Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

VIDEO | Gaz Metan - Poli Iaşi 4-2. Medieşenii încheie sezonul pe locul 9, moldovenii retrogradează de pe ultima poziţie

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 19 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20198652/4/20210124190659-img-7692a.jpg

Gaz Metan Mediaş a câştigat meciul de pe teren propriu cu Poli Iaşi, scor 4-2, în ultima etapă din play-out-ul Ligii 1. Medieşenii au încheiat sezonul pe locul 9, iar moldovenii rămân pe ultima poziţie şi vor juca în Liga 2.

Clasamentul final din play-out-ul Ligii 1:

7) Chindia - 36 puncte

8) UTA - 32 p

9) Gaz Metan - 32 p 

10) Viitorul - 32 p

11) FC Argeş - 31p

12) Dinamo - 31 p

13) Voluntari - 28 p

14) Hermannstadt - 26 p

15) Astra - 24 p

16) Poli Iaşi - 20 p

*La egalitate de puncte, primul criteriu de departajare e cel al rotunjirii după înjumătăţire, iar al doilea e cel al punctelor din sezonul regulat


Gaz Metan - Poli Iaşi 4-2 (Valente 9', 10', Butean 16', Ze Manuel 49' / F. Cristea 71', Zaharia 82'), pe looksport.ro/ppv1

1-0

2-0

3-0

4-0

4-1

4-2


UPDATE 17:30 Situaţie incredibilă la Poli Iaşi: are doar patru rezerve, dintre care doi juniori.

Gaz Metan: Pleşca - Butean, Baco, Larie, Trif - R. Deaconu, G. De Moura, Chamed - Horşia, R. Valente, P. Costea

Rezerve: Buzbuchi - R. Romeo, Da Silva Junior, Yuri, Pambou, Alceus, Velisar, Da Silva Oliveira, V. Morar; Antrenor: Mihai Teja.

Poli Iaşi: I. Brînză - Şt. Cană, Gaitan, Vanzo, Onea - F. Cristea, M. Stan - Platini, Vega Alvarez, Popadiuc - Al. Zaharia

Rezerve: Brănescu - Moisă, Mensah, C. Saizu; Antrenor: Nicolo Napoli.


”Va fi un meci dificil, dar trebuie să îl jucăm. E ultimul meci, respectăm competiţia, mergem acolo şi încercăm să facem un meci bun. Nu am toţi jucătorii la dispoziţie, 15.. Nu am decis ce voi face (n.r. vreţi să continuaţi la Iaşi?). Joi mă întâlnesc cu conducerea, să vedem ce propun ei. Vedem în ce condiţii. Dar acum mă gândesc la meciul de mâine.

Am venit la Iaşi să încerc să salvez echipa, dar din păcate nu am reuşit. Cred că echipa putea face mai mult, dar şi conducerea putea face mai mult, să ne ajute mai mult, doar aşa se putea mai mult în teren. Am avut probleme financiare, nu s-au plătit salarii. Nu ne plângem de asta, dar e o condiţie fundamentală pentru a reuşi să atingem obiectivul împreună.

Liga 2 e o competiţie foarte grea, pentru că sunt multe echipe de tradiţie, sunt multe echipe care îşi propun promovarea”, a spus Nicolo Napoli.


Gaz Metan Mediaş o înfruntă în ultima etapă pe Poli Iaşi, echipă deja retrogradată în liga secundă. Chiar şi aşa, moldovenii au anunţat că nu vin în Iaşi pentru o simplă excursie, însă rămâne de văzut cum stau cu moralul, după eşecul de runda trecută, care i-a retrogradat.

Medieşenii au nevoie de victorie pentru a fi salvaţi matematic, indiferent de ceea ce fac competitoarele. Nu este mai puţin adevărat că dacă FC Voluntari pierde cu UTA, rezultatul de la Mediaş nu mai are nicio relevanţă, iar Gazul este automat salvată. Însă un succes al iflovenilor, coroborat cu un eşec al celor de Mediaş i-ar duce pe ultimii pe loc de baraj.

Înaintea meciului de miercuri, Gaz Metan este pe locul 6 în grupa de retrogradare şi are 29 de puncte, iar FC Voluntari se află pe poziţia imediat următoare şi are 27 de puncte. În schimb, adversara Mediaşului, Poli Iaşi, este ultima şi e deja retrogradată.

Meciul dintre Gaz Metan Mediaş şi Poli Iaşi se joacă miercuri, de la ora 18.30, şi se vede în direct pe looksport.ro/ppv1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele