Ultima oră
Florinel Coman a făcut anunţul în legătură cu viitorul său. „Eu zic că o să mă mai vadă” Florinel Coman a făcut anunţul în legătură cu viitorul său. „Eu zic că o să mă mai vadă”
Erik ten Hag nu regretă că a preluat Manchester United. „Nu ştii provocările pe care trebuie să le înfrunţi până nu eşti aici” Erik ten Hag nu regretă că a preluat Manchester United. „Nu ştii provocările pe care trebuie să le înfrunţi până nu eşti aici”
Holstein Kiel a promovat pentru prima oară în Bundesliga Holstein Kiel a promovat pentru prima oară în Bundesliga
„Cine semnează?”. Anunţul făcut de MM Stoica, chiar în timpul sărbătoririi titlului. Jucătorii cu care negociază FCSB „Cine semnează?”. Anunţul făcut de MM Stoica, chiar în timpul sărbătoririi titlului. Jucătorii cu care negociază FCSB
Începe greul pentru campioana României! FCSB nu va fi cap de serie în turul II preliminar al Ligii Campionilor. Poate da peste adversari grei Începe greul pentru campioana României! FCSB nu va fi cap de serie în turul II preliminar al Ligii Campionilor. Poate da peste adversari grei
”Dacă voi fi acolo ar fi o onoare”. Vlad Chiricheş visează la EURO 2024 ”Dacă voi fi acolo ar fi o onoare”. Vlad Chiricheş visează la EURO 2024

VIDEO | FCSB - Petrolul 1-0. Liderul Superligii obţine un succes chinuit

Superliga Publicat pe 3 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21508868/2/fcsb-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-3-03-2024.jpg

FCSB a câştigat pe teren propriu, scor 1-0, cu Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii.

Pe Arena Naţională, Dawa a trimis peste poarta ploieştenilor, în minutul 22, la un corner executat de Florinel Coman. Zima a avut intervenţia meciului în minutul 45, la lovitura liberă a lui Coman, iar la cornerul care a urmat, bucureştenii au trimis din nou în bară, prin Alhassan, apoi Şut a şutat, iar balonul a fost scos de pe linia porţii şi prima repriză s-a încheiat fără gol, dar cu două cartonaşe galbene încasate de Ngezana şi Grozav.

Bucureştenii au făcut trei schimbări la pauză şi imediat după reluare au înscris. Mario Bratu a aşteptat prea mult şi a pierdut balonul, Florinel Coman a pătruns, a trimis în faţa porţii şi balonul a intrat în plasă, lovit de Luis Phelipe şi deviat de Ţicu.

Era minutul 46 şi, după două minute, Zima a intervenit la şutul lui Radaslavescu.  Coman a şutat pe lângă poartă, în minutul 57, iar Băluţă a intrat în careu însă a trimis în plasa laterală. Ţicu a şutat puternic în minutul 84, dar Târnovanu a prins şi FCSB s-a impus cu 1-0. Bucureştenii au 64 de puncte şi sunt lideri, în timp ce Petrolul, cu 35 de puncte, nu mai are nicio şansă să intre în play-off.

FCSB - Petrolul 1-0 (Phelipe 46), în direct, pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu - Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic - Alhassan, Şut (cpt.), Oct. Popescu - Băluţă, Miculescu, Fl. Coman
  • Petrolul: Zima - Meijers, Garutti, Huja, Ţicu (cpt.) - Hanca, Seto, Jair - M. Bratu, Berisha, Grozav

Minutul 90+6: Final de meci! FCSB se impune cu 1-0.

Minutul 84: Ţicu reia din voleu de la 20 de metri, dar Târnovanu prinde.

Minutul 46: GOL FCSB! Coman pătrunde şi scoate în careul mic, acolo unde Luis Phelipe apare perfect şi reia. Mingea l-a atins pe Ţicu înainte să intre în poartă.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 45+1: Zima scoate de sub bară la lovitura liberă executată de Coman. Apoi, la cornerul rezultat, Ngezana trimite din 3 metri în transversală.

Minutul 22: Coman bate un corner, mingea se loveşte de Dawa şi apoi cade pe plasa porţii.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------

FCSB este în mare formă în acest sezon. Echipa lui Gigi Becali este pe primul loc în clasament şi are un avans mare puncte faţă de echipa de pe locul secund.

În acest moment, echipa bucureşteană are cele mai mari şanse la campionat, iar distanţa dintre principalele urmăritoare s-ar putea mări, mai ales că echipa lui Becali este în formă, iar Rapid şi CFR mai au scăpări. 

În tabăra opusă, Petrolul încă speră la un loc de play-off. Prahovenii au avut evoluţii în debutul campionatului, dar forma lor a scăzut pe parcurs. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele