Ultima oră
Claudiu Keşeru a explicat legătura dintre Dan Petrescu şi CFR Cluj: „Mariajul perfect” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru a explicat legătura dintre Dan Petrescu şi CFR Cluj: „Mariajul perfect” | EXCLUSIV
Simona Halep, destăinuiri despre momentul în care a aflat că a fost depistată pozitiv. ”A fost ca şi cum m-ar fi lovit un camion” Simona Halep, destăinuiri despre momentul în care a aflat că a fost depistată pozitiv. ”A fost ca şi cum m-ar fi lovit un camion”
Preşedintele Universităţii Cluj a anunţat la Fotbal Show cine va fi antrenor în sezonul viitor. ”Are contract pe 2 ani, ne-am stabilit un obiectiv” | VIDEO EXCLUSIV Preşedintele Universităţii Cluj a anunţat la Fotbal Show cine va fi antrenor în sezonul viitor. ”Are contract pe 2 ani, ne-am stabilit un obiectiv” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Farul - Sepsi 0-2, în direct la Prima Sport 1! Safranko face ”dubla” VIDEO | Farul - Sepsi 0-2, în direct la Prima Sport 1! Safranko face ”dubla”
VIDEO | Andrei Rublev s-a calificat în finala turneului de la Madrid. Prestaţie perfectă cu Taylor Fritz VIDEO | Andrei Rublev s-a calificat în finala turneului de la Madrid. Prestaţie perfectă cu Taylor Fritz
”Am informaţii că s-a luat legătura”. Ioan Ovidiu Sabău a anunţat cine l-ar putea înlocui la ”U” Cluj ”Am informaţii că s-a luat legătura”. Ioan Ovidiu Sabău a anunţat cine l-ar putea înlocui la ”U” Cluj

VIDEO | Gaz Metan Mediaş, show în Copou. Daniel Pancu mai are mult de muncă dacă vrea să scape echipa de retrogradare

Superliga Publicat pe 12 sep 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19478507/1/pp.jpg

 
Gaz Metan Mediaş a obţinut o victorie lejeră, cu 4-1, pe terenul celor de la Poli Iaşi, în etapa III din Casa Liga 1.
 
Moldovenii au început perfect partida şi au deschis scorul prin nou venitul Zajmovic, care a marcat spectaculos. Elevii lui Dusan Uhrin au preluat frâiele partidei din acel moment şi au făcut recital. Ciocan a egalat rapid, după ce a scăpat singut cu portarul, iar Roberto Romeo a adus oaspeţii în avantaj, în minutul 30, după o eroare mare în defensiva lui Poli. La pauză a fost 2-1.
 
A fost un meci de coşmar pentru Buşu, care în minutul 67 a marcat în proprie poartă. Scorul final a fost stabilit de Ronaldo Deaconu, din lovitură liberă.
 
Golurile: 
 
 
-----------------------------------------------
 
Al doilea meci al zilei de sâmbătă în Casa Liga 1 începe de la ora 18:00, live pe Look Sport, şi se joacă în Copou, între Poli Iaşi şi Gaz Metan Mediaş.
 
Poli Iaşi - Gaz Metan 1-4 (Zajmovic 3/ Ciocan 8, Romeo 30, Buşu 67-autogol, Deaconu 82 )
  • Poli Iaşi: Axinte - Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Buşu - Mihalache, Passaglia, Platini, Vanzo, Calcan – Zajmovic
    Antrenor: Daniel Pancu
  • Gaz Metan: Buzbuchi - Baco, Larie, Popa, Trif - Droppa, Deaconu, Velisar, Butean - Ciocan, Romeo
  • Antrenor: Dusan Uhrin

Min. 82: GOOOL Mediaş! Deaconu execută perfect o lovitură liberă, care îl lasă fără reacţie pe Axinte. Scorul devine 4-1.

Min. 67: GOOOL Mediaş! Buşu are o zi neagră, după ce a greşit la golul lui Romeo, îşi înscrie în proprie poartă.

Min 30: GOOOL Mediaş! Romeo profită de o eroare în defensiva lui Poli şi înscrie pentru 2-1.

Min. 8: GOOOL Mediaş! Greşeală uriaşă în apărarea moldovenilor, de care profită Ciocan. E 1-1


Min. 3: GOOOL Poli Iaşi! Zajmovic deschide repede scorul, cu o execuţie spectaculoasă de la marginea careului


Min. 1: A început meciul 

Cu puţini jucători în lot la startul stagiunii, Daniel Pancu a primit întăriri în ultima perioadă şi vrea să facă uitată înfrângerea clară din derby-ul Moldovei, 0-4 pe terenul lui FC Botoşani. De partea cealaltă, Gaz Metan a pierdut foarte mulţi jucători faţă de echipa cu care se califica în play-off-ul stagiunii trecute şi vine după o înfrângere la Voluntari, 1-2, reparată cu un succes pe teren propriu, 2-1 cu FC Argeş.

FOTO: Sport Pictures
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele