Ultima oră
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării

VIDEO ǀ FCU Craiova – Chindia Târgovişte 1-0. Oltenii obţin victoria fără prea mare întrebuinţare

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 28 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21106910/2/u-craiova-1948-chindia-targoviste-superliga-superbet-28-04-2023.jpg

FCU Craiova a câştigat pe teren propriu, scor 1-0, cu Chindia Târgovişte într-un meci din etapa a 6-a a play-out-ului Superligii.

Gazdele au avut o primă mare ocazie în minutul 45, când Celea a scos din faţa porţii şutul lui Albu, faza  continuat, iar Mascarenhas a centrat de pe stânga, în careu, de unde Baeten a reluat în plasă cu un voleu superb.

Dragoş Albu a ratat un penalty pentru Craiova, în minutul 65, şutul său fiind apărat de Căbuz.

FCU Craiova este pe locul 1 în play-out, cu 31 de puncte, în timp ce Chindia se află pe locul 7, cu 22 de puncte.

VIDEO ǀ FC ”U” Craiova – Chindia Târgovişte 1-0 (Baeten 45), în direct la Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • FCU Craiova: Gurău - R. Negru, Duarte, Henriques, Mascarenhas - Asamoah, Al. Albu - Baeten, Bauza, Van Durmen - A. Chiţu
  • Chindia: Căbuz - Căpuşă, Celea, Corinus, Boldor - Perianu, Vorobjovas - Neguţ, Popadiuc, Dumitraşcu - D. Popa

Minutul 90+5: Fluier final! FCU Craiova se impune 1-0.

Minutul 74: Baeten trage în forţă din afara careului, Căbuz respinge cu greu în corner.

Minutul 60: Chiţu trage din interiorul careului, dar Celea blochează cu mâna. Arbitrul dictează penalty, după consultarea VAR, însă Albu execută modest.

Minutul 45+3: Pauză! FCU Craiova conduce cu 1-0.

Minutul 45: GOL FCU Craiova! Contrar cursului jocului, Baeten deschide scorul cu o reluare spectaculoasă din voleu!

Minutul 34: Dumitraşcu trage din afara careului cu efect, Gurău este uşor surprins, dar reuşeşte să boxeze.



Minutul 29: Primul şut periculos e expediat de Perianu, care însă nu prinde cadrul porţii.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------------------------

Situaţia celor două echipe din clasament:

  • FC ”U” Craiova: locul 7 (primul din play-off), 5 meciuri, două victorii, două egaluri, o înfrângere, 9 goluri marcate, 5 goluri primite, 28 de puncte.
  • Chindia Târgovişte: locul 13 de baraj (la două puncte de Voluntari, locul 12, ce garantează salvarea de la retrogradare), 5 meciuri, două victorii, 3 înfrângeri, 4 goluri marcate, 5 goluri primite, 22 de puncte.

În turul sezonului regular, Chindia a învins FC ”U” Craiova în Bănie cu scorul de 1-0. Returul s-a terminat cu o remiză albă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri