Ultima oră
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale
 Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei” Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei”
FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara
Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras
Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A

Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A

VIDEO ǀ FCSB, de nerecunoscut contra celor de la UTA Arad, într-un meci în care atacul nu a funcţionat aproape deloc

FCSB Publicat pe 5 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21041273/2/uta-arad-fcsb-superliga-superbet-05-03-2023.jpg

UTA Arad a învins pe teren propriu, scor 3-1, echipa bucureşteană FCSB, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii.

La Arad gazdele au deschis scorul prin autogolul lui Tamm, în minutul 14. Florin Coman a egalat repede, în minutul 18, însă arădenii au marcat de două ori în repriza secundă, prin Postolachi (min. 64) şi Ubbink (min. 78).

Fără antrenor pe bancă, FCSB a pierdut meciul şi a rămas cu 54 de puncte, pe locul 3, iar UTA e pe locul 14, cu 29 de puncte.

VIDEO ǀ UTA Arad - FCSB 3-1 (Tamm 14-autogol, Postolachi 64, Ubbink 78 / Coman 18), LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele des start:

  • UTA: Kucher - Batha, Erico, Benga (cpt.), Abeid - Ubbink, Cascini, Roger - R. Pop, Milosevic, Otele
  • FCSB: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Şut, Edjouma - Miculescu, Fl. Coman, Oct. Popescu

Minutul 90+9: Fluier final! UTA se impune cu 3-1.

Minutul 78: GOL UTA! Tânărul Rareş Pop păcăleşte defensiva adversă şi centrează la Ubbink, care îndeplineşte o formalitate din câţiva metri.

Minutul 64: GOL UTA! Laszlo Balint mută foarte inspirat! Batha îl lansează foarte bine pe noul intrat Postolachi, care păcăleşte defensiva adversă şi marchează cu un şut din interiorul careului.

Minutul 45+4: Pauză! Scorul este 1-1.

Minutul 45+3: Şansă mare irosită de FCSB! Kucher intervine providenţial la execuţia lui Miculescu.

Minutul 24: Olaru este lansat singur cu portarul, dar alege să paseze la Miculescu. Roger intervine salvator şi respinge în corner.

Minutul 18: GOL FCSB! Florinel Coman restabileşte egalitatea rapid, cu un şut superb fără preluare, ce s-a dus în vinclu.

Minutul 14: GOL UTA! Otele pătrunde în careu din flanc, Tamm încearcă să respingă, dar deviază în proprie poartă.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------

UTA a pierdut pe terenul CFR-ului, scor 1-2, la capătul unei confruntări strânse şi cu foarte multe probleme de arbitraj, fiind probleme şi din cauza celor din camera VAR. De partea cealaltă, FCSB a trecut la scor de Petrolul, cu 4-1.

Ultima partidă directă, UTA – FCSB, a avut loc în octombrie, în Cupa României, la Arad, când scorul a fost 2-2. Anterior, tot în octombrie, pe Arena Naţională, în campionat, FCSB s-a impus la limită, scor 2-1.

UTA, decimată pentru meciul cu FCSB

FCSB a intrat într-o serie excelentă de rezultate, iar următorul meci din Superliga va fi duminică, contra celor de la UTA Arad, de la ora 21:00, în direct pe Prima Sport 1.

Alexandru Meszar a declarat că arădenii au probleme mari de lot pentru meciul cu vicecampioana României. Vor lipsi din apărare patru jucători: Romario Benzar, Marko Vukcevic, Erion Hoxhallari şi Andrei Chindriş.

”Noi am suferit mult, am pierdut patru jucători, care sunt foarte importanţi pentru noi.

Romario Benzar e accidentat de săptămâna trecută, de la meciul cu Farul, Vukcevic aţi văzut ce a păţit şi nu ştim dacă mai putem să ne bazăm pe el în viitorul apropiat.

Hoxhallari a luat al patrulea galben şi Chindriş a luat al patrulea galben. Deci din linia de fund, o să avem cu patru jucători mai puţini la meciul cu FCSB. Putem spune că e măcel!

Ne bucurăm că vom juca cu stadionul plin meciul, avem o responsabilitate mare, şi e păcat pentru că acest public minunat suferă. Nu avem arme! Noi facem comunicate pe care nu le citeşte nimeni”
, a declarat Meszar, pentru Fanatik.

Cine va reprezenta FCSB la conferinţele de presă

Antrenorul FCSB-ului în acte, Leonard Strizu, a anunţat joi seara, după victoria obţinută în meciul cu Petrolul, că va demisiona! Vestea a fost una total surprinzătoare, nimic neducând cu gândul la un astfel de moment, mai ales că gruparea bucureşteană a avut evoluţii bune în SuperLiga României în ultimele dueluri.

Cei de la GSP.ro scriu că în contextul în care Mihai Pintilii este suspendat, la conferinţele de presă şi la flash-interviuri va veni Lucian Filip (32 de ani), care ocupă funcţia de preparator fizic la vicecampioana României. Acesta a fost nevoit să îşi încheie prematur cariera de jucător, din cauza unei accidentări severe.

Filip este unul dintre cei mai titraţi fotbalişti români. El a câştigat titlul cu FCSB de trei ori. Mai are în palmares două trofee ale Cupei României, doua trofee ale Cupei Ligii şi o Supercupă a României.

Echipele probabile:

  • UTA (4-2-3-1): Kucher - Abeid, Benga, Erico, Dobrescu - P. Anton, Batha - M. Pop, Ubbink, Otele - Milosevic
  • Rezerve: Dr. Balauru, Cascini, Willie, Roger, Postolachi, Paşcalău, Stahl, Isac, Marrone
  • Antrenor: Laszlo Balint
  • FCSB (4-3-3): Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Şut, Edjouma - Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman
  • Rezerve: A. Vlad, V. Creţu, Haruţ, I. Cristea, Omrani, Ov. Popescu, Oaidă, Radaslavescu, Cordea
  • Absenţi: Andrea Compagno (suspendat), Ionuţ Panţîru (accidentat).
  • Antrenor: Mihai Pintilii
mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele