Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

VIDEO | Farul îşi porneşte lumina către titlu şi aduce întunericul pentru campioana en-titre

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 22 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21100898/2/farul-constanta-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-22-04-2023.jpg

Farul Constanţa a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia CFR Cluj, în etapa a cincea din play-off-ul Superligii.

După o primă repriză fără gol, Farul a deschis scorul în minutul 53. Grameni a pasat lui Băluţă, iar acesta a trimis lui Mazilu, care a înscris. În minutul 89 Gustavo Marins şi Janga au intrat la un balon în careul gazdelor, arbitrul Sebastian Colţescu a dictat iniţial penalti, dar, după intervenţia VAR, a anulat lovitura de pedeapsă, considerând că Marins a lovit mingea.

Farul rămâne pe primul loc în clasament, cu 42 de puncte, la patru puncte de ocupanta locului secund, CFR Cluj, care are 38 de puncte. Este prima înfrângere suferită de clujeni în acest play-off.

Ambele echipe au avut absenţe importante: la Farul nu a putut juca Alibec, iar de la CFR Cluj au lipsit, accidentaţi, Ciprian Deac şi Camora.

VIDEO | Farul - CFR Cluj 1-0 (Mazilu 53), în direct, pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Farul: Aioani - Kiki, Larie (cpt.), M. Popescu, Borza - Artean, Nedelcu, Băluţă - Mazilu, L. Munteanu, Grameni
  • CFR: Scuffet - Manea, Yuri, Burcă (cpt.), Braun - Boateng, Muhar, Cvek - Petrila, Janga, Krasniqi

Minutul 90+7: Fluier final! Farul se impune cu 1-0!

Minutul 90: Janga este faultat în careu, centralul Colţescu dictează penalty, dar întoarce decizia după consultarea VAR. Tensiuni între cele două echipe, care urmare a deciziei.

Minutul 53: GOL Farul! Băluţă anticipează excelent pasul la offside şi trimite la Mazilu, care îndeplineşte o formalitate. Acesta înscrie din câţiva metri cu poarta goală.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 45+1: Borza centrează din flancul stâng până la Băluţă, care reia cu călcâiul, însă Scuffet este la post.

Minutul 16: Şansă mare pentru Farul, care o surprinde pe CFR pe contraatac. Artean trage din interiorul careului, dar Scuffet respinge providenţial.

Minutul 10: Munteanu trage în forţă de la distanţă puţin pe lângă poartă.

Minutul 6: Aioani intervine excelent la şutul din careu expediat de Janga.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------------------

Mai mult decât atât, confruntarea din Superligă va putea fi urmărită în format video-text, pe site-ul Primasport.ro.

Farul este marea surpriză din acest sezon, care a reuşit să îşi menţină poziţia de lider şi în play-off. Echipa lui Gică Hagi este liderul Superiligii cu 39 de puncte, având cu un punct mai mult decât CFR şi cu două decât FCSB. 

În tabăra opusă, ca de obicei, CFR are ca obiectiv câştigarea titlului în Superligă. Echipa lui Dan Petrescu ocupă locul secund, cu 38 de puncte. 

Meciul dintre cele două echipe poate schimba liderul din Superligă, dacă CFR se va impune. Dacă partida se va termina la egalitate, ar putea fi un rezultat bun pentru FCSB, care aşteaptă ca cele două echipe să se încurce. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele