Ultima oră
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”

VIDEO | FC Hermannstadt - Universitatea Craiova 1-0. Trupa lui Măldărăşanu are un start de sezon excepţional

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 1 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20840191/2/fc-hermannstadt-universitatea-craiova-superliga-superbet-1-09-2022.jpg

Hermannstadt a învins pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a etapa a opta a Superligii.

Golul a fost marcat de Paraschiv, în minutul 50.

 

VIDEO | FC Hermannstadt - Universitatea Craiova 1-0 (Paraschiv 50). Echipele de start:

  • Hermannstadt: Muţiu - Butean, Antoche, I. Stoica, Opruţ - Biceanu, Mino Sota, Alhassan - P. Petrescu, D. Paraschiv, C. Popescu
  • Universitatea Craiova: Lazar - Papp, Mitrea, Screciu - Hanca, Al. Creţu, Mateiu, N. Bancu - Baiaram, Koljic, An. Ivan

Minutul 90+5: Final de meci! Hermannstadt dă lovitura şi se impune cu 1-0.

Minutul 76: Ivan trage din afara careului. Îngreunat şi de terenul ud, Muţiu prind cu greu, în doi timpi.

Minutul 50: GOL Hermannstadt! Mitrea greşeşte, iar Mino este pe fază şi trimite balonul la Paraschiv, care îl învinge pe portarul Lazar.

Minutul 47: Paraschiv marchează, dar reuşita este anulată corect pentru offside.

Minutul 45+2: Pauză! Cele două formaţii sunt la egalitate, scor 0-0. Prima parte a fost săracă în faze de poartă.

Minutul 20: Opruţ trece pe lângă doi adversari şi trimite la Paraschiv, care trage puţin pe lângă stâlpul din dreapta al porţii.

Minutul 7: Creţu a prins un şut bun, dar mingea s-a scurs pe lângă poartă.

Minutul 1: A început partida de la Mediaş!

------------------------------------

Sibienii traversează o perioadă excelentă din punct de vedre fotbalistic, cu patru remize şi două victorii în şase partide, dar au probleme financiare mari. FC Hermannstadt se află pe locul 8 cu 10 puncte acumulate.

De cealaltă parte, Mirel Rădoi a revitalizat echipa, chiar dacă oltenii nu s-au calificat în grupele Conference League, aceştia au înregistrat trei victorii consecutive în campionat şi se află pe locul 5 cu 11 puncte acumulate.

În ultimele cinci întâlniri dintre cele două Universitatea Craiova a obţinut patru victorii şi a pierdut o singură dată.

Mirel Rădoi cere întăriri pentru a se lupta la titlu

Antrenorul oltenilor a anunţat şi că îşi mai doreşte transferuri la echipă. ”Căutăm câţiva jucători, nu pot să vă spun poziţiile. Nu vrem să facem public. În momentul de faţă, vorbim despre 2-3 jucători.”, a declarat Mirel Rădoi, la finalul partidei cu FC Botoşani.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele