Ultima oră
Octavian Vintilă, unul dintre cei mai apreciaţi comentatori de sport din România, a murit la 86 de ani Octavian Vintilă, unul dintre cei mai apreciaţi comentatori de sport din România, a murit la 86 de ani
LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au deschis scorul LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au deschis scorul
Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova

VIDEO | FCSB - FC Voluntari 1-1! Nemec a egalat din penalty la ultima fază a jocului, după ce Radunovic a alunecat şi l-a faultat în careu

FCSB Publicat pe 12 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20854286/13/fcsb-fc-voluntari-superliga-superbet-12-09-2022.jpg

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, luni, pe teren propriu, cu FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a X-a din Superliga de fotbal, transmis în direct de către Prima Sport 1.

Ilfovenii au reuşit să egaleze în minutul 90+7, printr-un gol marcat din penalti de Nemec. Pentru ”roş-albaştri” a marcat Miculescu, în minutul 82.

În minutul 16, Matricardi a marcat, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

FCSB: Târnovanu - Boboc, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru (Oaidă 77'), Edjouma, Oct. Popescu (Radaslavescu 54')- Cordea (Dulca 89'), Compagno, Coman (Miculescu 54'). Antrenor: Nicolae Dică

FC Voluntari: Popa - Ricardinho, Matricardi, Armaş - Costin (Droppa 65'), Tavares (Lopes 70'), Meleke, Marrone - Raţă, Damaşcan, Florea (Nemec 64'). Antrenor: Liviu Ciobotariu

  • Cartonaşe galbene: Edjouma 68', 86' / Raţă 26', Costin 45'+1
  • Cartonaş roşu: Edjouma 86'
  • Arbitri: Marcel Bîrsan - Marius Marica, Radu Ghinguleac - Sebastian Colţescu
  • Camera VAR: Adrian Cojocaru, Vladimir Urzică
  • Observatori: Vasile Bratu, Ioan Mironaş.

Rezultatele complete ale etapei a X-a:

Vineri:

  • FC Botoşani - UTA Arad  1-2

Sâmbătă:

  • Chindia Târgovişte – Sepsi OSK Sf. Gheorghe  1-2
  • FC Hermannstadt – Petrolul Ploieşti  2-1
  • FC ”U” Craiova 1948 – FC Rapid 1923  1-0

Duminică:

  • Farul Constanţa -  FC Argeş  3-0
  • CFR 1907 Cluj - Universitatea Craiova  2-0

Luni:

  • CS Mioveni - Universitatea Cluj  0-1
  • FCSB - FC Voluntari  1-1

Clasament: 1. Farul Constanţa - 21 puncte; 2. Rapid - 21 puncte; 3. FC Hermannstadt - 19 puncte; 4. Petrolul -17 puncte; 5. CFR Cluj - 15 puncte; 6. UTA Arad - 15 puncte; 7. FC ”U” Craiova 1948 - 14 puncte; 9. Universitatea Craiova - 14 puncte; 9. Sepsi OSK - 13 puncte; 10. FC Argeş - 13 puncte; 11. FC Botoşani - 12 puncte; 12. FC Voluntari - 9 puncte; 13. FCSB - 8 puncte; 14. Universitatea Cluj - 7 puncte; 15. CS Mioveni - 6 puncte; 16. Chindia Târgovişte - 3 puncte.

FCSB – FC Voluntari 1-1 (Miculescu 82 / Nemec 90 + 7)

Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu - R. Boboc, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Edjouma, Oct. Popescu - Cordea, Compagno, Fl. Coman
    Rezerve: A. Vlad - V. Creţu, Haruţ, I. Stoica, Miculescu, Dulca, Oaidă, Radaslavescu, Bg. Rusu
    Antrenor: Nicolae Dică 
  • FC Voluntari: M. Popa - Ricardinho, Matricardi, Armaş - Cr. Costin, Helder Tavares, Meleke, Marrone - V. Raţa, Damaşcan, D. Florea 
    Rezerve: Rîmniceanu - Fl. Achim, N. Popescu, Droppa, Andreş, Marcelo Lopes, D. Andrei, Al. Ilie, Nemec 
    Antrenor: Liviu Ciobotariu

Min. 90 + 8: FCSB - FC Voluntari se termină 1-1!

Min. 90 + 7: GOL FC Voluntari! Nemec egalează din penalty, trimiţându-l pe Târnovanu în direcţie opusă. 

Min. 90 + 5: Penalty pentru FC Voluntari! Radunovic alunecă şi îl faultează pe Nemec în careu. 

Min. 90 + 1: Ocazie mare pentru FCSB! Radaslavescu finalizează bine un contraatac al roş-albaştrilor, însă Popa respinge cu degetele în corner execuţia fostului jucător al Farului. 

Min. 86: Edjouma vede al doilea galben şi o lasă pe FCSB în 10 la finalul meciului. 

Min. 82: GOL FCSB! Cordea şutează, iar balonul deviat de Armaş ajunge la Miculescu, care dintr-o poziţie ideală de gol nu îl iartă pe Popa. 

Min. 74: Ocazie pentru FCSB! Compagno reia din nou cu capul peste poarta lui Popa. 

Min. 64: O nouă ocazie pentru FCSB! Acelaşi Compagno trimite din nou cu capul un pic peste poarta lui Popa. 

Min. 60: Ocazie pentru FCSB! Olaru centrează, iar Compagno reia cu capul un pic peste poarta lui Popa, care era din nou pe minge. 

Min. 58: David Miculescu şutează pe direcţia portarului Popa. 

Min. 50: Ocazie mare pentru FCSB! Dublă paradă reuşită de portarul Mihai Popa, pe rând la execuţiile lui Florinel Coman şi Andrea Compagno. Ulterior, şutul lui Darius Olaru a fost respins de pe linia porţii de Armaş, care a avut mâna lipită de corp. 

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 2: La pauză scorul este 0-0!

Min. 45 + 1: Costin (FC Voluntari) încasează cartonaşul galben. 

Min. 42: Ocazie pentru FCSB! Mihai Popa are o nouă intervenţie salvatoare în faţa lui Andrea Compagno, reuşind o paradă spectaculoasă la lovitura de cap a atacantului italian. 

Min. 37: Şansă pentru Voluntari! Damaşcan încearcă un şut din afara careului, însă Târnovanu nu are emoţii. Mingea se duce pe lângă poarta sa. 

Min. 34: Ocazie pentru FCSB! Popa are o intervenţie foarte bună la şutul din întoarcere expediat de Compagno. 

Min. 27: FCSB are şi ghinion! Andrei Cordea driblează şi îi aşază mingea pe cap lui Compagno. Atacantul italian loveşte bara dreaptă a porţii apărate de Popa. 

Min. 26: Vadim Raţă vede cartonaşul galben pentru un fault la Octavian Popescu. 

Min. 16: Dawa se face de râs cu FC Voluntari, Matricardi înscrie, însă fundaşul celor de la FCSB este salvat de ofsaid. 

Min. 7: Ocazie pentru FC Voluntari! Raţă îi pasează lui Damaşcan, care şutează din unghi, însă Târnovanu are prezenţă de spirit şi respinge cu piciorul în corner. 

Min. 1: A început meciul!


FCSB – FC Voluntari, meci din etapa a 10-a a SuperLigii României, se joacă în această seară, de la ora 21:00, LIVE pe Prima Sport 1 şi pe aplicaţia www.primaplay.ro. Vicecampioana României e la primul duel după debutul în grupele Conference League.

FCSB a cedat în runda trecută din SuperLiga României, 1-3 cu Farul, la Constanţa, dar partida a avut loc în ultima zi a lunii august. În etapa a 9-a FCSB nu a jucat, tocmai pentru a pregăti duelul cu West Ham, pierdut cu 1-3.

De partea cealaltă, FC Voluntari a jucat în etapa a 9-a, dar a cedat pe teren propriu, contra Rapidului, scor 0-1. Tot o înfrângere bifase şi în runda precedentă duelului cu formaţia lui Adrian Mutu, 0-4 cu CFR Cluj, în Ardeal.

FCSB şi FC Voluntari s-au întâlnit ultima dată în mai, pe terenul ilfovenilor, iar scorul a fost egal, 2-2.

Becali, critic cu Dică după eşecul cu West Ham

Gigi Becali s-a arătat deranjat de una dintre mutările făcute de Nicolae Dică în timpul meciului pierdut cu 3-1 în faţa lui West Ham, la Londra.

După aproape 70 de minute excelente, în care a deschis scorul prin Cordea şi şi-a menţinut avantajul, FCSB a primit gol dintr-un penalty contestat, apoi Dică a decis că e momentul să-i arunce în luptă pe Miculescu şi Octavian Popescu în locurile lui Compagno şi Olaru.

Dacă schimbarea italianului a venit logic pentru Becali, rocada Olaru-Popescu nu a fost pe placul finanţatorului FCSB. Ironic la adresa antrenorului său, latifundiarul din Pipera îl susţine, totuşi, în continuare pe Dică:

”68 de minute Dică a gândit foarte bine jocul, după aceea Becali a stricat jocul. L-am sunat pe MM să-l întreb ce caută Tavi în locul lui Olaru. Să-mi asum alea 68 de minute? Nu. Eu îmi asum doar când se greşeşte. Problema voastră e cine îşi asumă?! Şi eu cred că a greşit cine a făcut schimbările. Dacă îl bagi pe Tavi Popescu la mijloc când e 1-0 pentru noi... L-am întrebat pe MM, care mi-a zis că Olaru s-a cerut afară. Nu ştiam că Tavi Popescu e în teren. S-a cerut Olaru afară, dar îl bagi pe Marco ăla, Marco van Basten. Marco Dulca. A riscat omul, dar eu îl susţin.

Am zis că vreau să vedem unde ne aflăm. Suntem departe de ei. Ce 68 de minute (n.r. de dominare a lui FCSB)? Pe mine mă interesează fotbalul. Noi suntem departe de ei. A fost mingea numai la ei. Dacă vorbim numai de meciul ăsta, aşa a făcut Dumnezeu, am dat noi un gol. Apoi cadoul făcut de arbitru a schimbat totul N-a fost niciun 11 metri. A fost fault în atac. Aşa au văzut oamenii, asta este", a declarat Becali, la Digi Sport.

 

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele