Ultima oră
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”
Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept” Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept”
Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună” Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună”

VIDEO | Fenerbahce victorie cu emoţii împotriva lui Goztepe. Rezultatul menţine speranţele de Europa League

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 4 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19411638/1/fen.jpg

Fenerbahce a obţinut o victorie extrem de importantă pe teren propriu, contra celor de la Goztepe, scor 2-1. Reuşitele victoriei au fost marcate în primul act.

Scorul a fost deschis de Kadioglu, care a plecat de la limita offside-ului şi a recepţionat o centrare de pe partea stângă, pe care a trimis-o în poartă. La scurt timp a venit şi majorarea avantajului, prin acelaşi Kadioglu. Mijlocaşul turc a înscris de data această cu un şut în forţă de la marginea careului, portarul advers fiind prins pe picior greşit.

În actul secund, Goztepe a reuşit doar să marcheze golul de onoare, prin Aydogdu, care a marcat cel mai frumos gol al disputei, cu un şut din cădere, de la 25 de metri.

În urma acestui rezultat, Fenerbahce se află pe locul 6, la 3 puncte de marea rivală Galatasaray, care se situează pe ultimul loc de Europa League. Învinsa de azi este pe locul 8, fără nicio grijă în privinţa retrogradării, dar şi extrem de departe de un loc de cupă europeană. Lider este Basaksehir, care azi a trecut cu scorul de 2-0 de Antalyaspor, astfel majorându-şi avansul în fruntea campionatului turc, în faţa lui Trabzonspor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri