Ultima oră
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie

VIDEO ǀ Gabriel Iancu, despre golul care a făcut diferenţa în FC ”U” Craiova – Rapid: ”La gol nu l-am văzut pe Sidibe, am simţit că este acolo şi am pasat”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 11 sep 2022
mail-share icon Email

 

Gabriel Iancu, jucătorul echipei FC ”U” Craiova, crede că a contat mult în economia partidei cu Rapid şi cartonaşul roşu primit de Ioniţă.

Fostul golgheter al Ligii 1, autor al pasei decisive la unicul gol al meciului marcat de Sidibe, s-a arătat supărat că nu a reuşit să marcheze şi el atunci când a avut ocazia.

”Dedic victoria asta lui Dănciulescu, pentru că aseară a pariat pe Ioniţă şi nu pe mine. Glumesc! Am dat pasă de gol, dar sunt un pic supărat că nu am fost mai atent în faţa porţii. A contat mult şi cartonaşul roşu, s-a văzut că au rămas în zece.

Chiar dacă erau pe primul loc şi noi pe 11, suntem două echipe de valoare şi s-a păstrat tradiţia, i-am învins din nou. La gol nu l-am văzut pe Sidibe, am simţit că este acolo şi am pasat!”, a declarat Gabriel Iancu.

FC ”U” Craiova a dispus sâmbătă cu scorul de 1-0, pe teren propriu, de Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a zecea din Superligă, transmis în direct de către Prima Sport 1.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri