Ultima oră
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO
E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară” E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară”
Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix
VIDEO | Al Nassr - Al Khaleei 3-1. Cristiano Ronaldo, reuşită de senzaţie şi o nouă „dublă”, în semifinalele Cupei Regelui VIDEO | Al Nassr - Al Khaleei 3-1. Cristiano Ronaldo, reuşită de senzaţie şi o nouă „dublă”, în semifinalele Cupei Regelui
Brittney Griner spune că s-a gândit să se sinucidă în primele săptămâni în închisoarea din Rusia Brittney Griner spune că s-a gândit să se sinucidă în primele săptămâni în închisoarea din Rusia
Mihai Stoica a confirmat! „Ne-am ţinut de cuvânt”. Unde va juca FCSB în startul sezonului Mihai Stoica a confirmat! „Ne-am ţinut de cuvânt”. Unde va juca FCSB în startul sezonului

VIDEO | FC Botoşani - Rapid 1-2. Grigore aduce victoria giuleştenilor în minutul 90+4, cu o execuţie acrobatică

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 1 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21035020/2/fc-botosani-rapid-bucuresti-superliga-superbet-01-03-2023.jpg

Rapid Bucureşti a învins în deplasare, scor 2-1, formaţia FC Botoşani, într-un meci din etapa a 28-a a Superligii. Golul victoriei a fost marcat de fundaşul Dragoş Grigore, din foarfecă, în minutul 90+4.

Gazdele au controlat prima repriză şi au avut ocazii, iar în minutul 18 au avut un gol anulat, la Mihai Roman II, pentru un ofsaid. Scorul a fost deschis însă de către Rapid, în minutul 42, prin Pănoiu.

FC Botoşani a atacat şi în repriza secundă, dar Horaţiu Moldovan, portarul bucureştenilor, a avut câteva intervenţii extraordinare. Golul egalizator a venit în minutul 90, când Sekou Camara a înscris după o pasă a lui Dican, însă oaspeţii au obţinut victoria după o foarfecă spectaculoasă a lui Dragoş Grigore, în minutul 90+3, din pasa lui Papeau.

Rapid a revenit pe locul al treilea, cu 52 de puncte, dar FCSB are un meci mai puţin disputat.

VIDEO | FC Botoşani - Rapid 1-2 (Camara 90 / Pănoiu 42, Grigore 90+4), în direct la Prima Sport 1 şi online pe www.PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • FC Botoşani: Pap - Mboko, Mutombo, Dican (cpt.), Ţigănaşu - Ivanov, Zabou, Cioiu - Dragu, M. Roman II, Mailat
  • Rapid: H. Moldovan - Onea, Săpunaru (cpt.), P. Iacob, Morais - Emmers, Al. Albu, Al. Ioniţă II - Pănoiu, Dugandzic, Costache

Minutul 90+8: Fluier final! Se termină 2-1 pentru Rapid.

Minutul 90+4: GOL Rapid! Papeau centrează, iar Grigore înscrie spectaculos din foarfecă!

Minutul 90: GOL FC Botoşani! Camara îl învinge pe Moldovan din interiorul careului, reuşita e validată cu ajutorul VAR.

Minutul 66: Mutombo reia cu capul din 5 metri, după un corner. Moldovan plonjează spectaculos şi respinge în bară.

Minutul 57: Rapidiştii sunt aproape de autogol, dar Moldovan salvează fabulos.

Minutul 52: Papeau reia din voleu de la 15 metri, dar mingea trece peste stâlpul drept al porţii.

Minutul 45+2: Pauză! Rapid conduce cu 1-0.

Minutul 42: GOL Rapid! Pănoiu prinde un şut cu efect de la distanţă, care trece printre mai mulţi jucători, Pap vede târziu şi nu mai poate interveni.

Minutul 18: Roman înscrie, dar reuşita este anulată corect pentru offside.

Minutul 12: Mailat trece elegant de Albu şi pătrunde în careu. Jucătorul celor de la Botoşani trage de două ori în Moldovan.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------------------

De asemenea, înfruntarea celor două echipe poate fi urmărită în format video-text pe Primasport.ro. 

Rapid a fost pe primele locuri la un moment dat în acest sezon, dar mai multe rezultate negative au îndepărtat echipa lui Mutu din zona podiumului. Echipa lui Mutu este pe locul 4 în clasament, la 2 puncte de FCSB. 

În ultimul meci din Superligă, Rapid s-a impus cu 2-0 contra celor de la Chindia Târgovişte. 

În tabăra opusă, FC Botoşani a devenit o echipă de mijlocul clasamentului, care nu se mai bate la locurile de play-off. Clubul finanţat de Valeriu Iftime se află pe locul 9 în clasament, cu 31 de puncte. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele