Ultima oră
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină
NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania
I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman

VIDEO | Fulham – Arsenal 0-3! Trossard a oferit toate pasele de gol în prima repriză. Man. United - Southampton 0-0, după ce Casemiro a fost eliminat în minutul 34

Manchester United Publicat pe 12 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/21050122/9/profimedia-0762204294.jpg

Etapa a 27-a din Premier League a început, aşa cum era de aşteptat, spectaculos. În direct la Prima Sport 1, Arsenal s-a impus la scor de neprezentare pe terenul lui Fulham. Lidera din campionatul Angliei a adunat 66 de puncte şi şi-a păstrat avansul de 5 puncte faţă de Manchester City, oponenta în lupta pentru titlu.

Manchester United nu a putut să îşi revină complet după umilinţa în faţa marii rivale, Liverpool, din runda precedentă (7-0 pe Anfield). În direct la Prima Sport 2, ”diavolii roşii” au obţinut doar o remiză albă pe Old Trafford cu ultima clasată, Southampton. Casemiro a văzut cartonaşul roşu direct în minutul 34. Cu toate acestea, United adună 50 de puncte şi continuă să nu aibă emoţii pentru locul al treilea.

De asemenea, West Ham – Aston Villa, meci transmis pe Prima Sport PPV 2, s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Manchester United – Southampton 0-0, live la Prima Sport 2

Echipele de start: 

  • Manchester United (4-2-3-1): De Gea - Wan Bissaka, Varane, Martinez, Shaw - Casemiro, B. Fernandes - Antony, Weghorst, Sancho - Rashford.
  • Southampton (4-2-3-1): Bazunu - Perraud, Bella Kotchap, Bendarek, Walker-Peters - Lavia, Ward Prowse - Sulemana, Alcaraz, Walcott - Adams.

Fluier final! Manchester United - Southampton s-a terminat cu o remiză albă.

Min. 70: Bară şi pentru Southampton! Walker-Peters nimereşte şi el bara.

Min. 68: Bară pentru Manchester United! Şutul lui Bruno Fernandes este deviat de portarul Bazunu în bară.

 

Min. 64: Ocazie pentru Southampton! De Gea îl blochează în situaţie 1 vs. 1 pe Walcott.

Min. 46: A început a doua repriză!

La pauză Manchester United - Southampton este 0-0!

Min. 32 - 34: Casemiro (Manchester United) îşi lasă echipa în 10 după un fault dur asupra lui Walcott. Arbitrul i-a acordat iniţial galben, însă după consultarea VAR şi-a schimbat decizia. 

Min. 1: A început meciul!


Fulham – Arsenal 0-3 (Gabriel 21, Martinelli 26, Odegaard 45 + 2), live la Prima Sport 1

Echipele de start: 

  • Fulham (4-2-3-1): Leno - Tete, Adarabioyo, Ream, Robinson - Reed, Lukic - Reid, Pereira, Solomon – Mitrovic.
  • Arsenal (4-3-3): Ramsdale - Zinchenko, Gabriel, Saliba, White - Xhaka, Partey, Odegaard - Martinelli, Trossard, Saka.

Fluier final! Arsenal s-a impus cu 3-0 pe terenul lui Fulham.

Min. 46: A început a doua repriză!

Fulham - Arsenal este 0-3, la capătul primei reprize!

Min. 45 + 2: GOL Arsenal! Odegaard înscrie, tot din assitul lui Trossard, care face o primă repriză fabuloasă, în care şi-a trecut în cont o triplă de pase decisive. 

Min. 26: GOL Arsenal! Din nou Trossard oferă pasa de gol, de această dată lui Martinelli, care nu iartă, tot dintr-o lovitură de cap. 

Min. 21: GOL Arsenal! Gabriel deschide scorul cu o lovitură de cap din centrarea din corner livrată de Trossard.

Min. 16: GOL pentru Arsenal anulat de către VAR pentru un ofsaid milimetric. Martinelli şutează la poartă, Leno respinge, însă Robinson este neglijent şi îşi introduce balonul în proprie poartă. Fundaşul gazdelor are noroc şi este salvat de arbitrajul video. 

Min. 1: A început meciul!


West Ham – Aston Villa 1-1 (Benrahma 26 / Watkins 17), live la Prima Sport PPV 2

Echipele de start:

  • West Ham: Areola - Kehrer, Zouma, Aguerd, Emerson - Soucek, Rice - Bowen, Paqueta, Benrahma - Ings.
  • Antrenor: David Moyes.
  • Aston Villa: Martinez - Cash, Konsa, Mings, Moreno - McGinn, Buendia, Douglas Luiz, Ramsey - Bailey, Watkins.
  • Antrenor: Unay Emery.

West Ham – Aston Villa s-a terminat 1-1!

Min. 46: A început a doua repriză!

West Ham - Aston Villa este 1-1, la pauză!

Min. 26: GOL West Ham! Benrahma egalează pentru gazde de la punctul cu VAR.

Min. 17: GOL Aston Villa! Watkins deschide scorul pentru oaspeţi.

Min. 1: A început meciul!


Manchester United – Southampton, partidă din runda a 27-a a primei ligi din campionatul Angliei, se joacă astăzi, de la ora 16:00, LIVE pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro. Runda trecută, gazdele au cedat la scor, iar ”sfinţii” au trecut de Leicester.

Manchester United a suferit una dintre cele mai mari umilinţe din istorie, cedând cu 0-7 contra rivalilor de la Liverpool, iar Southampton a reuşit să treacă, pe teren propriu, la limită de Leicester, scor 1-0.

Înainte de startul etapei, Manchester United e pe locul 3, cu 49 de puncte, iar Southampton e penultima în Premier League, pe locul 19, cu 21 de puncte, la egalitate cu ”lanterna roşie”, Bournemouth.

În tur, partida dintre Southampton şi Manchester United s-a terminat cu victoria oaspeţilor, scor 1-0.

O nouă eră pentru Manchester United? Se pregătesc peste 5 miliarde de euro

Qatarul se află în ”pole position” pentru a deveni noul proprietar al grupării Manchester United, informează RMC Sport. Familia Glazer, care deţine clubul englez din 2005, încearcă de câteva luni să-l vândă.

Oferta din Qatar, formulată prin intermediul fundaţiei Nine Two, ar preceda pe cea a Ineos, grupul petrochimic condus de Jim Ratcliffe, care deţine deja OGC Nice.

Oferta finală a Qatarului ar putea depăşi 5 miliarde de euro. Ar urma să includă răscumpărarea completă şi imediată a datoriilor ”Red Devils”, care ar ajunge la 580 de milioane de euro, un argument pe care ceilalţi pretendenţi la preluarea clubului din Manchester nu l-ar oferi.

În orice caz, este puţin probabil ca familia Glazer să încheie vânzarea înainte de sfârşitul actualului sezon.

Qatarul deţine şi clubul Paris Saint-Germain prin Qatar Sport Investment (QSI), o subsidiară a fondului suveran de investiţii al emiratului. O posibilă achiziţie a lui Manchester United nu ar fi însoţită de o plecare a qatarioţilor de la PSG.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri