Ultima oră
Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri

VIDEO | Fără Haaland, Norvegia nu a avut replică cu Spania! Ţara Galilor a salvat o remiză în minutul 90+3 în Croaţia

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 25 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21071271/3/profimedia-0765175214.jpg

  • ROMÂNIA - BELARUS e LIVE pe PrimaTV şi PrimaPlay.ro, marţi, 28 martie, de la 21:45

Echipa naţională a Spaniei a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 3-0, naţionala Norvegiei, într-un meci contând pentru grupa A a calificărilor la Euro 2024. Într-un alt meci, contând pentru D, Croaţia a a fost egalată în minutul 90+3 de Ţara Galilor, pentru 1-1 scor final.

 Norvegia a venit să întâlnească Spania fără starul numărul 1 al nordicilor, atacantul Erling Haaland, accidentat. Pe stadionul La Rosaleda, din Malaga, spaniolii au avut iniţiativa în startul meciului şi au deschis scorul în minutul 13, prin Dani Olmo, după o acţiune a lui Alvaro Morata. După aceea, meciul s-a mai echilibrat şi Norvegia a pus în pericol poarta gazdelor, însă finalul a aparţinut unui debutant de 32 de ani. Intrat pe teren în minutul 81, Joselu a înscris de două ori în 150 de secunde şi partida s-a încheiat cu o victorie clară a echipei lui Luis de la Fuente.

La Split, în grupa D, Croaţia a dominat Ţara Galilor şi Kramaric a deschis scorul în minutul 28. Galezii şi-au mai revenit în partea secundă, când James a ratat o mare ocazie în minutul 61, însă lovitura a venit în minutul 90+3, când oaspeţii au egalat la primul lor şut pe poartă. A marcat Broadhead şi scorul final a fost 1-1.

VIDEO | Spania - Norvegia 3-0 (Olmo 13, Joselu 84, 85), în direct pe Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Spania: Kepa - Carvajal, Nacho, Laporte, Balde - Rodri, Merino - Olmo, Aspas, Gavi - Morata
  • Norvegia: Nyland - Pedersen, Strand, Østigård, Meling - Berge, Berg, Aursnes - Ødegaard, Sørloth, Elyounoussi

Minutul 85: GOL Spania! Nordicii pierd mingea imediat după ce reiau partida. Oyarzabal scoate în careu pentru Joselu, care face ”dubla”.

Minutul 84: GOL Spania! Joselu reia cu capul din 5 metri, o centrare venită de la Ruiz. Mingea a lovit pământul înainte să intre în poartă.

Minutul 13: GOL Spania! Balde încearcă un şut din interiorul careului, dar mingea se loveşte de Olmo, care reia în poartă.

Minutul 1: A început partida!

VIDEO | Croaţia - Ţara Galilor 1-1 (Kramaric 28 / Broadhead 90+3), în direct pe Prima Sport 2. Echipele de start:

  • Croaţia: Livakovic - Juranovic, Sutalo, Gvardiol, Sosa - Modric, Brozovic, Kovacic - Kramaric, Livaja, Perisic
  • Ţara Galilor: Ward - Mepham, Rodon, Williams. Roberts - Ramsey, Ampadu, Wilson, Morell - James, Moore

Minutul 90+3: GOL Ţara Galilor! Eroare mare în defensiva croată, care e surprinsă de o repunere din margine. Broadhead apare în faţa porţii şi reia din câţiva metri.

Minutul 28: GOL Croaţia! Kramaric este lansat perfect şi deschide scorul, cu un şut din marginea careului.

Minutul 1: A început partida!

ROMÂNIA - BELARUS e LIVE pe PrimaTV şi PrimaPlay.ro, marţi, 28 martie, de la 21:45

mail-share icon Email
viewscnt