Ultima oră
Record continental de şase decenii, doborât de Bayer Leverkusen la meciul de joi, din semifinalele Europa League Record continental de şase decenii, doborât de Bayer Leverkusen la meciul de joi, din semifinalele Europa League
Revenire de senzaţie a lui Cristiano Ronaldo în Europa! Starul portughez, dorit de un club de top Revenire de senzaţie a lui Cristiano Ronaldo în Europa! Starul portughez, dorit de un club de top
Martin O'Neill a oferit primele reacţii despre venirea sa la Rapid: „Ştiu foarte multe” Martin O'Neill a oferit primele reacţii despre venirea sa la Rapid: „Ştiu foarte multe”
Întrebat despre Rapid, Neluţu Sabău a dezvăluit care este prima sa condiţie: „Am ambiţia mea” Întrebat despre Rapid, Neluţu Sabău a dezvăluit care este prima sa condiţie: „Am ambiţia mea”
Sindicatul jucătorilor cere FIFA să schimbe calendarul pentru Cupa Mondială a Cluburilor din 2025 Sindicatul jucătorilor cere FIFA să schimbe calendarul pentru Cupa Mondială a Cluburilor din 2025
Xabi Alonso, după calificarea fabuloasă a lui Bayer Leverkusen în finala Europa League: „Mi-am privit jucătorii în ochi” Xabi Alonso, după calificarea fabuloasă a lui Bayer Leverkusen în finala Europa League: „Mi-am privit jucătorii în ochi”

VIDEO | Farul Constanţa - FCU Craiova 1-0. Campioana en-titre are un start de an perfect

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 26 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21468788/4/farul-constanta-fc-u-craiova-superliga-superbet-26-01-2024.jpg

Farul Constanţa a câştigat acasă pe teren propriu, scor 1-0, cu FCU Craiova, în debutul etapei a 23-a din Superligă.

Farul a început partida de la Ovidiu cu ocazia lui Louis Munteanu, din minutul 2, iar în minutul 8 Ronaldo Deaconu a deschis scorul cu un şut de la marginea careului. Constănţenii au mai ratat câteva ocazii până la final, prin David Kiki (min. 43) sau Rivaldinho (min. 61), însă scorul nu s-a mai schimbat şi Farul s-a impus cu 1-0.

În clasament, echipa lui Gheorghe Hagi este pe locul 4, cu 36 de puncte. FCU Craiova ocupă poziţia a 11-a în ierarhia Superligii, cu 27 de puncte.

VIDEO | Farul Constanţa - FCU Craiova 1-0 (Deaconu 9), în direct pe Prima Sport 2! Echipele de start:

  • Farul: Buzbuchi - Dussaut, Larie, M. Popescu, Kiki - Deaconu, Queiros, Grameni - Rivaldinho, Munteanu, Budescu
  • FCU Craiova: Gurău - R. Negru, Compagnucci, Lacroix, Padula - Achim, Albu - Baeten, Bauza, Blidar - Chiţu

Minutul 90+5: Final de meci! Farul se impune cu 1-0.

Minutul 85: Sidibe reia elegant din marginea terenului. Buzbuchi scoate cu ceva emoţii de sub transversală.

Minutul 66: Compagnucci pierde balonul aproape de propriul careu. Gazdele pleacă pe contraatac, iar Munteanu scoate la Grigoryan, însă armeanul este lent şi reia moale din poziţie ideală.

Minutul 61: Vînă centrează pe 10 metri, iar Rivaldino reia cu capul pe lângă buturi.

Minutul 45+1: Pauză! Farul conduce cu 1-0.

Minutul 37: Bauza reia din prima de la 15 metri puţin pe lângă vinclu.

Minutul 29: Munteanu primeşte o pasă peste linia adversă, dar reia în Gurău din careu.

Minutul 9: GOL Farul! Pasă perfectă dată de Budescu cu exteriorul. Kiki centrează la Deaconu, care trage în transversală, mingea îi revine şi de această dată înscrie.

Minutul 1: Padula comite o eroare mare şi pasează aiurea aproape de propriu careu. Munteanu profită şi interceptează minge, dar ratează din poziţie de singur cu portarul.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------------------------

Echipa lui Gheorghe Hagi este departe de forma pe care a arătat-o sezonul trecut, atunci când a reuşit să câştige campionatul la pas.

Farul se află abia pe locul 6, cu 33 de puncte acumulate în 22 de etape. Cu o victorie, poate urca până pe locul 4, poziţie ocupată de Universitatea Craiova.

FCU Craiova se situează pe locul 11 înaintea acestei etape, cu 27 de puncte în 22 de partide.

Trupa lui Constantino Giovanni traversează o perioadă foarte bună, chiar dacă a fost învinsă de Rapid Bucureşti în prima etapă de la reluarea SuperLigii. Oltenii au 4 victorii şi o înfrangere în ultimele 5 meciuri, reuşind chiar să o elimine pe FCSB din cupa României.

Ultima confruntare dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria categorică a lui FCU Craiova, scor 4-0. Au marcat atunci Van Durmen (min. 18), Albu (min. 45+1), Baeten (min. 57) şi Bauza (min. 80).

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele