Ultima oră
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad
Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri
Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el” Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el”
Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice
Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”

Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”
CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot

VIDEO | FC ”U” Craiova - Rapid 1-0! VAR-ul a fost crucial pentru olteni. Incidente provocate de fanii oaspeţilor în ultimele 10 minute

FC U Craiova 1948 Publicat pe 10 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20854862/9/fc-u-craiova-1948-fc-rapid-superliga-superbet-10-09-2022.jpg

FC ”U” Craiova a dispus sâmbătă cu scorul de 1-0, pe teren propriu, de Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a zecea din Superligă, transmis în direct de către Prima Sport 1.

Craiova a deschis scorul în minutul 55, când Sidibe a înscris din pasa lui Gabi Iancu. Golul a fost anulat pentru ofsaid, dar a fost validat de arbitrul Marian Barbu după consultarea VAR. Rapid a rămas în zece oameni încă din minutul 29, când Alexandru Ioniţă a primit roşu direct pentru un fault dur la Vlad Achim, tot după consultarea VAR.

În ultimele zece minute ale meciului, galeria echipei Rapid a provocat incidente în peluza pe care o ocupa. Forţele de ordine au intervenit împrăştiind gaze în sectorul respectiv. FC ”U” Craiova a întrerupt o serie de patru victorii consecutive ale Rapidului, în campionat. Giuleştenii rămân lideri în Superligă, cu 21 de puncte.

FC ”U” CRAIOVA: R. Popa - R. Negru, Duarte, Papadopoulos, Huyghebaert (Enache 21) - Van Durmen, Vl. Achim - Sidibe (Paramatti 83’), Baeten (Bauza 54’), Bahassa – Iancu (Marquet 83’). ANTRENOR: Marius Croitoru

RAPID: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Junior Morais – Kait (Papeau 80’), Al. Albu (Crepulja 70’), Al. Ioniţă II – Sefer (Pănoiu 70’), Dugandzic, Măţan (Costache 46’). ANTRENOR: Adrian Mutu

Cartonaşe galbene: R. Popa 29’, Baeten 39’, Marquet 90’, van Durmen 90’+5

Cartonaş roşu: A. Ioniţă (Rapid, 31’)

Arbitri: Marian Barbu - Andrei Constantinescu, Stelian Slabu – Cătălin Popa

Arbitri VAR: Ovidiu Haţegan - Adrian Vornicu

Observator: Nicolae Marodin

FC ”U” Craiova - Rapid 1-0 (Sidibe 56), live pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro ACUM. Echipele de start:

  • FC ”U” Craiova: R. Popa - R. Negru, Duarte, Papadopoulos, Huyghebaert - Van Durmen, Vl. Achim - Sidibe, Baeten, Bahassa - Iancu
  • Rezerve: Mogoşanu - Paramatti, Enache, Dr. Albu, D. Croitoru, Marquet, Chiţu, Bauza, G. Ganea
  • Antrenor: Marius Croitoru
  •  
  • Rapid: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Jr. Morais - Kait, Al. Albu, Al. Ioniţă II - Sefer, Dugandzic, Măţan
  • Rezerve: Drăghia - Ignat, Al. Iacob, A. Ciobanu, Crepulja, Pănoiu, Papeau, V. Costache, Fl. Ştefan
  • Antrenor: Adrian Mutu 

Min. 90 + 5: Fluier final: FC ”U” Craiova se impune în faţa Rapidului cu 1-0.

Min. 85: GOL anulat pentru henţ la Bauza de la FC ”U” Craiova.

Min. 81: Ocazie de egalare pentru Rapid în inferioritate numerică prin Papeau.

Min. 74: Ocazie mare pentru FC ”U” Craiova prin Bauza.

Min. 56: GOL FC ”U” Craiova! Gabriel Iancu îi oferă o pasă genială lui Sidibe, care îl învinge pe Moldovanu cu un şut la colţul scurt, într-o situaţie 1 vs. 1. Golul a fost anulat iniţial, însă VAR a revenit asupra deciziei. Reluările ne arată că Săpunaru este cel care l-a scos din ofsaid pe Sidibe. 

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 4: La pauză scorul este 0-0!

Min. 44: A doua bară pentru FC ”U” Craiova! Horaţiu Moldovan reuşeşte să devieze în bară şutul de la distanţă expediat de Achim. 

Min. 41: Ocazie pentru FC ”U” Craiova prin Sidibe.

Min. 37: Bară pentru FC ”U” Craiova! Voleul lui Gabriel Iancu din careu loveşte stâlpul drept al porţii apărate de Moldovan. 

Min. 30: Faultul lui Ioniţă asupra lui Vlad Achim lasă Rapidul în 10, după consultarea VAR. Iniţial, acesta primise doar cartonaşul galben.

Min. 24: Ocazie pentru FC ”U” Craiova! Moldovan intervine la lovitura de cap a lui Sidibe.

Min. 21: Schimbare pentru FC ”U” Craiova! Huyghebaert, accidentat, este înlocuit de Gabriel Enache.

Min. 16: Ocazie pentru Rapid! Şutul lui Sefer de la mare distanţă trece pe lângă poarta lui Popa.

Min. 12: Ocazie pentru FC ”U” Craiova, cu Gabriel Iancu în prim-plan!

Min. 2: Ocazie pentru FC ”U” Craiova! Gabi Iancu execută un corner de pe partea dreaptă. Mingea respinsă ajunge la Sidibe. Giuleştenii scapă cu faţa curată, deoarece execuţia din careu a lui Sidibe a fost complet imprecisă. 

Min. 1: A început meciul!


FC ”U” Craiova şi Rapid se întâlnesc de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro, în cel mai aşteptat meci al zilei de sâmbătă din SuperLigă. Cele mai importante momente ale jocului se vor vedea în format live video pe www.primasport.ro.

Lider solitar al campionatului intern, cu 21 de puncte şi cea mai bună apărare, doar patru goluri încasate în nouă meciuri, Rapidul lui Adrian Mutu merge pe stadionul "Tudor Vladimirescu" din Târgu Jiu pentru a căuta revanşa în faţa unei echipe care i-a dat mari bătăi de cap în ultima perioadă. În ultimii ani, cele două formaţii au stat faţă în faţă de şase ori, fie în Liga, fie în SuperLigă, iar echipa patronată de Adrian Mititelu a reuşit să câştige de cinci ori. Singurul rezultat pozitiv al bucureştenilor e un 0-0 într-un meci jucat la Mioveni.

Dacă Rapidul respiră din nou fotbal de calitate şi promite lucruri mari în sezonul în care va sărbători 100 de ani de la înfiinţare, FC U Craiova e una dintre echipele care se luptă să capete constanţă şi să adune rezultate bune. Cu Croitoru pe bancă, oltenii au obţinut trei victorii şi două egaluri în primele nouă etape, au pierdut de patru ori, iar cele 11 puncte îi trimit în partea a doua a clasamentului, pe locul al zecelea, sub FC Botoşani, dar peste Sepsi OSK.
 
Fost antrenor al lui FC U Craiova, Adi Mutu nu vede în partida de sâmbătă seară o revanşă personală:
 
"Sperăm să facem un meci bun şi să câştigăm. Suntem într-un moment bun şi vrem să profităm de asta. Nu ne gândim la vreo revanşă împotriva celor de la U Craiova. Este un meci ca toate celalalte.
 
(n.r. dacă va fi o revanşă pe plan personal, ţinând cont că a antrenat acolo) Nu, în niciun caz. A fost o experienţă utilă, care, din păcate, nu s-a terminat aşa cum am vrut eu şi am mers pe drumuri separate", a punctat Mutu.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri