Ultima oră
Irina Begu, eliminată de Danielle Collins, în optimi la Roma. Românca a luat doar 3 game-uri Irina Begu, eliminată de Danielle Collins, în optimi la Roma. Românca a luat doar 3 game-uri
VIDEO | Gică Hagi vrea să ia măsuri drastice! ”A fost frumos la Farul, s-a plătit bine” VIDEO | Gică Hagi vrea să ia măsuri drastice! ”A fost frumos la Farul, s-a plătit bine”
E gata! Louis Munteanu a anunţat unde vrea să joace din sezonul următor. ”Nu ştiu nimic despre interesul celor de la FCSB” E gata! Louis Munteanu a anunţat unde vrea să joace din sezonul următor. ”Nu ştiu nimic despre interesul celor de la FCSB”
VIDEO | ”Vor veni jucători noi”. Costel Gâlcă anunţă transferuri importante la Universitatea Craiova VIDEO | ”Vor veni jucători noi”. Costel Gâlcă anunţă transferuri importante la Universitatea Craiova
VIDEO | Mai poate fi Alex Mitriţă ignorat de selecţioner?! ”Am vrut să arăt că merit” VIDEO | Mai poate fi Alex Mitriţă ignorat de selecţioner?! ”Am vrut să arăt că merit”
VIDEO | Farul – Universitatea Craiova 3-3. Fenomanelul Mitriţă face remontada de la 0-3 în ultimele minute VIDEO | Farul – Universitatea Craiova 3-3. Fenomanelul Mitriţă face remontada de la 0-3 în ultimele minute

VIDEO | FCSB - FC Botoşani 3-2. Liderul rezistă cu doi jucători eliminaţi în faţa ultimei clasate

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 25 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21501143/2/fcsb-fc-botosani-superliga-superbet-25-02-2024.jpg

FCSB a învins pe teren propriu, scor 3-2, formaţia FC Botoşani, în etapa a 27-a din Superligă. Trei jucători au fost eliminaţi, doi de la gazde şi unul de la oaspeţi.

Bucureştenii au deschis scorul în  minutul 7, prin Florinel Coman, dar gazdele s-au văzut în inferioritate numerică din minutul 18, când  Nana Antwi a fost eliminat cu roşu direct.

Chiar şi cu un om în minus, FCSB a avut o bară, prin Octavian Popescu, în minutul 25 şi la pauză a fost 1-0 pentru gazde. Imediat după startul reprizei secunde moldovenii au înscris prin Margiotta, arbitrul Cătălin Buşi a anulat golul, dar l-a acordat după intervenţia VAR şi a fost 1-1 din minutul 48. Juan Kaprof a primit şi el cartonaş roşu, în minutul 57, restabilind egalitatea numerică pe teren. FCSB a pus presiune şi Dawa a înscris cu capul, în minutul 71, gol care a avut nevoie de validarea VAR.

Florinel Coman a înscris din nou în minutul 76 , a făcut 3-1 şi a ajuns la 12 goluri înscrise. Însă Olaru a fost eliminat în minutul 86, după consultarea VAR, iar Ofosu a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 90+4.

S-a încheiat 3-2 pentru FCSB, care a ajuns la 58 de puncte şi este lider în Superligă, cu zece puncte în faţa echipelor de pe locurile 2 şi 3. FC Botoşani e pe ultimul loc, cu 20 de puncte.

VIDEO | FCSB - FC Botoşani 3-2 (Coman 6, 76 Dawa 72 / Margiotta 47, Ofosu 90+4), în direct la Prima Sport 1! Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu - Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic - Lixandru, Şut, Olaru - Băluţă, Oct. Popescu, Coman
  • FC Botoşani: Ducan - Dimitrov, Sadiku, Celea, Ţigănaşu - Filip, Dican, David - Florescu, E. Lopez, Kaprof

 

Minutul 90+4: Final de meci extrem de animat! Ofosu reia din careu pentru 3-2.

Minutul 90: FCSB termină meciul fără doi jucători! După o lungă analiză la VAR, Olaru este eliminat!

Minutul 76: GOL FCSB! Coman anticipează ieşirea lui Ducan şi reia printre picioarele acestuia.

Minutul 72: GOL FCSB! Băluţă îşi arată clasa şi centrează pe 3 metri, de unde Dawa reia cu capul.

Minutul 65: Şut îl lansează perfect pe Coman, care sprintează spre poartă, dar Ducan reuşeşte să blocheze.

Minutul 56: Kaprof îl faultează din spate pe Coman şi vede al doilea cartonaş galben!

Minutul 47: GOL FC Botoşani! Târnovanu are un reflex de senzaţie, dar pe respingere Margiotta înscrie. Reuşita a fost validată la VAR.

Minutul 45+3: Pauză! FCSB conduce cu 1-0.

Minutul 45: Coman reia la vinclu din marginea careului, dar Ducan plonjează şi respinge.

Minutul 25: Băluţă rămâne singur cu portarul din unghi, dar Ducan iese bine.

Minutul 18: După intervenţia VAR, Antwi este eliminat, după ce arbitrul i-a acordat iniţial cartonaş galben.

Minutul 6: GOL FCSB! Şut îl lansează pe Coman, care îl depăşeşte pe Dimitrov şi îl învinge pe Ducan.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------------------

FCSB conduce Superliga, după 26 de etape, cu 55 de puncte. Situaţia este diametral opusă pentru FC Botoşani, care ocupă ultima poziţie, cu 20 de puncte.

FCSB are o serie impresionantă împotriva moldovenilor, reuşind să nu piardă ultimele 13 partide directe. FC Botoşani s-a impus ultima dată pe 29 iulie 2019, cu scorul de 0-2. În acea stagiune, formaţia patronată de Valeriu Iftime a reuşit să termine pe locul 3 sezonul regular, cu un punct peste FCSB.

În actualul sezon, partida tur s-a încheiat cu victoria trupei lui Charlamabous, scor 0-1, graţie reuşitei lui Lixandru din minutul 16.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele