Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

VIDEO | FC Voluntari - Farul 4-2. Campioana plăteşte tribut unei prime reprize horror

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 25 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21393798/4/fc-voluntari-farul-constanta-superliga-superbet-25-11-2023.jpg

FC Voluntari a învins pe teren propriu, scor 4-2, echipa campioană, Farul Constanţa, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

Gazdele au deschis scorul în  minutul 10, când Dumiter a pasat, în careu, lui Robert Popescu, acesta a driblat un adversar şi a înscris pentru 1-0. În minutul 22 Dumiter a finalizat cu un lob după ce a scăpat singur cu Aioani şi a dus scorul la 2-0. Ilfovenii au intrat cu 3-0 la pauză, Dumiter înscriind în minutul 37 şi reuşind dubla.

După pauză, noul intrat Rivaldinho a redus din diferenţă, în minutul 47, însă Dan Sîrbu a înscris în propria poartă şi FC Voluntari a condus cu 4-1. În minutul 64 portarul gazdelor, Jesus Fernandez a greşit flagrant, oferindu-i o pasă pe tavă lui Rivaldinho, care a înscris pentru Farul. Până la final nu s-a mai întâmplat nimic. Voluntari face 20 de puncte şi este pe locul 11. Farul se află pe 7, cu 22 de puncte.

VIDEO | FC Voluntari - Farul 4-2 (Popescu 9, Dumiter 22, 37,Sîrbu 55-autogol / Rivaldinho 47, 64), în direct la Prima Sport 2. Echipele de start:

  • FC Voluntari: Fernandez - Veiga, Matricardi, Armaş - Boboc, Raţă, Crepulja, Andrei, Carnat - Popescu, Dumiter
  • Farul: Aioani - Dussaut, Larie, M. Popescu, Marins - Vînă, Grameni, Kiki - Mazilu, Budescu, Munteanu

Minutul 90+3: Final de meci! FC Voluntari se impune cu 4-2.

Minutul 64: GOL Farul! Rivaldinho profită de o eroare colosală a portarului Fernandez. Îi ”fură” mingea şi bifează ”dubla”.

Minutul 55: GOL FC Voluntari! Doru Andrei execută un corner, Sîrbu sare greşit şi respinge cu capul în proprie poartă.

Minutul 47: GOL Farul! Rivaldinho este bine plasat în careu la o respingere şi reia din 10 metri.

Minutul 45: Pauză! Voluntari conduce cu 3-0.

Minutul 37: GOL Voluntari! Dumiter profită de o nouă eroare a defensivei şi duce scorul la 3-0.

Minutul 22: GOL FC Voluntari! Gazdele recuperează şi pleacă rapid pe contraatac. Doru Andrei trimite perfect la Dumiter, care finalizează din poziţie de singur cu portarul.

Minutul 9: GOL FC Voluntari! Dumiter ţine în teren o minge ce părea ieşită în out, trece de un adversar şi scoate în careu la Popescu, care are timp să aşeze mingea pentru şut.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------------------

În tur, Farul s-a impus cu 4-1, iar în grupele Cupei României a câştigat Voluntari, scor 2-0.

Istoria nu este de partea constănţenilor. Farul nu s-a impus niciodată pe terenul ilfovenilor, acolo unde se va disputa şi duelul de astăzi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele