Ultima oră
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO
E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară” E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară”
Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix
VIDEO | Al Nassr - Al Khaleei 3-1. Cristiano Ronaldo, reuşită de senzaţie şi o nouă „dublă”, în semifinalele Cupei Regelui VIDEO | Al Nassr - Al Khaleei 3-1. Cristiano Ronaldo, reuşită de senzaţie şi o nouă „dublă”, în semifinalele Cupei Regelui
Brittney Griner spune că s-a gândit să se sinucidă în primele săptămâni în închisoarea din Rusia Brittney Griner spune că s-a gândit să se sinucidă în primele săptămâni în închisoarea din Rusia

VIDEO ǀ FC Voluntari – Farul 1-1. Trupa lui Hagi poate pierde şefia în Superliga pe final de an

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 16 dec 2022
mail-share icon Email
 
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20950279/3/far-vol.jpg
 
FC Voluntari a terminat la egalitate pe teren propriu, meciul disputat în compania formaţiei Farul Constanţa, scor 1-1, în etapa a 21-a, ultima a anului.

Tudor Băluţă a deschis scorul pentru Farul în minutul 3, când a înscris cu un şut din afara careului la o minge deviată de apărarea gazdelor.

În minutul 51 arbitrul Cătălin Popa a anulat golul lui Alibec pentru un offside.

Voluntari a egalat în minutul 87, dintr-un penalti transformat de Nemec, la faultul comis de Sîrbu asupra lui Armaş.

Farul rămâne pe primul loc al clasamentului, dar poate fi întrecută de CFR, după meciul de marţi, cu Hermannstadt.

VIDEO ǀ FC Voluntari – Farul 1-1 (Nemec 86-penalty / Băluţă 3), pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • FC Voluntari: M. Popa - Veiga Varzim, Matricardi, Armaş - Cr. Costin, Govea, Meleke, Raţă, Aliji - Nemec, Damaşcan
  • Farul: Aioani - Sîrbu, Larie, Artean, Kiki - Benzar, Băluţă, Dr. Nedelcu - Alibec, Vl. Morar, Pitu

Minutul 90+3: Fluier final! Partida se termină 1-1.

Minutul 86: GOL Voluntari! Sârbu îl faultează pe Armaş pe linia careului, iar centralul dictează corect penalty. Nemec transformă şi face 1-1.

Minutul 79: Voluntari are din nou şansa egalării. Damaşcan luftează din câţiva metri la centrarea trimisă de Merloi.

Minutul 53: Sârbu respinge de pe linia porţi execuţia lui Matricardi din trei metri. Faza a pornit după o un corner.

Minutul 50: Alibec înscrie, dar golul este anulat corect pentru offside. Atacantul celor de la Farul a interceptat pasa de la Băluţă când era în poziţie afară din joc.

Minutul 45+3: Pauză! Farul conduce cu 1-0.

Minutul 32: Costin prinde un şut bun din afara careului. Aioani respinge în faţă. Mingea ajunge la Damaşcan, care nu marchează cu aproape toată poarta goală.

Minutul 22: Alibec bate în forţă o lovitură liberă în forţă. Popa are probleme în a prinde, fiind încurcat de ploaia deasă. Portarul celor de la FC Voluntari reuşeşte în cele din urmă să salveze din faţa lui Larie.

Minutul 3: GOL Farul! Băluţă profită de o respingere şi înscrie. Mingea a fost uşor deviată de Ricardinho înainte să intre în poartă.

Minutul 1: A început partida!
------------------------------------
 
De altfel, ultimul meci al celor de la Farul, 0-4 cu Hermannstadt, chiar în ultima etapă, a arătat că pauza provocată de meciurile echipei naţionale nu le-a prins deloc bine constănţenilor. Deşi veneau după o victorie categorică, 8-0 cu FC Botoşani, fotbaliştii lui Gică Hagi s-au făcut de râs la inauguratea stadionului din Sibiu.
 
Înaintea meciului de azi, Farul este lider în clasament cu 44 de puncte, în timp ce FC Voluntari e doar a noua şi are 25 de puncte în clasament.
 
FC Voluntari – Farul se joacă vineri, de la ora 20.00, şi se vede în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele