Ultima oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

VIDEO | FCSB - FC Voluntari 1-1! Nemec a egalat din penalty la ultima fază a jocului, după ce Radunovic a alunecat şi l-a faultat în careu

FCSB Publicat pe 12 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20854286/13/fcsb-fc-voluntari-superliga-superbet-12-09-2022.jpg

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, luni, pe teren propriu, cu FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a X-a din Superliga de fotbal, transmis în direct de către Prima Sport 1.

Ilfovenii au reuşit să egaleze în minutul 90+7, printr-un gol marcat din penalti de Nemec. Pentru ”roş-albaştri” a marcat Miculescu, în minutul 82.

În minutul 16, Matricardi a marcat, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

FCSB: Târnovanu - Boboc, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru (Oaidă 77'), Edjouma, Oct. Popescu (Radaslavescu 54')- Cordea (Dulca 89'), Compagno, Coman (Miculescu 54'). Antrenor: Nicolae Dică

FC Voluntari: Popa - Ricardinho, Matricardi, Armaş - Costin (Droppa 65'), Tavares (Lopes 70'), Meleke, Marrone - Raţă, Damaşcan, Florea (Nemec 64'). Antrenor: Liviu Ciobotariu

  • Cartonaşe galbene: Edjouma 68', 86' / Raţă 26', Costin 45'+1
  • Cartonaş roşu: Edjouma 86'
  • Arbitri: Marcel Bîrsan - Marius Marica, Radu Ghinguleac - Sebastian Colţescu
  • Camera VAR: Adrian Cojocaru, Vladimir Urzică
  • Observatori: Vasile Bratu, Ioan Mironaş.

Rezultatele complete ale etapei a X-a:

Vineri:

  • FC Botoşani - UTA Arad  1-2

Sâmbătă:

  • Chindia Târgovişte – Sepsi OSK Sf. Gheorghe  1-2
  • FC Hermannstadt – Petrolul Ploieşti  2-1
  • FC ”U” Craiova 1948 – FC Rapid 1923  1-0

Duminică:

  • Farul Constanţa -  FC Argeş  3-0
  • CFR 1907 Cluj - Universitatea Craiova  2-0

Luni:

  • CS Mioveni - Universitatea Cluj  0-1
  • FCSB - FC Voluntari  1-1

Clasament: 1. Farul Constanţa - 21 puncte; 2. Rapid - 21 puncte; 3. FC Hermannstadt - 19 puncte; 4. Petrolul -17 puncte; 5. CFR Cluj - 15 puncte; 6. UTA Arad - 15 puncte; 7. FC ”U” Craiova 1948 - 14 puncte; 9. Universitatea Craiova - 14 puncte; 9. Sepsi OSK - 13 puncte; 10. FC Argeş - 13 puncte; 11. FC Botoşani - 12 puncte; 12. FC Voluntari - 9 puncte; 13. FCSB - 8 puncte; 14. Universitatea Cluj - 7 puncte; 15. CS Mioveni - 6 puncte; 16. Chindia Târgovişte - 3 puncte.

FCSB – FC Voluntari 1-1 (Miculescu 82 / Nemec 90 + 7)

Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu - R. Boboc, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Edjouma, Oct. Popescu - Cordea, Compagno, Fl. Coman
    Rezerve: A. Vlad - V. Creţu, Haruţ, I. Stoica, Miculescu, Dulca, Oaidă, Radaslavescu, Bg. Rusu
    Antrenor: Nicolae Dică 
  • FC Voluntari: M. Popa - Ricardinho, Matricardi, Armaş - Cr. Costin, Helder Tavares, Meleke, Marrone - V. Raţa, Damaşcan, D. Florea 
    Rezerve: Rîmniceanu - Fl. Achim, N. Popescu, Droppa, Andreş, Marcelo Lopes, D. Andrei, Al. Ilie, Nemec 
    Antrenor: Liviu Ciobotariu

Min. 90 + 8: FCSB - FC Voluntari se termină 1-1!

Min. 90 + 7: GOL FC Voluntari! Nemec egalează din penalty, trimiţându-l pe Târnovanu în direcţie opusă. 

Min. 90 + 5: Penalty pentru FC Voluntari! Radunovic alunecă şi îl faultează pe Nemec în careu. 

Min. 90 + 1: Ocazie mare pentru FCSB! Radaslavescu finalizează bine un contraatac al roş-albaştrilor, însă Popa respinge cu degetele în corner execuţia fostului jucător al Farului. 

Min. 86: Edjouma vede al doilea galben şi o lasă pe FCSB în 10 la finalul meciului. 

Min. 82: GOL FCSB! Cordea şutează, iar balonul deviat de Armaş ajunge la Miculescu, care dintr-o poziţie ideală de gol nu îl iartă pe Popa. 

Min. 74: Ocazie pentru FCSB! Compagno reia din nou cu capul peste poarta lui Popa. 

Min. 64: O nouă ocazie pentru FCSB! Acelaşi Compagno trimite din nou cu capul un pic peste poarta lui Popa. 

Min. 60: Ocazie pentru FCSB! Olaru centrează, iar Compagno reia cu capul un pic peste poarta lui Popa, care era din nou pe minge. 

Min. 58: David Miculescu şutează pe direcţia portarului Popa. 

Min. 50: Ocazie mare pentru FCSB! Dublă paradă reuşită de portarul Mihai Popa, pe rând la execuţiile lui Florinel Coman şi Andrea Compagno. Ulterior, şutul lui Darius Olaru a fost respins de pe linia porţii de Armaş, care a avut mâna lipită de corp. 

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 2: La pauză scorul este 0-0!

Min. 45 + 1: Costin (FC Voluntari) încasează cartonaşul galben. 

Min. 42: Ocazie pentru FCSB! Mihai Popa are o nouă intervenţie salvatoare în faţa lui Andrea Compagno, reuşind o paradă spectaculoasă la lovitura de cap a atacantului italian. 

Min. 37: Şansă pentru Voluntari! Damaşcan încearcă un şut din afara careului, însă Târnovanu nu are emoţii. Mingea se duce pe lângă poarta sa. 

Min. 34: Ocazie pentru FCSB! Popa are o intervenţie foarte bună la şutul din întoarcere expediat de Compagno. 

Min. 27: FCSB are şi ghinion! Andrei Cordea driblează şi îi aşază mingea pe cap lui Compagno. Atacantul italian loveşte bara dreaptă a porţii apărate de Popa. 

Min. 26: Vadim Raţă vede cartonaşul galben pentru un fault la Octavian Popescu. 

Min. 16: Dawa se face de râs cu FC Voluntari, Matricardi înscrie, însă fundaşul celor de la FCSB este salvat de ofsaid. 

Min. 7: Ocazie pentru FC Voluntari! Raţă îi pasează lui Damaşcan, care şutează din unghi, însă Târnovanu are prezenţă de spirit şi respinge cu piciorul în corner. 

Min. 1: A început meciul!


FCSB – FC Voluntari, meci din etapa a 10-a a SuperLigii României, se joacă în această seară, de la ora 21:00, LIVE pe Prima Sport 1 şi pe aplicaţia www.primaplay.ro. Vicecampioana României e la primul duel după debutul în grupele Conference League.

FCSB a cedat în runda trecută din SuperLiga României, 1-3 cu Farul, la Constanţa, dar partida a avut loc în ultima zi a lunii august. În etapa a 9-a FCSB nu a jucat, tocmai pentru a pregăti duelul cu West Ham, pierdut cu 1-3.

De partea cealaltă, FC Voluntari a jucat în etapa a 9-a, dar a cedat pe teren propriu, contra Rapidului, scor 0-1. Tot o înfrângere bifase şi în runda precedentă duelului cu formaţia lui Adrian Mutu, 0-4 cu CFR Cluj, în Ardeal.

FCSB şi FC Voluntari s-au întâlnit ultima dată în mai, pe terenul ilfovenilor, iar scorul a fost egal, 2-2.

Becali, critic cu Dică după eşecul cu West Ham

Gigi Becali s-a arătat deranjat de una dintre mutările făcute de Nicolae Dică în timpul meciului pierdut cu 3-1 în faţa lui West Ham, la Londra.

După aproape 70 de minute excelente, în care a deschis scorul prin Cordea şi şi-a menţinut avantajul, FCSB a primit gol dintr-un penalty contestat, apoi Dică a decis că e momentul să-i arunce în luptă pe Miculescu şi Octavian Popescu în locurile lui Compagno şi Olaru.

Dacă schimbarea italianului a venit logic pentru Becali, rocada Olaru-Popescu nu a fost pe placul finanţatorului FCSB. Ironic la adresa antrenorului său, latifundiarul din Pipera îl susţine, totuşi, în continuare pe Dică:

”68 de minute Dică a gândit foarte bine jocul, după aceea Becali a stricat jocul. L-am sunat pe MM să-l întreb ce caută Tavi în locul lui Olaru. Să-mi asum alea 68 de minute? Nu. Eu îmi asum doar când se greşeşte. Problema voastră e cine îşi asumă?! Şi eu cred că a greşit cine a făcut schimbările. Dacă îl bagi pe Tavi Popescu la mijloc când e 1-0 pentru noi... L-am întrebat pe MM, care mi-a zis că Olaru s-a cerut afară. Nu ştiam că Tavi Popescu e în teren. S-a cerut Olaru afară, dar îl bagi pe Marco ăla, Marco van Basten. Marco Dulca. A riscat omul, dar eu îl susţin.

Am zis că vreau să vedem unde ne aflăm. Suntem departe de ei. Ce 68 de minute (n.r. de dominare a lui FCSB)? Pe mine mă interesează fotbalul. Noi suntem departe de ei. A fost mingea numai la ei. Dacă vorbim numai de meciul ăsta, aşa a făcut Dumnezeu, am dat noi un gol. Apoi cadoul făcut de arbitru a schimbat totul N-a fost niciun 11 metri. A fost fault în atac. Aşa au văzut oamenii, asta este", a declarat Becali, la Digi Sport.

 

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele