Ultima oră
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”

VIDEO | Felix Auger-Aliassime a câştigat ”derby-ul sferturilor” de la Doha. Urmează un duel cu Daniil Medvedev

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 23 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21029918/1/profimedia-0757831069.jpg

Canadianul Felix Auger-Aliassime (9 ATP) a câştigat cel mai aşteptat meci al sferturilor de finală ale turneului de la Doha. Sportivul de 22 de ani a trecut, în direct pe Prima Sport 3, de ibericul Alejandro Davidovich Fokina (31 ATP).

Partida s-a tranşat în două seturi, iar Auger-Aliassime a avut câştigat de cauză, cu scorul de 6-4, 7-6 (5) şi astfel rămâne în cursa pentru al cincilea titlu ATP din carieră.

În faza următoare, canadialul va avea parte de un ”meci de foc”, cu Daniil Medvedev, locul 8 ATP.

Murray a oferit un nou meci epic la Doha

Andy Murray îşi continuă magia, la turneul ATP de la Doha. Britanicul a acces în semifinale, după o nouă victorie decisă în trei seturi.

Fostul lider mondial a avut probleme serioase cu Alexandre Muller (170 ATP). Francezul de 26 de ani a învăţat tenis pe terenul din spatele casei părinteşti şi a reuşit la Doha cel mai bun parcurs la un turneu din carieră.

Muller a părut că poate produce surpriza şi a câştigat primul set, cu 6-4, apoi, Murray a făcut recital şi a obţinut următoarele acte, cu 6-1, 6-2. Partida a durat 2 ore şi 6 minute.

În următorul meci, britanicul va înfrunta marea speranţă a tenisului ceh, Jiri Lehecka (52 de ani). Tenismenul de 21 de ani a dat lovitura şi l-a eliminat în sferturile de finală pe Andrei Rublev, locul 5 ATP.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele