Ultima oră
Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri” Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă
România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European

VIDEO | Galatasaray a obţinut trei puncte importante cu Gaziantep! Patru români au fost titulari. Moruţan a deschis scorul cu un şut superb

Alte campionate externe Publicat pe 31 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20449119/2/galata2.jpg

Galatasaray s-a impus în faţa celor de la Gaziantep, scor 2-0. Toţi cei patru români au fost titulari: Moruţan, Cicâldău, Maxim, Toşca. 

  • Duelul a fost transmis în direct pe Look Sport 3 şi PrimaPlay.ro.

Olimpiu Moruţan a deschis scorul în al treilea minut de prelungiri, cu un şut plasat superb în plasa laterală. Românul nu a celebrat reuşita. Motivul posibil fiind criticile pe care le-a primit în ultima perioadă în spaţiul public.

În minutul 72, Akturkoglu a marcat al doilea gol. Imediat după, Moruţan a fost scos de pe teren şi înlocuit de Antalyali. 

La scurt timp a ieşit şi Alexandru Maxim, de la Gaziantep.

Odată cu această victorie, Galatasaray a urcat pe locul 6 în turcia, cu 20 de puncte, la egalitate cu Konyaspor şi Besiktas. 

Gaziantep merge prost, fiind pe locul 14, cu 12 puncte.

Galatasaray - Gaziantep 2-0 FINAL

Final de meci.

Min. 76: Iese şi Alexandru Maxim de pe teren!

Min. 74: Olimpiu Moruţan a fos scos de pe teren şi înlocuit cu Antalyali.

Min. 72: GOL Galatasaray! Aceeaşi fază parcă pusă pe repetare. Akturkoglu se desprinde de adversar şi primeşte o pasă excelentă în adâncime, pe poziţie viitoare. De această dată interceptează perfect şi înscrie.

Min. 69: Ocazie Galata! Portarul advers este atent şi iese bine din poartă, înainte ca Akturkoglu să intercepteze balonul.

Min. 63: Ocazie Galata! Feghouli primeşte o pasă foarte bună lobată, care îl lasă aproape singur cu portarul. Nu reuşete însă mai mult.

A început a doua repriză.

Pauză.

Min. 45+3: GOOOOL Galatasaray! Olimpiu Moruţan înscrie un gol superb, cu efect, la colţul lung. Românul a găsit calea spre gol după o repriză ştearsă.

Min. 30: Moruţan trimite o nouă pasă greşită. Mijlocaşul român nu s-a descurcat tocmai bine până acum.

Min. 21: Ocazie importantă Galata! Moruţan ratează o şansă mare de a marca. Trimite foarte slab din preajma punctului cu var, mult pe lângă poartă.

Min. 11: Ocazie Galata! Cicâldău trimite un şut energic din afara careului, dar insuficient pentru a surprinde portarul. Mingea s-a dus pe centru.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start

Galatasaray: Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Victor Nelsson, Marcao, Patrick van Aanholt, Berkan Kutlu, Alexandru Cicaldau, Olimpiu Morutan, Barış Alper Yilmaz, Kerem Akturkoglu, Halil Dervishoglu

Gaziantep: Günay, Oguz Ceylan, Ertuğrul Ersoy, Steven Caulker, Alin Tosca, Papy Djilobodji, Dogan Erdogan, Alexander Merkel, Alexandru Maxim, Mohamed Demir, Nouha Dicko 

-----------

Galata vine după o înfrângere greu de digerat în faţa marii rivale de la Besiktas, 1-2, partidă în care Cicâldău a fost autorul unui gol. Aceştia au neapărată nevoie de o victorie, pentru a avansa în clasament. În acest moment se află pe 8, cu 17 puncte. 

Conform presei din Turcia, Fatih Terim va încerca să-l folosească pe Moruţan în spatele atacantului în această partidă. 

Gaziantep nu traversează o formă excelentă şi ocupă locul 13 în Turcia, cu 12 puncte. În ultimele 5 meciuri au 2 victorii, 2 înfrângeri şi un egal.

 

mail-share icon Email
viewscnt