Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

VIDEO | FCSB câştigă fără să forţeze prea mult cu Sepsi. Ultimul loc de play-off se decide joi!

FCSB Publicat pe 12 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21046916/2/fcsb-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-12-03-2023-2.jpg

FCSB a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia covăsneană Sepsi OSK, într-un meci din ultima etapă a sezonului regular al Superligii.

 Pe Arena Naţională, bucureştenii au deschis scorul în minutul 21. A fost o gafă a lui Mark Tamas, gafă de care a profitat Florinel Coman, apoi balonul a ajuns la Olaru şi acesta a pasat pentru Octavian Popescu, care a înscris. În repriza secundă gazdele au făcut pasul înapoi şi covăsnenii au avut mai multă libertate, dar jocul nu a mai avut cursivitatea din prima parte.  

FCSB încheie sezonul regular pe locul 3, cu 57 de puncte. Sepsi este pe poziţia a şaptea, cu 39 de punct, un punct mai puţin decât FCU Craiova, şi aşteaptă duelul de joi, cu oltenii pentru a stabili ultima echipă calificată în play-off-ul Superligii.

VIDEO | FCSB – Sepsi 1-0 (Popescu 21), LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu - Sorescu, Dawa, I. Cristea, Radunovic - Edjouma, Ad. Şut, Olaru - Fl. Coman, Compagno, Oct. Popescu
  • Sepsi: Niczuly - D. Ciobotariu, Bălaşa, M. Tamm, Dumitraşcu - Aganovic, N. Păun, C. Matei, I. Gheorghe - Safranko, Rondon

Minutul 90+5: Fluier final! FCSB se impune cu 1-0!

Minutul 66: Păun şutează, mingea este deviată de Radunovic, iar Târnovanu scoate în corner.

Minutul 50: Compagno reia pe centrul porţi cu capul, după o centrare din flancul stâng.

Minutul 45+2: Pauză! FCSB conduce cu 1-0.

Minutul 21: GOL FCSB! Eroare mare în defensiva celor de la Sepsi. Olaru recuperează din flancul drept şi scoate la Tavi Popescu, care îndeplineşte o simplă formalitate.

Minutul 5: Edjouma trece de trei adversari şi scoate la Compagno, care trage moale din câţiva metri. Niczuly reuşeşte să prindă.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------

FCSB a cedat, la Arad, cu UTA, scor 1-3, la finalul întâlnirii rămânând fără antrenorul din acte, Leo Strizu, care şi-a dat demisia. De partea cealaltă, Sepsi a făcut egal cu CFR Cluj pe teren propriu, scor 2-2, şi speră la accederea în play-off.

În turul sezonului regular, partida dintre Sepsi şi FCSB s-a terminat cu scorul de 1-0 pentru formaţia lui Mihai Pintilii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele