Ultima oră
Zinedine Zidane revine! A bătut palma cu noua echipă şi mai rămâne doar să semneze contractul Zinedine Zidane revine! A bătut palma cu noua echipă şi mai rămâne doar să semneze contractul
Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League
Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid

VIDEO | FC Botoşani – FCU Craiova 1-0. Moldovenii obţin victoria cu un gol marcat în ultimele minute

FC Botoșani Publicat pe 15 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20885933/2/fc-botosani-u-craiova-1948-superliga-superbet-15-10-2022.jpg

FC Botoşani a câştigat, sâmbătă, meciul de pe teren propriu cu formaţia FCU 1948 Craiova, scor 1-0. Este prima victorie pentru moldoveni după două luni.

  • Paul Răducan este omul care îi ia locul lui Marius Croitoru la acest meci, director tehnic al oltenilor. 

FC Botoşani - FCU Craiova 1-0 (Camara S. 90+2)

Echipele de start 

  • FC Botoşani: Pap - Patache, Dican, Boli, Ţigănaşu (cpt.) - Zabou, Ivanov, Sylla - Barbosa, M. Roman II, Dragu
    Rezerve: Ureche - Sno, Şeroni, Perianu, Shahaf, Mussis, Petkovski, Camara, M. Roman I
    Antrenor: Mihai Teja
  • FC U Craiova: Popa - Negru, Duarte, Papadopoulos, Huyghebaert - Asamoah, Achim - Enache, Bauza (cpt.), Van Durmen – Ganea
    Rezerve: Mogoşanu - Paramatti, Albu, Zanfir, Marquet, Chiţu, Bahassa, Sidibe, Jibril
    Antrenor: Paul Răducan

Min. 90+5: Final de partidă!

Min. 90+2: GOL marcat de FC Botoşani, oltenii pierd mingea uşor, iar Camara profită şi face diferenţa în finalul partidei. 

Min. 87: Schimbare la Botoşani, iese Dragu şi intră Roman I.

Min. 80: Schimbări la ambele echipe, pentru Botoşani intră Camara şi iese Roman II, iar la FCU Craiova iese Papadopoulos şi intră Paramatti.

Min. 76: Dublă schimbare pentru moldoveni, ies Mateus şi Ivanov şi intră Petkovski şi Mussis.

Min. 73: Achim (FCU Craiova) vede cartonaşul galben. 

Min. 70: Schimbare la olteni, iese Ganea şi intră Ibrahim.

Min. 65: Cartonaş galben văzut de Ganea (FCU Craiova).

Min. 58: Schimbare la FCU Craiova, iese Negru şi intră Bahassa.

Min. 53: Ocazie bună pentru FC Botoşani, Dican a fost aproape să deschidă scorul în urma unui corner executat bine.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 46: Schimabre la Botoşani, a ieşit Zabou şi a intrat Shahaf.

Min. 45+2: Final de primă repriză!

Min. 40: În continuare partida este lipsită de ocazii, ambele echipe par mulţumite cu rezultatul de egalitate.

Min. 15: Fără mari ocazii de gol până acum. Oltenii au posesia, atacurile poziţionale, în timp ce formaţia lui Teja mizează mai mult pe contraatacuri.

Min. 8: Cartonaş galben văzut de Negru (FCU Craiova).

Min. 1: Începe partida de la Botoşani! 


FC Botoşani – FC U Craiova, partidă din etapa a 14-a a SuperLigii României, se joacă de la ora 15:30 şi e LIVE pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro. Ambele vin după meciuri fără victorie în runda trecută de campionat. 

FC Botoşani a făcut 1-1 cu Rapid, în Giuleşti, după ce a avut avantaj de tabelă. De partea cealaltă, FC U Craiova a pierdut cu Chindia Târgovişte şi a schimbat antrenorul, Marius Croitoru fiind demis.

Înainte de startul etapei, FC Botoşani e pe locul 14 din 16 echipe, cu 14 puncte, în timp ce FC U Craiova e pe locul 11, cu 15 puncte.

Ultimul meci direct dintre FC Botoşani şi FC U Craiova, jucat la Botoşani, în luna aprilie, s-a terminat cu victoria moldovenilor, scor 2-1.

Marius Croitoru, demis de jucători?

Plecarea lui Marius Croitoru (42 de ani) de la FC U Craiova ar avea la bază o atitudine ostilă a câtorva jucători şi a oamenilor din staff faţă de antrenorul principal. Dezvăluirile le aparţin fanilor din Peluza Sud, cei care s-au poziţionat de partea lui Croitoru la finalul meciului pierdut cu Chindia, 0-1, ultimul al fostului mijlocaş pe banca oltenilor.

Aurelian Chiţu, Gabi Iancu, Radu Negru, secundul Florin Drăgan şi preparatorul fizic Dan Vasilică sunt arătaţi cu degetul pentru debarcarea lui Croitoru. În plus, Adrian Mititelu ar fi fost la curent cu ceea ce se întâmplă în vestiar şi chiar i-ar fi spus lui Croitoru cine au fost oamenii care l-au lucrat:

"La noi în club e o mizerie ce nu cred că există în lumea asta! Jucătorii să-i facă manevra antrenorului, pe mână cu antrenorul secund pe care l-a adus Croitoru?! L-a săpat ăla (n.r. - secundul Florin Drăgan)! Oricum, mercenarii ăştia care au rămas aici nu mai au viaţă cu noi! S-a văzut clar că s-au dat la o parte. Toate manevrele şi toate nenororcirile din clubul ăsta le face Dan Vasilică şi acum şi secundul ăla. I-au pus jucătorii în cap lui Croitoru.

Chiţu spunea pe la biserică, când au fost duminică, vorbea cu un jucător şi îi spunea ăluia: «Dom'le, trebuie să-l dăm afară, că ne vorbeşte urât...» Ce vreţi, mă? Dacă nu jucaţi nimic, ce vreţi? Să vă zică sărutmâna? Dacă nu te comporţi frumos cu mine, tu vrei să mă comport frumos cu tine?

S-a văzut clar, dacă v-aţi uitat la meciul de ieri. Păi Radu Negru greşeşte cinci pase, le dă la adversar ca să scape ăla singur pe contraatac. E imposibil aşa ceva! Cinci pase consecutive! Ajungi în faţa porţii şi tu întorci mingea? Îţi spun sigur, a fost manevră să-l dea afară. Uită-te cum a jucat Chiţu.

Chiţu, Iancu, l-au băgat şi pe ăla mic, pe Negru. Şi mai sunt câţiva... 3-4 jucători sunt. Dacă nu-ţi trag 3-4 jucători, aia e!

I-a spus Mititelu pe faţă: «Vezi că te-au dat afară ăştia, te-au săpat!». Noi îl înjurăm pe Mititelu, dar îl înjurăm pentru că e prost, că se înconjoară de mizerii din astea, de proşti şi trepăduşi. A schimbat atâţia antrenori până acum, doar el nu pleacă!", a spus unul dintre liderii Peluzei Sud a oltenilor

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele