Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

VIDEO ǀ Explicaţiile lui Andrea Mandorlini după ce a remizat cu Poli Iaşi: ”Ca să câştigi campionatul, trebuie să primeşti mai puţine goluri!”

CFR Cluj Publicat pe 11 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21380993/1/as-fc-universitatea-cluj-fc-cfr-1907-cluj-cupa-romaniei-betano-02-11-2023-1.jpg

Echipa Poli Iaşi a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-3, cu formaţia CFR Cluj, în etapa a 16-a din Superligă. Ieşenii au condus cu 2-0 în minutul 22, clujenii au revenit şi au avur 3-2 la pauză.

Ieşenii au început tare meciul de pe teren propriu cu echipa clujeană, iar Harrison a deschis scorul în minutul 11, din pasa lui Ispas. În minutul 22, Katanec a finalizat pentru un 2-0 neaşteptat şi clujenii au avut o reacţie extraordinară. Avounou a redus din diferenţă în minutul 27, apoi Ajeti a înscris cu un şut din careu, în minutul 39, egalând.

Oaspeţii au avut o bară, în minutul 41, dar au reuşit să treacă în avantaj cu golul din minutul 44, când a marcat Otele. Intraţi cu avantaj la pauză, clujenii au fost egalaţi în minutul 62, când Harrison a reuşit dubla şi  a făcut 3-3. Bîrligea a înscris şi el în minutul 69, dar golul a fost anulat pentru poziţia de ofsaid a autorului golului şi clujenii au căzut psihic, fiind dominaţi pe final, dar rezultatul meciului a fost 3-3. 

La finalul meciului, Andrea Mandorlini a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul italian a tras un semnal de alarmă, în privinţa golurilor încasate de echipa lui. 

”Ca să câştigi campionatul, trebuie să primeşti mai puţine goluri!”

”Am început foarte rău această partidă. Nu ne puteam imagina că o să începem aşa prost. Am început partida de la 0-2, după două centrări care s-au transformat în gol. După care, am reuşit să controlăm partida, am marcat, am şi condus.

Repriza a doua puteam să închidem meciul să facem 4-2. Până la urmă, s-a terminat 3-3. Ca să câştigi campionatul trebuie să primeşti mai puţine goluri. Au fost foarte multe situaţii acolo în partea dreaptă, poziţii greşite pe care le-am avut în apărare. Am suferit foarte mult în partea dreaptă”, a spus Andrea Mandorlini.

CFR are 31 de puncte şi a devenit lider în clasament, la egalitate cu FCSB. Poli Iaşi are 18 puncte şi ocupă poziţia a 10-a.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele