Ultima oră
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
O nouă suspendare pentru Sandro Tonali, după ce a încălcat regulile privind pariurile O nouă suspendare pentru Sandro Tonali, după ce a încălcat regulile privind pariurile

VIDEO | FC Botoşani - Poli Iaşi 4-0. Măcel în derby-ul Moldovei

Superliga Publicat pe 30 aug 2020
mail-share icon Email

 

FC Botoşani s-a impus categoric în derby-ul Moldovei, 4-0 cu Poli Iaşi, la capătul unui meci presărat cu multe faze controversate.

Gazdele au început mai bine, dar Câmpan, Roman şi Ofosu au ratat ocaziile primei reprize. Ieşenii au răspuns prin Cristea şi atacantul cu nume de star, Platini, la aceeaşi fază, în minutul 26, însă fără niciun efect asupra tabelei.

Repriza secundă  a fost mult mai bogată în evenimente şi a adus şi golurile. Mai întâi, oaspeţii au rămas în inferioritate, în minutul 54, după ce Iriondo a văzut al doilea cartonaş galben în urma unui fault asupra lui Babunski.

Botoşaniul a profitat, iar un sfert de oră mai târziu, în minutul 67, a reuşit să marcheze. Keyta a combinat cu Ofosu, iar primul dintre ei a trimis în plasă, de la 10-11 metri. Oaspeţii au protestat vehement şi au avut dreptate: reluările au arătat că Ofosu se afla într-un ofsaid evident. Centralul Marcel Bârsan a validat însă reuşita lui Keyta. 

Cinci minute mai târziu, raportul numeric din teren s-a echilibrat, după ce Rodriguez a fost eliminat. Chiar şi aşa, în plină dominare ieşeană, echipa pregătită de Marius Croitoru a lovit din nou. Mai întâi, Dugandzic a făcut 2-0, în minutul 83, iar după numai un minut a fost rândul lui Ofosu, autorul pasei de la primul gol, să-şi treacă numele pe lista marcatorilor. Cu două minute înainte de final, acelaşi Dugandzic a reuşit „dubla”, ducând scorul la 4-0, o diferenţă mult prea mare faţă de raportul forţelor din teren. A fost şi ultimul gol al partidei, care s-a încheiat cu victoria categorică a gazdelor.

După aces succes, Botoşaniul face 6 puncte din tot atâtea posibile după primele două etape şi urcă pe primul loc în clasamentul provizoriu. „Măcelăriţi”, ieşenii se află acum pe locul 7, cu 3 puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele