Ultima oră
Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional
Ian Foster va antrena în Japonia Ian Foster va antrena în Japonia
NEWS ALERT | Lovitură de teatru! Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului NEWS ALERT | Lovitură de teatru! Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului
Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice
NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi
Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă" Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"

VIDEO ǀ FC Botoşani - Dinamo 2-3. ”Câinii”, actorii principali ai ”thriller-ului” moldav, Grădinaru a fost eliminat în finalul partidei

FC Botoșani Publicat pe 6 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20694218/3/fc-botosani-dinamo-924x600.jpg

FC Botoşani – Dinamo a fost o partidă spectaculoasă şi plină de multe evenimente. ”Câinii roşii” au reuşit să câştige după ce au rămas în 10 la pauză.

Prima repriză a început perfect pentru Dinamo, care a punctat prin Pirret, după o fază frumoasă. Apoi s-au văzut egalaţi în minutul 31 de Botoşani, dar au revenit în frunte înainte de pauză, Pirret a făcut ”dubla”, s-a accidentat în momentul marcării golului şi a fost nevoit să iasă în afara terenului. Francezul a vrut să intre, dar nu a primit acceptul arbitrului şi a văzut al doilea galben din această cauză.

În a doua parte FC Botoşani a marcat prin Roman II şi a dominat începutul reprizei a doua, dar s-a văzut condusă, după o fază care nu anunţa nimic iniţial. Matei este lăsat să preia şi îl serveşte perfect pe Creţu, care a stabilit scorul final al partidei.

După fluierul final Grădinaru a avut o reacţie urâtă şi a văzut cartonaşul Roşu, acesta va fi suspendat în barajul de rămânere în Casa Liga I.   

FC Botoşani - Dinamo 2-3 (Jaja 31', Roman II 54' / Pierret B. 7', 44', Creţu G. 68')

Echipe de start:

  • FC Botoşani: Pap - Braun, Dawa, Şeroni, Ţigănaşu - Haruţ, Dican, Papa - Tîrcoveanu, M. Roman II, Souza Silva
  • Rezerve: M. Contra - Patache, Dragu, D. Croitoru, Florescu, Petkovski, Mailat, Mateus, Lupeta

 

  • Dinamo: Cristiano - Grădinaru, Aloe, Carp, St. Filip - Pierret, Rodriguez - Borduşanu, Matei, Torje - Vl. Morar
  • Rezerve: Eşanu - Patriche, A. Radu, De Moura, G. Creţu, Ivanov, Răuţă, Ivanovski, Măgureanu

 

Grădinaru, de la Dinamo, vede cartonaşul roşu după fianlul partidei! 

Minutul 90+4: Final de partidă!

Minutul 90+3: Galben văzut de Pap.  

Minutul 90+1: Cartonaş galben văzut şi de Rodriguez.

Minutul 87: Figuiredo vede cartonaşul galben pentru trageri de timp.

Minutul 82: Schimbare la Botoşani, intră Lupeta şi iese Papa.

Minutul 78: Dublă schimbare şi la Dinamo, ies Morar şi Matei şi intră Ivanovski şi Ivanov.

Minutul 72: Dublă schimbare la FC Botoşani, au ieşit Şeroni şi Tîrcoveanu şi intră Santos şi Dragu.

Minutul 68: Schimbare la Botoşani, iese Jaja şi intră Petkovski.

Minutul 68: Gol marcat de Dinamo, Geani Creţu primeşte o pasă senzaţională de la Matei şi rămâne singur cu Pap, pe care îl învinge fără probleme.

Minutul 60: Schimbare la Dinamo, iese Torje şi intră Răuţă.  

Minutul 60: Galben văzut de Gabi Torje, în urma unui fault.

Minutul 55: Ocazie imensă pentru moldoveni, Tîrcoveanu rămâne singur cu portarul, dar încearcă un lob şi dă mult peste. Botoşani ratează ocazia de a trece la conducerea partidei.

Minutul 54: Gol marcat de Botoşani, Mihai Roman marchează după o devieră perfectă a lui Dawa şi egalează.

Minutul 46: Galben văzut de Morar, după un fault dur.

Minutul 46: A început a doua parte!

Minutul 46: Schimbare la FC Botoşani, a ieşit Ţigănaşu şi a intrat Mailat. 

Minutul 45+2: Final de primă repriză!

Minutul 45+1: Incredibil, marcatorul celor două goluri este eliminat după o greşeală de începător. Pierret a văzut al doilea galben după ce a intrat pe teren fără acordul arbitrului.

Minutul 44: Gol marcat de Dinamo, Pierret reuşeşte dubla după o greşeală mare a lui Pap. Francezul a reluat cu capul centrarea lui Rodriguez. 

Minutul 43: Galben văzut şi de Tîrcoveanu. 

Minutul 39: Cartonaş galben văzut de Ţigănaşu, în urma unui fault.

Minutul 36: Ocazie mare pentru moldoveni, Jaja a scăpat singur cu portarul lui Dinamo şi a pasat bine la Tîrcoveanu, dar mingea este scoasă de pe linia porţii înainte să intre în poartă.

Minutul 31: Gol marcat de FC Botoşani, Jaja reuşeşte să preia mingea dintre mai mulţi jucători ai lui Dinamo şi marchează cu puţină şansă.  

Minutul 27: Schimbare la Dinamo, iese Borduşanu din cauza unei accidentări şi intră Creţu.   

Minutul 25: Cartonaş galben văzut de Roman II, în urma unei simulări.

Minutul 19: Cartonaş galben văzut de Pierret de la Dinamo şi Braun de la Botoşani, în urma unei altercaţii. 

Minutul 7: Gol marcat de Dinamo, Pierret înscrie spectaculos, după o centrare perfectă a lui Grădinaru şi îi aduce pe ”câini” în avantaj. 

Minutul 1: A început partida! 

--------------------------------------

FC Botoşani şi Dinamo au victorii la rând în play-out. Moldovenii au trei la rând (2-1 cu Chindia Târgovişte, 2-1 cu FC U Craiova şi 2-0 cu CS Mioveni). ”Câinii” au două confruntări pozitive consecutive (1-0 cu Gaz Metan Mediaş şi 5-1 cu Academica Clinceni).

FC Botoşani e pe locul 2 înainte de startul rundei, cu 38 de puncte, iar Dinamo e pe locul 8, cu 19 puncte, devansând doar Academica Clinceni şi Gaz Metan Mediaş.

Valeriu Iftime, dispus să cedeze FC Botoşani: ”Aş face-o cu mare plăcere”

Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoşani, a pierdut multe milioane de euro de când a preluat echipa din Moldova. Din acest motiv, despre care omul de afaceri a tot vorbit în ultima perioadă, ar lua în calcul să lase echipa pe mâna altcuiva, fiind dispus chiar să se retragă din proiect.

Multe milioane are de luat Valeriu Iftime de la FC Botoşani, în privinţa banilor pe care i-a împrumutat. Este dispus să vândă clubul către alt om influent şi potent financiar.

Nu sunt dispus nicio secundă să pierd bani. Până la urmă, fotbalul nu ţi-l bagă nimeni cu forţa. Eu mi-am asumat presiunea asta cu asociaţii mei. E adevărat că este o limită, care este o chestiune umană, dacă să mai dai sau nu bani. Cateogric că atunci când lucrurile nu merg toate orizonturile se închid.

Eu nu trăiesc din fotbal, nici nu am trăit din fotbal. Iubesc fotbalul, iubesc spectacolul sportiv, aş face orice ca fotbalul din România să fie mai frumos, mai productiv ca spectacol, mai urmărit de oameni, cu mai multă emoţie, dar am limitele mele.

Dacă cineva mi-ar da o soluţie să predau clubul ăsta unui om într-un mod civilizat, nu să o desfiinţăm, aş face-o cu mare plăcere.

Şi cu angajamentul să mai dau nişte bani, că stau aici, dar nu mai vreau să fiu expus. Am alte proiecte pe care vreau să le coordonez care fac bine locului unde sunt eu aici, în Botoşani, în ajutorul comunităţii. Dacă era să pun accent pe bani eram în altă zonă”, a spus Valeriu Iftime la Pro Arena.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele