Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Final de carieră greu pentru Buffon. Legendarul portar a comis o gafă antologică în Serie B

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 27 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20687424/2/buffon.png

Veteranul Gianluigi Buffon are parte de un final de carieră complicat. Legendarul portar italian a greşit incredibil în eşecul cu Peruggia, scor 2-1. Acesta a comis un luft, iar adversarii au profitat şi au marcat.

Parma a căzut pe locul 13 în Serie B, după cel de al treilea eşec consecutiv. Dennis Man nu a jucat contra Peruggiei, din cauza nor probleme medicale.

Cât de gravă este accidentarea lui Dennis Man? Verdictul medicilor nu lasă loc de interpretare

 

În urma mai multor controale, medicii au stabilit că Dennis Man a suferit o entorsă la nivelul gleznei, conform Parma Live. Deşi din fericire accidentarea internaţionalului român nu este una gravă, Man va rata cu siguranţă ultimele două jocuri ale Parmei din Serie B cu Alessandria (30 aprilie) şi Crotone (6 mai).

O postare a condus la aflarea adevărului despre Dennis Man

Fostul mijlocaş lateral al FCSB s-ar fi accidentat la un antrenament al actualei sale echipe, fapt pentru care, cel mai probabil, nu va mai evolua în actuala stagiune din Serie B. Conform Parma Live, Dennis Man a distribuit pe reţelele sociale o fotografie în care apare în cârje, însoţită de mesajul sugestiv ”O luăm de la început!”.

Man a şters fotografia după câteva minute, însă deja a fost observată de multe persoane. O astfel de poză arată că accidentarea românului este cât se poate de gravă şi că, foarte probabil, va rata restul meciurilor din eşalonul secund italienesc.

Chiar dacă nu a avut deloc un sezon bun la Parma, Dennis Man consideră că ar putea juca la un nivel mai înalt, iar şansele să continue în Serie B sunt destul de mici. Parma şi Atalanta ar putea negocia un transfer, mai ales datorită faptului că Gian Piero Gasperini, antrenorul formaţiei de top din Serie A, îl consideră pe Man potrivit planurilor sale.

Doar 3 goluri şi două pase de gol a reuşit Dennis Man pentru Parma, în Serie B, în 26 de meciuri. Cu 45 de puncte înainte de finalul campionatului, echipa de care aparţine şi Valentin Mihăilă (împrumutat la Atalanta) ocupă locul 13, departe de emoţiile retrogradării, dar şi fără vreo şansă la revenirea în primul eşalon fotbalistic din Italia.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri