Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO ǀ FC Argeş – Sepsi Sfântu Gheorghe 0-5. Bergodi face recital cu formaţia lui Croitoru

FC Argeș Publicat pe 5 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20909671/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fc-arges-superliga-24-07-2022.jpg

Sepsi OSK s-a impus fără probleme, în deplasare, în faţa formaţiei FC Argeş, scor 5-0, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

Oaspeţii au deschis scorul încă din minutul 4, când Latovlevici l-a faultat pe Păun în careu şi Istvan Kovacs a dictat penalti. A transformat Cosmin Matei, jucătorul care va înscrie din penalti şi în minutul 37. În minutul 52, Rondon a urcat  scorul la 3-0 pentru Sepsi, după o pasă a lui Cosmin Matei. Safranko a înscris al patrulea gol al oaspeţilor în minutul 68, pentru ca Tudorie să stabilească rezultatul final în minutul 89.

FC Argeş – Sepsi Sfântu Gheorghe 0-5 (Matei 28, 37, Rondon 52, Safranko 68, Tudorie 89)

Echipele de start:

  • FC ARGEŞ: Straton - Tofan, Dobrosavlevici, Cestor, Latovlevici - Ad. Şerban, Raynov, Alceus - Işfan, Garita, Calcan
  • SEPSI: Niczuly - Ninaj, Bălaşa, M. Tamas, Dumitrescu - Rodriguez, I. Păun, C. Matei - Rondon, Safranko, M. Ştefănescu

Min. 90+1: Final de meci! Sepsi se impune cu 5-0.

Min. 89: GOL Sepsi! Păun trimite o pasă lungă la Tudorie, care pleacă perfect de la limita offside-ului şi îl învinge pe Straton.

Min. 68: GOL Sepsi! Dumitrescu urcă în flac şi scoate la Ştefănescu, care profită de o eroare a lui Tofan. Jucătorul scoate în 6 metri pentru Safranko, care îndeplineşte o simplă formalitate.

Min. 52: GOL Sepsi! Oaspeţii sunt incisivi la mijlocul terenului şi recuperează. Contraatacul rapid este finalizat de Rondon, din pasa lui Safranko.

Min. 45 + 6: La pauză FC Argeş - Sepsi este 0-2!

Min. 37: GOL Sepsi! VAR îi dă dreptate lui Istvan Kovacs. Cosmin Matei transformă pentru a doua oară lovitura de pedeapsă, tot fără emoţii. 

Min. 35: Penalty din nou pentru Sepsi! Dobrosavlevici îl faultează pe Marius Ştefănescu. 

Min. 28: GOL Sepsi! Cosmin Matei transformă fără emoţii lovitura de pedeapsă, trimiţându-l pe Straton în direcţia opusă execuţiei sale plasate pe jos. 

Min. 27: Penalty pentru Sepsi! Istvan Kovacs acordă lovitură de pedeapsă pentru un fault imprundent al lui Iasmin Latovlevici la Nicolae Păun. 

Min. 7: Fază de joc pentru Sepsi! Straton respinge centrarea lui Matei de pe dreapta. Un fundaş al piteştenilor îl opreşte pe Safranko să ajungă la balon. Se acrodă corner!

Min. 1: A început meciul!


LIVE VIDEO ǀ FC Argeş – Sepsi OSK se joacă sâmbătă, de la 15:00, în direct la Prima Sport 2

Meciul se anunţă extrem de echilibrat şi de disputat, între două echipe care au toate motivele să spere la un loc de play-off, la finalul sezonului regular. Se întâlnesc locul 8, FC Argeş, şi locul 9, Sepsi Sfântu Gheorghe. Chiar dacă golaverajul piteştenilor arată rău pentru o echipă cu pretenţii, 13-20, aceştia reuşesc să menţină o ”lungime” avans faţă de covăsneni. Cu 21 de goluri marcate şi 14 primite, Sepsi este superioară adversarei de sâmbătă şi în atac, şi în apărare, chiar dacă a pierdut ultimele 4 precedente confruntări din Superligă.

Cele două echipe s-au întâlnit de 5 ori până acum în istoria lor. Sepsi s-a impus de două ori, FC Argeş o singură dată, iar alte două jocuri s-au terminat la egalitate. În tur, covăsnenii au câştigat pe teren propriu cu un necruţător 4-0. 

Echipele probabile:

  • FC Argeş (4-1-4-1): C. Straton - Tofan, Dobrosavlevici, Cestor, Vianna - Rainov - Işfan, Nijke, Calcan, Bertrand - Garita 
  • Rezerve: Greab, Latovlevici, Meza Colli, I. Şerban, G. Creţu, M. Constantin, Donisa, Jakolis, Covaci 
  • Absent: Turda (accidentat)
  • Antrenor: Marius Croitoru
  •  
  • Sepsi (4-2-3-1): Niczuly - Ciobotariu, Ninaj, Tamas, Dumitrescu - N. Păun, Rodriguez - Rondon, Matei, Ştefănescu - Safranko 
  • Rezerve: Began, I. Gheorghe, Tudorie, Achahbar, Bărbuţ, Francisco, R. Ispas, Golofca, R. Varga 
  • Absent: Aganovic (suspendat)
  • Antrenor: Cristiano Bergodi
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele