Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

VIDEO EXCLUSIV | Vasile Miriuţă, discurs manifest după ce a auzit româna vorbită de Nicolo Napoli: ”Nu am înţeles nimic. De ce nu ne respecţi? Câştigi bani aici!”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 20 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21025514/1/captura-ecran-618.png

Vasile Miriuţă a avut un discurs manifest în direct la Prima Sport după ce a auzit declaraţiile oferite  de Nicolo Napoli după partida cu FC Voluntari. 

Formaţia FC U Craiova 1948 a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a XXVI-a din Superligă.

Pentru craioveni au marcat Bahassa '54, Nemec '61 (autogol), iar pentru FC Voluntari a punctat Damaşcan '24.

După meci, Nicolo Napoli a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul oltenilor înţelege destul de bine limba română, dar ”şchiopătează” când trebuie să vorbească. Napoli a venit din 2004 în România, dar pare că încă nu s-a acomodat foarte bine cu limba română. 

După ce a a văzut interviul italianului, Vasile Miriuţă a răbufnit şi a avut un discurs manifest. El susţine că ar învăţa italiana în două luni dacă s-ar muta în ”Peninsulă”.

Totuşi, fostul antrenor l-a lăudat pe tehnicianul italian şi a spus că se vede foarte bine progresul pe care l-a făcut echipa lui Mititelu cu el pe banca tehnică a oltenilor. 

”Nu am înţeles nimic. De ce nu ne respecţi? Câştigi bani aici!”

”Nu am înţeles nimic. Câţi are Napoli de când antrenează în România? Din 2004 şi suntem în 2023. Bine, cu pauze. Bine, româna nu e greu de învăţat. Eu dacă mă duc în Italia, în două luni învăţ italiana. El nu vorbeşte după atâta timp. Eu zic că e problemă, după atâţia ani, dacă nu dai un interviu în română.

Câştigă bani aici, nu ne respectă, eu nu am înţeles nimic. Pe mine mă deranjează. Să le explici jucătorilor români în limba maternă, sau o dăm în engleză în vestiar.

Ăştia suntem, e bine şi aşa. Dar Craiova joacă bine, au ritm, au o culoare, nu ai ce. Echipa joacă mai bine decât cu Marius Croitoru. Arată ceva. Se vede că au un stil de joc”, a spus Vasile Miriuţă, la PrimaSport. 

În clasament, U Craiova 1948 ocupă locul 7, cu 33 de puncte, iar FC Voluntari este pe 12, cu 26 de puncte.

Lider este Farul, cu 55 de puncte, urmată de CFR Cluj, cu 53 de puncte, şi de FCSB, cu 48 de puncte.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri