Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

VIDEO EXCLUSIV | Verdictul dat de Gică Popescu în cazul lui Ianis Hagi. ”E o chestie mai mult psihologică decât fotbalistică”

Echipa nationala Publicat pe 18 mar 2023
mail-share icon Email

Gică Hagi a adus din nou în discuţie neconvocarea lui Ianis Hagi la echipa naţională, la conferinţa de presă de dinaintea duelului dintre Farul şi Sepsi.

Ianis Hagi, revenit după o accidentare care l-a ţinut mult timp departe de teren, nu a bifat multe minute în tricoul lui Rangers. Jucătorul de 24 de ani a jucat pentru Rangers în 5 meciuri oficiale (3 de campionat şi două de cupă), în care a adunat 88 de minute.

Gică Popescu, preşedintele Farului Constanţa, a analizat situaţia lui Ianis şi a vorbit în emisiunea Fotbal Show. Fostul ”tricolor” a încercat să analizeze decizia lui Edi Iordănescu dintr-o perspectivă obiectivă.

”Eu nu sunt de acord cu lista preliminară. În momentul în care eşti pe lista preliminară îţi faci speranţe că vei fi convocat la echipa naţională, iar în momentul în care se dă lista finală şi nu eşti acolo s-ar putea să ai o dezamăgire foarte mare. 

Revenind la discuţia despre Ianis, eu nu aş vrea să vorbesc strict despre Ianis, ci despre un jucător în situaţia lui Ianis. Dacă antrenorul consideră că un jucător este important pentru echipa naţională şi vine după o perioadă atât de lungă după accidentare şi joc împotriva Andorrei, eu l-aş aduce la echipa naţională ca să îi demonstrez că e important pentru mine. În meciul cu Andorra îl bag 20-15 minute, cu Andorra, nu jucăm nici cu Franţa sau Italia.

Ideea e să îi demonstrez ca am încredere în el şi aştept să revină, asta e o chestie mai mult psihologică decât fotbalistică, asta în general fără să vorbim neapărat de Ianis. Ştim cu toţii că el nu a jucat, dar ca să îi dau încredere pot să fac o astfel de mişcare.”, a spus Gică Popescu în exclusivitate la Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri