Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | FCSB pierde puncte încă din startul play-off-ului. ”Nu e un rezultat dorit”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 18 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21064596/1/captura-ecran-678.png

FCSB a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu cei de la Universitatea Craiova, în primul meci din prima etapă a play-off-ului Superligii.

În absenţa unui antrenor cu licenţa PRO, pe banca celor de la FCSB a stat din nou Lucian Filip, care consideră rezultatul echitabil, la cum s-a jucat, deşi sunt două puncte mari pierdute.

"În prima repriză ne-am lovit de agresivitatea lor, nu ne-am creat multe ocazii. În a doua parte am adus de multe ori mingea în faţa careului, motiv pentru care am şi marcat.

Chiar dacă nu e un rezultat dorit, e corect. E un semi-eşec, asta e clar. Dar nu trebuie băgat capul în pământ.

Chiar vreau să le mulţumesc fanilor, sper ca la partida următoare să îi facem fericiţi. Nu e nimic pierdut, mai sunt multe meciuri, lupta va continua.

Mi-aş fi dorit să jucăm tot meciul ca în a doua repriză. Cred că ăsta ar putea fi un exemplu. La pauză, le-am zis jucătorilor să joace mult mai repede, să scoatem mai mult mingea la margine”
, a spus Filip, la finele partidei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele