Ultima oră
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României

VIDEO | Galatasaray şi Celtic s-au calificat în play-off-ul Europa League

Europa League Publicat de Andrei Ionascu pe 13 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20361010/1/galata.jpg

Galatasaray Istanbul, echipa lui Alexandru Cicâldău, şi Celtic Glasgow au obţinut calificarea în play-off-ul Europa League, după meciurile retur de joi seară.

Galatasaray a câştigat meciul din deplasare cu echipa scoţiană St. Johnstone, scor 4-2, după 1-1 la Istanbul.

Pentru echipa turcă au înscris Diagne (30’), Akturkoglu (64’), Feghouli (70’) şi Kilinc (90+2’). Reuşitele scoţienilor au fost semnate de Kerr (37’) şi O’Halloran (90+4’).

Alex Cicâldău n-a fost în lot, întrucât n-are drept de joc pentru Galatasaray în cupele europene.

În play-off-ul Europa League, Galatasaray va înfrunta echipa daneză Randers. Manşa tur e programată pe 19 august, în Danemarca.

Celtic a câştigat cu 3-0 meciul de pe teren propriu cu echipa cehă FK Jablonec, pe care a învins-o şi în prima manşă, scor 4-2.

Au înscris Turnbull (26’, 55’) şi Forrest (73’). A fost o atmosferă remarcabilă pe Celtic Park, cu stadionul plin.

În play-off-ul pentru grupele Europa League, Celtic trebuie să treacă de echipa olandeză AZ Alkmaar. Manşa tur este programată pe 18 august, la Glasgow.

Alte echipe calificate în play-off-ul Europa League sunt Alaşkert FC, HJK Helsinki, Rapid Viena, NS Mura, Slovan Bratislava şi Omonia Nicosia.

Sursa foto: Twitter Galatasaray

mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele