Ultima oră
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul

VIDEO | FC Voluntari - CFR Cluj, 0-1! Autogolul de 3 puncte al lui Paz duce pragmatismul ”feroviarilor” la un alt nivel

Superliga Publicat pe 30 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20997366/2/fc-voluntari-cfr-cluj-superliga-superbet-30-01-2023.jpg

CFR Cluj a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a 23-a a Superligii, în direct la Prima Sport 1. În urma acestui rezultat, clujenii au revenit pe primul loc în clasament.

Autogolul lui Paz din minutul 69 a făcut diferenţa în meci.

FC Voluntari: M. Popa - Paz, Matricardi, Armaş - Ricardinho (Costin 76'), Veiga Lopez (Merloi 80'), Raţă, Sigurjonsson (Răduţ 80'), Aliji - Dumiter (Florea 80'), Damaşcan. Antrenor: Liviu Ciobotariu

CFR: Sava - Manea, Yuri, Burcă, Camora - Boateng, Muhar, Cvek (Deac 46') - Yeboah (Janga 78'), Malele (Hoban 83'), Krasniqi (Petrila 90'+1). Antrenor: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: Raţă 90'+3, Aliji 90'+4 / Camora 42'

 

În urma acestui rezultat, clujenii au revenit pe primul loc în clasament, cu 50 de puncte, Farul fiind pe 2, cu 48 de puncte. Locul trei este ocupat de Rapid, cu 42 de puncte, iar pe 4 şi 5 se află FCSB şi Universitatea Craiova, cu câte 41 de puncte.

 


VIDEO | FC Voluntari - CFR Cluj 0-1 (Paz 69 a.g.), în direct pe Prima Sport 1. Echipele de start:

  • FC Voluntari (3-5-2): M. Popa - Paz, Matricardi, Armaş (cpt.) - Da Veiga Lopes, Sigurjonsson, Ricardinho, Raţă, Aliji - Dumiter, Damaşcan
  • Rezerve: J. Fernandez - Andres, Al. Vlad, Cr. Costin, Tavares, Voican, Răduţ, Florea, Merloi
  • Antrenor: Liviu Ciobotariu
  •  
  • CFR Cluj (4-3-3): Sava - Manea, Yuri, Burcă, Camora (cpt.) - Boateng, Muhar, Cvek - Yeboah, Malele, Krasniqi
  • Rezerve: Scuffet - Braun, Kolinger, Hoban, Bordeianu, Deac, Petrila, Fica, Janga
  • Antrenor: Dan Petrescu

Min. 90 + 7: Fluier final! FC Voluntari – CFR Cluj se termină 0-1!

Min. 90 + 4: Aliji (FC Voluntari) primeşte cartonaşul galben. 

Min. 90 + 3: Vadim Raţă (FC Voluntari) vede cartonaşul galben pentru proteste. 

Min. 90 + 1: Schimbare la CFR Cluj: iese Krasniqi, intră Petrila. 

Min. 83: Schimbare la CFR Cluj: iese Malele, intră Hoban. 

Min. 80: Triplă schimbare la FC Voluntari: intră Florea, Răduţ şi Merloi, ies Dumiter, Sigurjonsson şi Lopes.

Min. 78: Schimbare la CFR Cluj: intră Janga, iese Yeboah. 

Min. 75: Schimbare la Voluntari: intră Costin, iese Ricardinho. 

Min. 72: Ocazie pentru Voluntari! Damaşcan trimite mingea peste poarta apărată de Sava. 

Min. 69: GOL CFR Cluj! Ciprian Deac execută o lovitură de colţ. Popa iese greşit pe centrare, iar Paz îşi introduce balonul cu capul involuntar în propria poartă. 

Min. 53: Ocazie pentru CFR Cluj! Malele centrează, iar Deac reia din voleu, însă portarul Popa parează mingea. 

Min. 46: A început a doua repriză! Schimbare la CFR Cluj: a ieşit Cvek, înlocuit de Deac. 

Min. 45 + 2: 0-0 este scorul primei reprize!

Min. 42: Mario Camora (CFR Cluj) primeşte cartonaşul galben pentru un fault la Ricardinho. 

Min. 36: Fază de joc periculoasă pentru FC Voluntari! Marcelo Lopes centrează, însă Dumiter nu ajunge la minge, iar CFR scapă cu faţa curată.

Min. 20: Ocazie mare pentru CFR Cluj! Krasniqi îl driblează foarte uşor pe Paz, însă Popa închide bine unghiul şi reuşeşte să evite deschiderea scorului. 

Min. 4: Ricardinho (FC Voluntari) centrează de pe partea dreaptă. Damaşcan loveşte balonul cu capul, însă Sava prinde în doi timpi cu emoţii. Damaşcan se afla oricum în ofsaid.

Min. 1: A început meciul!


Etapa cu numărul XXIII din Superliga se termină luni, de la ora 20:00, în direct pe Prima Sport 1. FC Voluntari primeşte vizita campioanei CFR Cluj.

Ilfovenii nu au un început de an convingător. Elevii lui Liviu Ciobotariu au cedat etapa trecută, pe terenul Universităţii Cluj, cu scorul de 2-1. De cealaltă parte, CFR vine cu moralul la cote maxime, după victoria categorică împotriva celor de la Farul Constanţa, 3-0.

În clasament, FC Voluntari nu stă rău, dar are nevoie de cele 3 puncte pentru a rămâne în lupta la play-off, în timp ce ardelenii ţintesc succesul, pentru a-şi consolida şefia în Superliga.

Ignorat de Petrescu, a plecat de la CFR Cluj în Franţa! Campioana s-a mai despărţit de un jucător

Guessouma Fofana (30 de ani, foto dreapta) s-a despărţit de CFR Cluj şi a semnat cu Nimes Olympique, formaţie din al doilea eşalon al fotbalului francez.

CFR continuă să elibereze bugetul de salarii în vederea unor achiziţii viitoare, iar aventura mijlocaşului francez Guessouma Fofana se termină după un an şi jumătate. Adus în Gruia de Marius Copilu în mandatul lui Marius Şumudică, Fofana nu a fost un fotbalist pe placul lui Dan Petrescu, a prins doar şapte meciuri în ultimele 18 luni, iar în cursul zilei de vineri a fost prezentat drept noul fotbalist al lui Nimes Olympique. În Ligue 2, Fofana va avea ocazia de a se duela cu Alexi Pitu, transferat zilele trecute de către Girondins de Bordeaux.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele