Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

VIDEO | FCSB - UTA Arad 2-1. Victorie pansament pentru formaţia lui Nicolae Dică

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 16 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20887460/3/fcsb-uta.jpg

FCSB s-a impus cu scorul de 2-1, pe teren propriu, contra celor de la UTA Arad, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii. Este a treia victorie consecutivă în campionat pentru formaţia din Capitală. Cele mai importante faze se pot vedea aici.

Trupa lui Dică a deschis scorul în minutul 16, când Cordea i-a pasat lui Olaru, iar acesta a şutat imparabil de la 20 de metri. În minutul 35, arbitrul Sebastian Colţescu a oprit meciul pentru două minute din cauza materialelor pirotehnice aprinse de ultraşii FCSB din Peluza Nord.

Compagno a înscris al doilea gol al bucureştenilor, din penalti, în minutul 88. Keseru a redus din diferenţă în minutul 90+1, înscriind primul său gol stagional. A fost a treia victorie consecutivă a echipei FCSB în campionat, bucureştenii au urcat pe locul 7, cu 17 puncte.

VIDEO | FCSB - UTA 2-1 (Olaru 16, Compagno 88 / Keşeru 90+1), în direct pe Prima Sport 1 şi pe PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Tamm, Pantea - Cordea, Edjouma, Olaru - Omrani, Compagno, Fl. Coman
  • UTA: Fl. Iacob - Vukcevic, Benga, Chindriş, Abeid - Anton, Cascini - Stahl, R. Pop, Otele - Postolachi

Minutul 90+5: Fluier final! FCSB se impune cu 2-1!

Minutul 90+1: GOL UTA! Keşeru scapă nepermis de uşor din marcajul lui Creţu şi Tamm şi marchează în poarta fostei sale echipe.

Minutul 88: GOL FCSB! Vukcevic comite un henţ clar în careu. Compagno punctează de la punctul cu var. Iacob a plecat o fracţiune prea devreme şi astfel nu a mai putut salva.

Minutul 68: FCSB se joacă cu ocaziile. Portarul Iacob, intervenţie formidabilă la lovitura de cap expediată de Oaidă

Minutul 66: Din nou ocazie mare irosită de Coman.

Minutul 51: Şansă mare pentru FCSB de a face 2-0 cu UTA. Şutul lui Florinel Coman a şters bara

Minutul 45+3: Pauză! FCSB conduce cu 1-0.

Minutul 35: Olaru are şansa de a face 2-0, dar ratează singur cu Iacob.

Minutul 30: Târnovanu salvează excelent la şutul în forţă expediat de Pop din interiorul careului.

Minutul 22: Compagno trage în bara laterală din 3 metri, după o pasă de excepţie de la Edjouma.

Minutul 18: Şansă mare de a egala pentru UTA. Anton trage din interiorul careului, dar Târnovanu respinge în corner.

Minutul 16: GOL FCSB! Acţiune a gazdelor din partea dreaptă. Balonul ajunge la Darius Olaru, care trage superb de la 22 de metri.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------------

”Roş-albaştrii” se află într-o revenire de formă în campionat după cele două victorii consecutive, 3-2 cu FC Argeş şi 2-0 cu Petrolul. Echipa lui Nicolae Dică ocupă poziţia 12 în campionat, dar ţinteşte play-off-ul aşa că nu are voie să mai facă paşi greşiţi în SuperLigă. FCSB vine după umilinţa 5-0 cu Silkeborg, de pe teren propriu, partidă în urma căreia bucureştenii au fost aspru criticaţi.

De cealaltă parte, UTA nu a mai simţit gustul victorie de trei etape, de la victoria 2-1 în faţa lui Botoşani. ”Bătrâna Doamnă” se află pe locul 9 cu 16 puncte cumulate, dar a avut prestaţii oscilante până acum, în acest sezon.

Paul-Arnold Garita, primul fotbalist pe care FCSB îl poate aduce în iarnă

Paul-Arnold Garita, atacantul Argeşului, în vârstă de 27 de ani, sosit în România din Franţa, de la FC Bourg-Péronnas 01, formaţie din liga a 3-a, este dorit de Gigi Becali la FCSB. Vârful camerunez l-a impresionat pe omul de afaceri, iar mutarea se poate face în iarnă.

În acest sezon, Garita a jucat în 12 meciuri pentru FC Argeş şi a marcat de patru ori.

”Da, da, da. Aşa este, de unde ştii? Garita a fost o chestiune de moment, l-am văzut în meciul cu noi, în meciul cu Craiova, parcă şi i-am spus lui Dică. I-am spus <<să vezi ce ne face ăsta>>.

E puternic, are şi viteză, a şi demonstrat-o. Am dat un telefon şi aşa am dat ordin, să vedem dacă poate să se materializeze. Am zis că la iarnă vreau să fie la noi, rezolvaţi problema”,  spus Gigi Becali, conform sport.ro.

Jucătorul a mai trecut în carieră pe la FC Villefranche, US Boulogne, USL Dunkerque, Charleroi, Bristol City sau Plymouth.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele