Ultima oră
Gigi Becali s-a răstit la Nicolae Dică! "Nu te mai iau niciodată la FCSB" Gigi Becali s-a răstit la Nicolae Dică! "Nu te mai iau niciodată la FCSB"
Andreea Mitu, eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros Andreea Mitu, eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros
Lotul naţionalei feminine pentru ”dubla” cu Bulgaria din preliminariile WEURO 2025. Modificările făcute de selecţionerul Massimo Pedrazzini Lotul naţionalei feminine pentru ”dubla” cu Bulgaria din preliminariile WEURO 2025. Modificările făcute de selecţionerul Massimo Pedrazzini
Jandarmii au venit la baza lui Ciprian Marica! Fostul atacant s-a deplasat de urgenţă la faţa locului Jandarmii au venit la baza lui Ciprian Marica! Fostul atacant s-a deplasat de urgenţă la faţa locului
Sorana Cîrstea, dezvăluire despre relaţia pe care o are cu Simona Halep! ”Am stat spate în spate” Sorana Cîrstea, dezvăluire despre relaţia pe care o are cu Simona Halep! ”Am stat spate în spate”
Nu e Nicolae Dică! Surpriza pregătită la FC Argeş Nu e Nicolae Dică! Surpriza pregătită la FC Argeş

VIDEO | FC Voluntari - Farul 4-2. Campioana plăteşte tribut unei prime reprize horror

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 25 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21393798/4/fc-voluntari-farul-constanta-superliga-superbet-25-11-2023.jpg

FC Voluntari a învins pe teren propriu, scor 4-2, echipa campioană, Farul Constanţa, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

Gazdele au deschis scorul în  minutul 10, când Dumiter a pasat, în careu, lui Robert Popescu, acesta a driblat un adversar şi a înscris pentru 1-0. În minutul 22 Dumiter a finalizat cu un lob după ce a scăpat singur cu Aioani şi a dus scorul la 2-0. Ilfovenii au intrat cu 3-0 la pauză, Dumiter înscriind în minutul 37 şi reuşind dubla.

După pauză, noul intrat Rivaldinho a redus din diferenţă, în minutul 47, însă Dan Sîrbu a înscris în propria poartă şi FC Voluntari a condus cu 4-1. În minutul 64 portarul gazdelor, Jesus Fernandez a greşit flagrant, oferindu-i o pasă pe tavă lui Rivaldinho, care a înscris pentru Farul. Până la final nu s-a mai întâmplat nimic. Voluntari face 20 de puncte şi este pe locul 11. Farul se află pe 7, cu 22 de puncte.

VIDEO | FC Voluntari - Farul 4-2 (Popescu 9, Dumiter 22, 37,Sîrbu 55-autogol / Rivaldinho 47, 64), în direct la Prima Sport 2. Echipele de start:

  • FC Voluntari: Fernandez - Veiga, Matricardi, Armaş - Boboc, Raţă, Crepulja, Andrei, Carnat - Popescu, Dumiter
  • Farul: Aioani - Dussaut, Larie, M. Popescu, Marins - Vînă, Grameni, Kiki - Mazilu, Budescu, Munteanu

Minutul 90+3: Final de meci! FC Voluntari se impune cu 4-2.

Minutul 64: GOL Farul! Rivaldinho profită de o eroare colosală a portarului Fernandez. Îi ”fură” mingea şi bifează ”dubla”.

Minutul 55: GOL FC Voluntari! Doru Andrei execută un corner, Sîrbu sare greşit şi respinge cu capul în proprie poartă.

Minutul 47: GOL Farul! Rivaldinho este bine plasat în careu la o respingere şi reia din 10 metri.

Minutul 45: Pauză! Voluntari conduce cu 3-0.

Minutul 37: GOL Voluntari! Dumiter profită de o nouă eroare a defensivei şi duce scorul la 3-0.

Minutul 22: GOL FC Voluntari! Gazdele recuperează şi pleacă rapid pe contraatac. Doru Andrei trimite perfect la Dumiter, care finalizează din poziţie de singur cu portarul.

Minutul 9: GOL FC Voluntari! Dumiter ţine în teren o minge ce părea ieşită în out, trece de un adversar şi scoate în careu la Popescu, care are timp să aşeze mingea pentru şut.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------------------

În tur, Farul s-a impus cu 4-1, iar în grupele Cupei României a câştigat Voluntari, scor 2-0.

Istoria nu este de partea constănţenilor. Farul nu s-a impus niciodată pe terenul ilfovenilor, acolo unde se va disputa şi duelul de astăzi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele