Ultima oră
PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor
Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României” Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României”
E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%” E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%”
FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde” FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde”
Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027 Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul dintre acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul dintre acţionari”

VIDEO | FCSB - Farul 1-1. Campioana a egalat liderul din penalty, în minutul 90+5. Meciul a fost măcinat de multe controverse

Superliga Publicat pe 5 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21482252/2/fcsb-farul-constanta-superliga-superbet-5-02-2024.jpg

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut pe Arena Naţională, în compania echipei Farul Constanţa, în etapa a XXIV-a a Superligii.

Farul a avut un gol anulat în urma consultării VAR, dar a reuşit egalarea în minutul 90+4, din penalti, acordat tot după consultarea VAR. Meciul s-a disputat în ziua în care Gheorghe Hagi a împlinit 59 de ani.

Pentru FCSB a marcat Alhassan (55).

În minutul 58, Louis Munteanu a marcat pentru Farul, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid după o lungă consultare a VAR.

Farul a egalat în minutul 90+5, prin Larie, care a transformat o lovitură de la 11 metri acordată în urma consultării VAR.

FCSB - Farul 1-1 (Alhassan 55 / Larie 90+5), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro

Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu - Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic - Lixandru, Şut, Alhassan - Luis Phelipe, Băluţă, Oct Popescu
  • Rezerve: Vlad, Panţîru, Florinel Coman, Miculescu, Pandele, Toma, Ov. Popescu, Matyas Laszlo, Pantea, M. Manolache, Radaslavescu, D. Popa
  •  
  • Farul: Buzbuchi - Dussaut, M. Popescu, Larie, Ganea - Vînă, Queiros, Deaconu - Rivaldinho, L. Munteanu, Budescu
  • Rezerve: Muşat, Kiki, Boli, Grameni, G. Marins, Nedelcu, Grigoryan, N. Popescu, Stoian, Dănuleasă, L. Andronache, I. Cojocaru

Minutul 90+10: Final de meci! Se termină 1-1.

Minutul 90+5: GOL Farul! După analiza VAR, centralul dictează penalty, pentru o intrare la Dawa. Larie transformă!

Minutul 88: Radaslavescu reia din prima pe lângă poartă din câţiva metri, după o centrare venită de la Coman.

Minutul 58: Munteanu se demarcă perfect şi reia minge trimisă de Vînă. Reuşita este anulată după o lungă analiză VAR, pentru un offside la limită.

Minutul 55: GOL FCSB! Coman centrează, iar cu ceva noroc Alhassan reia din 3 metri.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 36: Buzbuchi are un reflex de execpţie la execuţia lui Alhassan.

Minutul 33: Băluţă reia de la 15 metri din întoarcere puţin pe lângă poartă.

Minutul 10: Luis Phelipe pătrunde în careu, îşi face mingea pe şut, dar execuţia sa este uşor deviată. Buzbuchi respinge.

Minutul 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

FCSB vine după victoria cu 3-0 din runda trecută, în faţa Universităţii Craiova şi este lider în Superliga, la 8 ”lungimi” de CFR şi Rapid. ”Roş-albaştrii” au ajuns la 4 victorii consecutive în urma meciului din etapa trecută.

De cealaltă parte, Farul a început excelent anul cu 2 victorii şi se află în acest moment pe locul 5 în Superliga. ”Marinarii” vin după meciul câştigat cu FCU Craiova, scor 1-0, şi au un moral excelent înaintea partidei cu ”roş-albaştrii”.

Ultima întâlnire dintre cele două s-a încheiat 1-0 în favoarea FCSB-ului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele