Ultima oră
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
O nouă suspendare pentru Sandro Tonali, după ce a încălcat regulile privind pariurile O nouă suspendare pentru Sandro Tonali, după ce a încălcat regulile privind pariurile
Reeditare a finalei de anul trecut la Madrid Open! Sabalenka şi Swiatek se înfruntă în ultimul act Reeditare a finalei de anul trecut la Madrid Open! Sabalenka şi Swiatek se înfruntă în ultimul act

VIDEO | Gaziantep - Galatasaray 1-2, exclusiv pe Look Sport. Maxim a înscris iar din penalty, dar nu a fost suficient

Stranieri Publicat de Andrei Ionascu pe 29 ian 2021
mail-share icon Email

Gaziantep, cu Alin Toşca şi Alex Maxim integralişti, a pierdut meciul de pe teren propriu cu Galatasaray Istanbul, scor 1-2, în etapa a 22-a din Superliga Turciei, în direct şi în exclusivitate pe Look Sport. Maxim a înscris din penalty şi a urcat pe locul 3 în clasamentul golgheterilor din Turcia, cu 11 reuşite.

A fost o partidă echilibrată, în care Gaziantep a avut mai multe ocazii de gol (raport 14-6).

Atacantul nigerian Henry Onyekuru a făcut diferenţa, la debutul pentru Galatasaray. Introdus pe teren în debutul reprizei a doua, Onyekuru a înscris în minutele 51 şi 79.

Henry Onyekuru a fost împrumutat recent de la AS Monaco. El a mai jucat la Galatasaray în sezoanele 2018-2019 şi 2019-2020.

În minutul 90+7, Gaziantep a primit un penalty, iar Alex Maxim a înscris.

 

Gaziantep se menţine pe locul 4 în clasament, în timp ce Galatasaray a urcat pe poziţia a doua.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19937717/7/clasament-galata.jpg


Fundaşul Alin Toşca şi mijlocaşul Alex Maxim sunt titulari pentru Gaziantep în meciul de pe teren propriu cu Galatasaray, programat de la ora 18:00, în direct pe Look Sport. Se înfruntă echipele de pe locurile 3 şi 4 în Superliga Turciei.

Alex Maxim este golgheterul echipei Gaziantep, cu 10 reuşite.

Stări de spirit diferite în cele două echipe. După schimbarea lui Marius Şumudică, Gaziantep n-a reuşit să câştige în ultimele două etape (înfrângere cu Rizespor şi egal cu Hatayspor). În schimb, echipa pregătită de către Fatih Terim are două victorii consecutive (6-1 cu Denizlispor şi 1-0 cu Malatyaspor).

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19937717/4/echipe-gaziante.jpg

Gaziantep este singura echipă neînvinsă în acest sezon pe teren propriu, cu şase victorii şi patru remize.

Sursa foto: Twitter Gaziantep

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele