Ultima oră
VIDEO | Rapid - FCSB, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti VIDEO | Rapid - FCSB, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti
Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!”  | VIDEO EXCLUSIV Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A
Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători
VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec
VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi” VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi”

VIDEO | FC Botoşani – Sepsi 1-1. Covăsnenii au rezistat aproape o repriză în inferioritate numerică

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 20 feb 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21021255/2/fc-botosani-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-20-02-2023.jpg
 
FC Botoşani a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut pe teren propriu, în compania echipei Sepsi OSK, în etapa a XXVI-a din Superligă. Covăsnenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 55.

Pentru FC Botoşani a marcat Patache, în minutul 45, în timp ce pentru Sepsi a punctat Matei, în minutul 30.

VIDEO | FC Botoşani – Sepsi 1-1 (Matei 30 / Patache 44), pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • FC Botoşani: E. Pap - Patache, Mutombo, Şeroni, Ţigănaşu - Dican, Sadiku, Ivanov - Dragu, M. Roman II, Mailat
  • Sepsi: Began - M. Bălaşa, M. Tamas, Ciobotariu, Ispas - F. Junior, N. Păun - Rondon, C. Matei, Aganovic - Safranko

Minutul 90+6: Fluier final! Partida se termină 1-1.

Minutul 90+2: FC Botoşani, aproape să dea lovitura în prelungiri. Zabou a pătruns elegant în careu şi a scos la Pinson, al cărui şut a fost parat senzaţional de Began.

Minutul 77: Aganovic trece de trei adversari şi pătrunde din lateral. Jucătorul lui Sepsi trage însă mult peste poartă din marginea careului.

Minutul 55: Sepsi rămâne fără căpitan. Păun intră cu talpa la un adversar şi vede al doilea cartonaş galben.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 1-1.

Minutul 44: GOL Botoşani! Patache prinde un şut de senzaţie de la distanţă şi restabileşte egalitatea. Niczuly a fost păcălit de traiectoria balonului.

 
Minutul 30: GOL Sepsi! Oaspeţii creionează excelent faza de atac, iar Cosmin Matei deschide scorul din interiorul careului.
 
 
Minutul 7: Roman scoate excelent la Mailat, care este blocat în ultimul moment.
 
 
Minutul 1: A început partida!
--------------------------------
 
Gazdele vin după un eşec neaşteptat, 1-3 cu UTA, la Arad, în timp ce Sepsi s-a împiedicat pe teren propriu, 2-2 cu Chindia. Remiza covăsnenilor vine într-un moment cum nu se putea mai nepotrivit, când lupta pentru un loc în play-off s-a înteţit.
 
În tur, la Sfântu Gheorghe, Sepsi a făcut instrucţie cu FC Botoşani. S-a terminat 7-0 pentru ardeleni, cea mai categorică victorie în SuperLigă din istoria echipei.
 
În clasament, cele două echipe sunt angrenate în lupta pentru play-off. Sepsi e mai bine plasată, iar cu un succes în Moldova şi-ar securiza poziţia. Ardelenii se află pe poziţia a şasea, ultima ce duce în play-off, şi au 37 de puncte. De partea cealaltă, FC Botoşani este a noua. Echipa din Nordul Moldovei are 30 de puncte, la fel ca FCU Craiova, dar are un golaveraj negativ.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele