Ultima oră
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor” VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei
VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, astăzi, de la 15:00, în direct la Prima Sport 1! Duel de foc în „subsolul” clasamentului VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, astăzi, de la 15:00, în direct la Prima Sport 1! Duel de foc în „subsolul” clasamentului

VIDEO ǀ George Puşcaş nu caută scuze după eşecul României cu Bosnia şi e gata de partida următoare: ”Nu ar trebui să ne preocupe prea mult cum ne primesc oamenii”

Echipa nationala Publicat pe 8 iun 2022
mail-share icon Email

România a avut ceva mai multă dorinţă în partida cu Bosnia, a doua din grupa de Nations League, dar cu toate acestea a pierdut cu 0-1. George Puşcaş a ratat câteva şanse bune în confruntarea jucată în deplasare de tricolori, iar la final a declarat că nu mai e loc de scuze pentru ce s-a întâmplat, ci că acum el şi colegii săi trebuie să se pregătească şi să se gândească la confrunarea următoare, cu Finlanda.

Puşcaş a vorbit şi despre ocazia avută în prima repriză, când şutul său a fost scos de pe linia porţii de un fundaş bosniac.

Din păcate, nu am reuşit să deschidem scorul şi am fost penalizaţi la una dintre singurele lor ocazii. (N.r. – Despre ocazia din prima repriză) L-am văzut pe portar ieşit, l-am driblat, dar nu ştiam că va ajunge cineva atât de repede aproape de poartă şi că va scoate pe linia porţii.

Deocamdată e tristeţe, dar în trei zile avem alt meci şi trebuie să trecem peste, pentru că ar putea să se schimbe lucrurile de la un meci la altul. (N.r. - Cum crezi că vă vor primi fanii la partida cu Finlanda din Giuleşti?) Nu ar trebui să ne preocupe prea mult cum ne primesc oamenii, ar trebui să le demonstrăm că merităm mai mult şi să acumulăm puncte. Cu siguranţă nu aceasta e adevărata faţă a României”, a declarat George Puşcaş la finalul partidei din Bosnia.

Reprezentativa României a fost învinsă, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de selecţionata Bosniei, într-un meci din Grupa a 3-a a Diviziei B din Liga Naţiunilor.

Partida a început cu o întârziere de aproximativ 20 de minute, din cauza condiţiilor meteo. “Startul meciului se amână pentru că se aşteaptă prognoza meteo de la UEFA, în scris”, a notat frf.ro, la ora 21.45.

A marcat Prevljak, în minutul 68.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri