Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Fulham a produs surpriza şi a învins Chelsea! Joao Felix, eliminare la debut

Premier League Publicat pe 13 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20977158/1/profimedia-0747232057.jpg

Fulham a învins joi, pe teren propriu, formaţia Chelsea, scor 2-1, într-un meci restant contând pentru etapa a 7-a din Premier League. Confruntarea a fost LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro.

Fulham a deschis scorul pe Craven Cottage, în minutul 25, când Kepa a fost învins de şutul lui Willian. Kalidou Koulibaly a reuşit egalarea imediat după pauză, în minutul 47, însă londonezii au rămas în zece după ce noul sosit în trupa lui Graham Potter, Joao Felix, a fost eliminat în minutul 58.

Gazdele au reuşit să înscrie golul victoriei în minutul 73, prin Carlos Vinicius, cu o lovitură de cap şi Fulham este pe locul 6 în Premier League, cu 31 de puncte.

Fulham a reuşit să o învingă pe Chelsea pentru prima oară în ultimii 17 ani, în Premier League.

VIDEO cu cele mai importante momente din meci 


Fulham – Chelsea 2-1 (Willian 25; Vinicius 73 / Koulibaly 47)

Echipele de start:

  • Fulham: Leno – Tete, Aderabioyo, Ream, Robinson – Palhinha, Reed – Reid, Pereira, William – Carlos Vinicius
  • Chelsea: Arrizabalaga – Chalobah, Silva, Koulibaly – Azpilicueta, Zakaria, Kovacic, Hall – Mount, Felix - Havertz

Min. 73: GOOOL Fulham! Carlos Vinicius marchează pentru 2-1, din centrarea lui Pereira.

Min. 47: GOOOL Chelsea! Koulibaly restabileşte egalitatea, după o lovitură liberă trimisă în bară.

Min. 25: GOOOL Fulham! Willian deschide scorul pentru gazde!

Min. 1: Începe meciul! 


Chelsea se află într-o formă extrem de slabă în Premier League, cu doar o victorie în ultimele 8 meciuri, trupa antrenată de Graham Potter se află pe locul 10 în campionat. Londonezii vin după o umilinţă în Cupa Angliei, 4-0 în faţa lui Manchester City, iar lucrurile nu arată deloc bine pentru managerul englez al lui Chelsea. 

De cealaltă parte, Fulham ocupă poziţia a 7-a în campionat şi se află la trei puncte în faţa lui Chelsea, dar are şi un meci mai mult. Gruparea londoneză stă excelent în actualul sezon, iar acest aspect poate fi dedus foarte simplu din rezultatele echipei din ultima vreme. Fulham are trei victorii consecutive în Premier League şi un atac excelent, care a marcat 30 de goluri în acest sezon, cu 10 mai multe decât Chelsea.

”Albaştrii” domină clar la capitolul rezultatelor din ultimele întâlniri, reuşind să câştige cinci din cinci meciuri împotriva lui Fulham.

Echipe probabile:

  • Fulham: Rodak; Tete, Ream, Adarabioyo, Robinson; Reed, Palhinha; De Cordova-Reid, Pereira, Willian; Vinicius
  • Chelsea: Kepa; Azpilicueta, Koulibaly, Silva, Cucurella; Kovacic, Zakaria, Jorginho; Ziyech, Aubameyang, Mount
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele