Ultima oră
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării

VIDEO | George Puşcaş nu-şi explică înfrângerea la scor cu Muntenegru: ”E greu să găseşti cuvinte. Nici eu nu ştiu ce să spun”

Echipa nationala Publicat pe 15 iun 2022
mail-share icon Email

George Puşcaş şi-a găsit cu greu cuvintele după un nou eşec suferit de România în Nations League, 0-3 cu Muntenegru. Atacantul nu înţelege ce a stat la baza unei înfrângeri atât de drastice, dar a dat vina şi pe ghinion. Crede că au fost momente când el şi colegii săi puteau marca, dar şi lipsa norocului din zona defensivă s-a simţit.

În privinţa situaţiei lui, Puşcaş a precizat că nu poate mai mult de atât, pentru că dă totul mereu când evoluează sub tricolor. Puşcaş nu a vrut să comenteze huiduielile fanilor din finalul confruntării, printre care şi strigătele cu privire la demisia lui Edi Iordănescu.

E dificil după o asemenea înfrângere să găseşti ce n-a mers. Echipa naţională trece prin momente foarte grele. Pur şi simplu parcă suntem înconjuraţi de un ghinion. E greu să găseşti cuvinte. Nici eu nu ştiu ce să spun atâta timp cât noi la antrenamente am arătat bine şi aveam încredere mare. E greu să găseşti o explicaţie.

Ambiţia dinaintea meciului chiar a existat. De fiecare dată când primim o lovitură suntem mult mai sensibili. E prea mult spus să te laşi, până la urmă avem norocul de a juca la echipa naţională şi fiecare dintre noi trebuie să dea tot şi atât cât poate, pentru că avem şi noi limitele noastre.

Dacă nu putem să ieşim dintr-o serie de înfrângeri ar trebui să ne uităm la noi şi să vedem ce putem repara. Datoria noastră când venim aici este să dăm tot ce ni se cere şi să reprezentăm cât mai bine România.

Eu când joc pentru echipa naţională mereu dau 200 la sută. Eu n-am simţit niciun pic de ofsaid. Nici nu pot să comentez (n.r. – scandările publicului), le înţeleg frustrarea, e o supărare mare şi nu poţi să zici nimic, pentru că atâta timp cât nu ne ajută rezultatele... Îmi pare foarte rău că nu reuşim să legăm victorii”, a spus Gerorge Puşcaş, la Prima TV.

Selecţionata României a pierdut din nou cu Muntenegru, de această dată pe Stadionul Giuleşti, scor 0-3, într-un meci din Liga Naţiunilor. În "dubla" cu Muntenegru, România a primit 5 goluri.

Golurile au fost marcate de Mugoša 42, 56, 63. În minutul 61, Puşcaş a înscris după o pasă a lui Tănase, însă golul a fost anulat pentru ofsaid.

În celălalt meci al grupei, Bosnia a învins Finlanda, scor 3-2. În clasament, România ocupă ultimul loc, cu doar 3 puncte, lider fiind Bosnia, cu 8 puncte, urmată de Muntenegru cu 7 puncte,  şi Finlanda, cu 4 puncte.

În septembrie, România va evolua contra Finlandei, la 23 septembrie, şi cu Bosnia-Herţegovina, în 26 septembrie.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri