Ultima oră
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"

VIDEO | FC Argeş - Academica Clinceni 1-1. Raul Rusescu şi Andrei Cordea au salvat un punct vital pentru oaspeţi

Superliga Publicat pe 20 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20069265/15/rps1105.jpg

Formaţia FC Argeş a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a XXVIII-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Palic ’47 pentru gazde şi Rusescu ’83 (penalti)

FC Argeş: Greab – Tofan, Turda (Deslandes ’76), Maric, Muşat – Meza Colli, I. Şerban – R. Grecu (De Lucas ’76), Palic (Maes ’90), C. Dumitru (Drăghici ’81) – Malele. Antrenor: Andrei Prepeliţă

Academica Clinceni: Oct. Vâlceanu – Pashov, Gardoş, Patriche, Dobrescu (Rusescu ’64) – Moulin, Cascini (Ventura ’90), Cordea, Longher (Tănase ’17), L. Dumitriu (Popa ’64) – Chunchukov. Antrenor: Ilie Poenaru

Cartonaşe galbene: Maric ‘45+1, Malele ’71, De Lucas ‘90+1 / Chunchukov ’34, Tănase ’53, Cascini ’69, Patriche ’79, Moulin ‘90+4

Arbitri: Adrian Viorel Cojocaru – Bogdan Gheorghe, Alexandru Vodă – Andrei Antonie

Observator: Dan Victor Berbecaru.

FC Argeş - Academica Clinceni 1-1 (Palic 47 / Rusescu 83), ACUM, la Look Sport

Echipele de start:

FC Argeş: Greab - Tofan, Turda, Maric, Muşat - Meza Colli, I. Şerban II - R. Grecu, Palic, C. Dumitru - Malele
Rezerve: Micle, De Jonghe, Boldor, Mediop, Deslandes, Maes, Năstăsie, Pablo de Lucas, Drăhici
Antrenor: Andrei Prepeliţă

Clinceni: Oct. Vâlceanu - Pashov, Gardoş, Patriche, Dobrescu - Moulin, Cascini Cordea, Longher, L. Dumitriu - Chunchukov
Rezerve: Andronic, Ventura, A. Popa, C. Tănase, Rusescu, Bilali, Ureche, Chandanov
Antrenor: Ilie Poenaru


Min. 90 + 5: Fluier final! FC Argeş - Academica Clinceni se termină 1-1. 

Min. 83: GOL Academica! Raul Rusescu transformă lovitura de pedeapsă, chiar dacă portarul Greab a ghicit colţul. 

Min. 82: Penalty pentru Academica Clinceni! Andrei Cordea este faultat în careu de către Meza Colli.

Min. 76: Dublă schimbare la FC Argeş! Intră Deslandes şi Draghici. Ies Grecu şi Turda.  

Min. 71: Malele, golgheterul de la FC Argeş, vede cartonaşul galben.

Min. 68: Cascini (Academica) vede cartonaşul galben pentru un fault făcut asupra lui Meza Colli (Argeş).

Min. 64: Dublă schimbare la Academica Clinceni. Intră Raul Rusescu şi Adrian Popa. Ies Dumitriu şi Dobrescu.

Min. 61: Şansă pentru Academica! Chunchukov pătrunde în careul piteştenilor, însă este blocat în ultimul moment.

Min. 60: Şansă pentru Argeş! Malele trimite departe de poarta lui Vâlceanu. 

Min. 60: Ocazie Academica Clinceni! Andrei Cordea finalizează o acţiune în viteză a echipei sale, însă portarul Greab prinde în doi timpi.

Min. 53: Cristi Tănase vede cartonaşul galben.

Min. 47: GOL FC Argeş! Palic reuşeşte un şut frumos, pe jos, de la distanţă. Mingea este trimisă puternic şi plasată bine, însă şi portarul Vâlceanu putea să facă mai mult dacă ar fi fost mai bine plasat. 

Min. 45 + 2: Final de repriză. La pauză scorul este 0-0. 

Min. 45: Maric (Argeş) vede cartonaşul galben pentru un fault la Chunchukov.

Min. 44: Academica Clinceni cere penalty pentru un potenţial henţ la Muşat. Fotbalistul Argeşului avea mâna lipită de corp.

Min. 35: Şansă pentru FC Argeş! Tofan şutează de la distanţă, însă mingea se duce peste poartă. 

Min. 34: La doar un minut după ce Academica a cerut penalty, Chunchukov vede galben pentru simulare.

Min. 33: Academica Clinceni cere penalty pentru un posibil fault la Chunchukov.

Min. 22: Vâlceanu iese eronat pe o centrare, însă portarul Academicii are noroc, iar faza nu generează niciun pericol. 

Min. 17: Ocazie pentru Academica! Andrei Cordea ia pe cont propriu o acţiune şi centrează periculos, însă defensiva piteştenilor reuşteşte să respingă in extremis, iar scorul rămâne 0-0.

Min. 17: Prima schimbare la Academica Clinceni! Ilie Poenaru îl scoate pe Alexandru Longher, eligibil pentru regula U21, şi îl introduce pe mult mai experimentatul Cristi Tănase! 

Min. 8: Arbitrul asistent îl semnalizează eronat pe Chunchukov în ofsaid, la o fază în care atacantul Academicii ar fi putut provoca deranj la poarta Argeşului.

Min. 5: Ocazie mare pentru FC Argeş! Dobrescu este aproape să îşi dea autogol, încercând disperat să îl blocheze pe Malele, însă Vâlceanu are o intervenţie excelentă şi evită deschiderea scorului.

Min. 1: A început meciul!


Lupta pentru play-off-ul din Casa Liga 1 este mai strânsă ca niciodată! Astra Giurgiu, FC Argeş, Chindia Târgovişte, Academica Clinceni, FC Botoşani şi chiar şi Sepsi Sfântu Gheorghe sunt angrenate cu emoţii pentru prinderea unui loc în primele şase poziţii din campionat, la finalul sezonului regular.

Look Sport vă transmite un episod extrem de important din acest ”război”: meciul dintre FC Argeş şi Academica Clinceni. Partida din etapa a 28-a are loc sâmbătă, de la ora 19:15, şi va fi redată în format live video şi de către site-ul www.looksport.ro, pe lângă transmisiunea în direct a televiziunii.

Duelul va fi unul atipic. Se întâlnesc o nou-promovată, reprezentată de echipa piteşteană, şi o formaţie care în stagiunea precedentă a făcut parte din grupa din care se retrograda în Liga 2, adică trupa din Clinceni.

Deşi părea la un moment dat o ”candidată” la retrogradare, FC Argeş a ajuns să ocupe locul 8, cu 36 de puncte în 27 de meciuri, cu unul mai puţin decât Academica Clinceni, formaţia de pe locul şase, ultimul care duce în play-off.

Piteştenii vin tare din spate, cu trei victorii, un egal şi o înfrângere în ultimele cinci partide, în timp ce ce ”academicienii” nu au mai cunoscut gustul victoriei în Casa Liga 1 de la succesul de răsunet cu FCSB de pe Arena Naţională (scor 0-1). De atunci, au înregistrat patru egaluri şi o înfrângere.

În meciul tur, Academica Clinceni se impunea pe teren propriu cu 1-0 în faţa Argeşiului. Andronic, în minutul 88, din pasa lui Cristian Tănase aducea cu golul său trei puncte care se pot dovedi vitale în stabilirea primelor şase echipe din campionat, mai ales ţinând cont că în caz de egalitate de puncte departajarea se face în funcţie de rezultatele directe.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele