Ultima oră
”Aceeaşi durere”. Simona Halep a reacţionat după abandonul de la Trophee Clarins ”Aceeaşi durere”. Simona Halep a reacţionat după abandonul de la Trophee Clarins
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Moştenitorii lui Diego Maradona îşi reclamă drepturile asupra Balonului de Aur furat de la tatăl lor Moştenitorii lui Diego Maradona îşi reclamă drepturile asupra Balonului de Aur furat de la tatăl lor
Verdict clar în privinţa lui Istvan Kovacs. "Nu este exclus" Verdict clar în privinţa lui Istvan Kovacs. "Nu este exclus"
Simona Halep a câştigat primul set cu McCartney Kessler, dar a fost nevoită să abandoneze Simona Halep a câştigat primul set cu McCartney Kessler, dar a fost nevoită să abandoneze
Echipa din Superliga ce i-ar dori pe jucătorii plecaţi de la FCU Craiova. ”Problema e cum negociem cu ei” Echipa din Superliga ce i-ar dori pe jucătorii plecaţi de la FCU Craiova. ”Problema e cum negociem cu ei”

VIDEO EXCLUSIV ǀ Verdictul lui Florin Răducioiu despre eroarea de arbitraj din FCSB – Voluntari: ”11 metri clar, este o ruşine!”

FCSB Publicat pe 22 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21356613/2/fcsb-fc-voluntari-superliga-superbet-22-10-2023.jpg

Florin Răducioiu a comentat cea mai controversată fază de arbitraj din remiza albă dintre FCSB şi FC Voluntari.

Specialistul emisiunii ”Fotbal Show” consideră că formaţia ”roş-albastră” a fost privată spre finalul partidei de un penalty clar, ceea ce reprezintă o ruşine în contextul posibilităţilor avansate oferite de VAR.

Florin Răducioiu a tranşat discuţia

”Este 11 metri clar, mingea se ducea în poartă. Nu pot să cred că nu s-a dat 11 metri cu toate aceste tehnologii. Uitaţi-vă unde are mâna, ce naiba? 11 metri clar, este o ruşine!”, a spus direct şi succint Florin Răducioiu în exclusivitate pentru Prima Sport 1.

FCSB a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 0-0, cu FC Voluntari, în etapa a 13-a din Superligă.

În minutul 87 a avut loc o fază extrem de controversastă. Ovidiu Popescu a reluat în forţă, iar mingea l-a atins pe Paz. Fundaşul celor de la Voluntari nu avea mâna lipită de corp.

Surprinzător, sistemul de arbitraj VAR nu a intervenit, dar nici centralul, astfel tabela de marcaj a rămas neschimbată până la fluierul de final.

FCSB are 30 de puncte şi e lider, în timp ce FC Voluntari e pe 12, cu 13 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele