Ultima oră
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”

VIDEO | FC Voluntari - Dinamo 1-1. ”Câinii” au avut un om în plus aproape o repriză, dar nu au putut profita

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 8 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20053535/1/din-vol.jpg

FC Voluntari şi Dinamo au termiant la egalitate, scor 1-1, în ultimul meci al etapei XVI din Casa Liga 1. ”Câinii” au avut o primă parte excelentă de meci şi au deschis scorul prin Steliano Filip, dar au cedat treptat iniţiativa, iar Betancor a restabilit egalitatea, în startul actului secund.

Soarta partidei se putea schimba radical, în minutul 60, după ce Ivanov a văzut direct cartonaşul roşu, după ce i-a pus mâna în gât lui Steliano Filip. Voluntariul nu a cedat iniţiativa şi a mai ratat câteva şanse, iar dinamoviştii au răbufnit pe final, când au asediat poarta lui Rîmniceanu, dar acesta a avut câteva intervenţii de senzaţie.

După acest rezultat, Dinamo şi FC Voluntari se menţin pe locurile 13 şi 14, cu 27, respectiv 25 de puncte.

---------------------------------------

FC Voluntari - Dinamo 1-1 (Betancor 52 / St. Filip 19)

  • FC Voluntari: Rîmniceanu - I. Gheorghe, Balaur, Tamaş, Armaş, Briceag - Ivanov, Droppa, M. Ilie - Jefte, Pesic
  • REZERVE: Lavin, Costin, Vlad, Remacle, Borţoneanu, Fonseca, Tavares, Mailat, Da Veiga
  •  
  • DINAMO: Eşanu - Bejan, Puljic, R. Grigore - Sorescu, Răuţă, P. Anton, S. Filip - Morsay, Gueye, G. Creţu
  • REZERVE: Kongshavn, Ehmann, A. Radu, Achim, Fabbrini, Moldoveanu, Măgureanu, Borduşanu, Mihaiu, Borduşanu

 

Minutul 90+1: Asediul la poarta ilfovenilor! Fabbrini îşi aşează un balon, care trece puţin pe lângă cadrul porţii.

Minutul 89: Puljic trage pe lângă poartă dintr-un unghi excelent.

Minutul 88: Ocazie mare a lui Dinamo! Achim trimite excelent în careu, Moldoveanu rămâne complet nemarcat în careu, dar trage în piciorul lui Rîmniceanu.

Minutul 84: Un nou şut excelent al lui Anton de la distanţă. Rîmniceanu respinge foarte greu torpila trasă de dinamovist.

Minutul 83: Şansă mare pentru ilfoveni. Scapă pe un contraatac, fundaşii lui Dinamo sunt prinşi pe picior greşit, Pesic rămâne singur cu Eşanu, dar finalizează complet aiurea.

Minutul 82: Paul Anton trage prin surprindere de la 35 de metri. Şutul foarte puternic este respins cu greu în corner de Rîmniceanu.

Minutul 71: Moldoveanu abia intrat pe teren ratează o mare ocazie. Jucătorul lui Dinamo trimite spectaculos, după un corner, dar Armaş respinge de pe linia porţii.

Minutul 63: Ocazie mare a celor de la Dinamo. Puljic plonjează de lângă doi adversari, dar trimite pe lângă din 3 metri.

Minutul 60: Cei de la Voluntari rămân în 10 oameni. Ivanov primeşte cartonaş roşu, după ce îl ia de gât pe Steliano Filip.

Minutul 52: GOL FC Voluntari! Combinaţie excelentă între Betancor şi Ivanov, iar cel dintâi finalizează elegant, cu exteriorul, după ce aruncă o privire scurtă în partea opusă.

Minutul 40: Răuţă acuză probleme musculare, iar Jerry Gane este nevoit să îl schimbe cu Vlad Achim.

Minutul 36: O nouă şansă ratată de Jefte. Atacantul a tras de la distanţă cu pământul, însă Eşanu a prins.

Minutul 30: Ocazie mare a Voluntariului. Jefte trage din interiorul careului, dar Puljic respinge în extremis, o minge care l-ar fi putut învinge pe Eşanu.

Minutul 28: Puljic are culoar de şut, dar trage mult pe lângă poartă.

Minutul 26: Dinamo pleacă pe un contraatac, Morsay îl lansează pe Gueye, acesta schimbă banda, iar mingea îl păcăleşte pe Armaş şi ajunge la Steliano Filip, care trage mult peste poartă.

Minutul 19: GOL Dinamo! Defensiva Voluntariului este prinsă pe picior greşit, balonul ajunge la Steliano Filip, care trimite imparabil din voleu, din marginea careului. A fost primul gol înscris de ”câini”, după cinci partide de secetă.

Minutul 14: Morsay trage puternic pe joc, dar Rîmniceanu prinde execuţia care a fost plasată pe centrul terenului.

Minutul 9: Paul Anton are o şansă bună, dar Tamaş îl blochează, chiar înainte de şut.

Minutul 1: A început partida din Ilfov!

-----------------------------------------------

Ambele formaţii au o situaţie modestă în clasament. Echipa lui Jerry Gane este pe locul 13, cu 26 de puncte, iar adversarii sunt cu o poziţie mai jos şi cu două puncte mai puţine.

Cei de la FC Voluntari vin după o victorie importantă, pe terenul lui Poli Iaşi, dar pe teren propriu nu au mai câştigat din noiembrie anul trecut, când se impuneau tot în faţa moldovenilor. La Dinamo lucrurile stau şi mai rău, după două eşecuri consecutive în campionat, dar care au fost răzbunate cu o calificare în semifinalele Cupei României, joi, în dauna celor de la Dunărea Călăraşi.

Postul lui Gane depinde foarte mult de rezultatul de luni, fanii din DDB fiind tot mai nemulţumiţi de randamentul dat de antrenor şi caută de ceva timp un înlocuitor.

În tur, Dinamo s-a impus cu 3-0, Borja Valle a fost omul meciului cu o ”dublă”, iar celălalt gol a fost semnat de Paul Anton. Ibericul a plecat de la echipă în pauza de iarnă.

Echipele probabile:

FC Voluntari: Rîmniceanu - Balaur, Tamaş, Armaş, Briceag - A. Ilie, Droppa, Ivanov, I. Gheorghe - Pesic, Tavares

Dinamo: Eşanu - Sorescu, Puljic, Grigore, St. Filip - Achim, Răuţă, Anton, Fabbrini - Gueye, Morsay

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele