Ultima oră
Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ””Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur” Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ””Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur”
Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao
6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului 6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului
Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează” Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează”
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner

VIDEO | FC Voluntari - FCSB 2-2. CFR are şansa de a deveni campioană!

FCSB Publicat pe 14 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20705054/1/fcsb-vol.jpg


FC Voluntari şi FCSB au remizat, scor 2-2, în direct la Prima Sport 1. Vicecampioana ratează, astfel, şansa de a trece peste CFR Cluj în clasament.
 
Golul lui Cordea, din minutul 44, a fost anulat de Nemec, îm al doilea minut de prelungiri al reprizei, din centrarea lui Ion Gheorghe. După o perioadă de dominare a oaspeţilor, Tănase a marcat, din devierea lui Edjouma, pentru 2-1. Doar că ceea ce trebuia să fie o victorie care să ducă echipa lui Toni Petrea pe primul loc s-a transformat într-un coşmar: degajare Popa, degajare Lopes, gol Costin!
 
După 2-2 cu FC Voluntari, FCSB ajunge la 53 de puncte, unul în spatele CFR-ului, care poate deveni campioană cu o victorie în faţa Craiovei.

FC Voluntari - FCSB 1-2 (Cordea 44 / Nemec 45+2, Fl. Tănase 72), live pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro

  • FC VOLUNTARI: M. Popa - Meleke (C. Costin 33), Tamaş  (C. Achim 7), Armaş - Ricardinho, Tavares, Droppa, I. Gheorghe, Al. Vlad - Nemec, Marcelo Lopes
  • REZERVE: Rîmniceanu, Briceag, Al. Ilie, L. Fulop, Merloi, Golan, Tehe
  •  
  • FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, I. Cristea, A. Miron, Radunovic - Olaru, Ad. Şut, Fl. Tănase - Cordea, Mamut, Oct. Popescu
  • .REZERVE: A. Vlad, Dumiter, Edjouma, I. Stoica, V. Gheorghe, Perianu, Musi, Vinicius, S. Şerban

Minutul 88: GOL FC VOLUNTARI! Degajarea lui Popa e deviată de Lopes, iar Costin marchează din faţa lui Târnovanu.



Minutul 73: Olavale intră în locul lui Nemec.

Minutul 72: GOL FCSB! Radunovic centrează, Edjouma reia, iar Tănase înscrie pentru 2-1.



Minutul 45+2: GOL FC VOLUNTARI! O acţiuune rapidă prinde descoperită defensiva lui Petra, Gheorghe pasează perfect la Nemec, iar slovacul împinge mingea în poartă pentru 1-1!



Minutul 44: GOL FCSB! Olaru se demarcă excelent, centrează pentru Cordea, iar mijlocaşul reia din prima, cu stângul, şi deschide scorul.



1Minutul 37: Contraatacul gazdelor duce mingea la Nemec, dar Radunovic intervine bine şi blochează şutul slovacului.

Minutul 33: Meleke, accidentat, e schimbat cu Cristian Costin.

Minutul 31: Olaru primeşte de la Mamut, trage din prima, dar Popa respinge din nou. Meleke revine pe teren.

Minutul 30: Meleke are şi el nevoie de îngrijiri medicale şi iese în afara terenului.

Minutul 22: Olaru încearcă poarta de la mare distanţă, dar şutul său e respins de Popa.



Minutul 13: Cordea şutează din afara careului, dar Popa respinge în corner.

Minutul 7: Tamaş nu mai poate continua şi e înlocuit cu Cosmin Achim.

Minutul 5: Gabi Tamaş acuză probleme musculare şi iese de pe teren.

21:00: Start joc pe Arena Naţională!

Seria impresionantă de cinci victorii consecutive fără gol primit, interval în care a marcat de 14 ori, a readus echipa lui Toni Petrea în bătălia pentru cucerirea coroanei din Casa Liga 1, iar Florin Tănase şi colegii săi sunt obligaţi să o învingă şi pe FC Voluntari pentru a se asigura că atacă meciul cu CFR Cluj, din etapa viitoare, cu titlul pe masă. FCSB are 52 de puncte, campioana en-titre are 54 şi, în funcţie de rezultatul din această seară şi de cel din CFR - U. Craiova, avantajul poate ajunge de partea bucureştenilor în partida de la Buzău, programată duminica viitoare.

Radunovic, Tănase şi Octavian Popescu trebuie să fie atenţi

Calificată în finala Cupei României după 3-0 la general cu FC Argeş în semifinale, FC Voluntari mai are ca obiectiv în play-off doar obţinerea locului al patrulea, pentru care se bate cu Farul lui Gică Hagi. Ilfovenii au fost de acord să joace meciul cu FCSB pe Arena Naţională, stadionul obişnuit al roş-albaştrilor, iar reţeta a funcţionat bine până acum, aproximativ 10.000 de oameni fiind aşteptaţi la partida care începe la ora 21:00.
 
Cu Horaţiu Feşnic la centru, FC Voluntari - FCSB are şi o miză secundară pentru Toni Petrea, în afara obţinerii celor trei puncte. Risto Radunovic, Florin Tănase şi Octavian Popescu, toţi trei titulari incontestabili în angrenajul lui Toni Petrea, se află la limita suspendării şi trebuie să facă tot posibilul pentru a nu primi cartonaşul galben şi a nu rata meciul potenţial decisiv cu CFR Cluj.
 
În stagiunea 2021/2022, FC Voluntari nu a reuşit să marcheze niciun gol în poarta FCSB-ului în cele trei meciuri jucate. După 0-0 şi 1-0 pentru bucureşteni în sezonul regular, turul play-off-ului a reprezentat o victorie cât se poate de clară a echipei lui Gigi Becali, 4-0 pe Arena Naţională. într-un meci în care Florin Tănase a înscris o dublă, iar Olaru şi Stoica şi-au trecut şi ei numele pe lista marcatorilor.

Echipele probabile:

  • FC Voluntari (4-2-3-1): M. Popa - D. Ciobotariu, Tamaş, Armaş, Briceag - Meleke, Droppa - Ricardinho, I. Gheorghe, Marcelo - Nemec
  • Rezerve: Râmniceanu, C. Achim, Merloi, Helder, Al. Ilie, Al. Vlad, L. Fulop, Cr. Costin
  • Absenţi: Budescu (accidentat), Raţă (suspendat)
  • Antrenor: Liviu Ciobotariu
  •  
  • FCSB (4-3-3): Târnovanu - Ov. Popescu, I. Cristea, Miron, Radunovic - Olaru, Şut, Edjouma - Cordea, Fl. Tănase, Oct. Popescu
  • Rezerve: A. Vlad, Dumiter, I. Stoica, V. Gheorghe, Oaidă, Mamut, Vinicius, S. Şerban
  • Absenţi: Panţâru, C. Achim, Fl. Coman (accidentaţi)
  • Antrenor: Toni Petrea

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele