Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Germania - Anglia 1-1, în meciul serii în Nations League. Rezultatele de marţi

Fotbal Internațional Publicat pe 7 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20731405/3/mm.jpg

Reprezentativele Germaniei şi Angliei au remizat, marţi seară, în a doua etapă a grupelor Ligii Naţiunilor, scor 1-1. Italia a învins cu 2-1 Ungaria, iar Turcia s-a impus cu 6-0 în faţa Lituaniei.
 
Rezultatele meciurilor de marţi, din Liga Naţiunilor:
 
Divizia A, Grupa 3
 
Germania – Anglia 1-1
Au marcat: Hofmann ’50 / Kane ’88 (penalti)
 
Italia – Ungaria 2-1
Au marcat: Barella ’30, Pellegrini ’45 / Mancini ’61 (autogol)
 
Divizia C, Grupa 1
 
Lituania – Turcia 0-6
Au marcat: Sinik ‘2, ’14, Dursun ’56 (penalti), ’81, Akgun ’89, Dervişoglu ‘90+1
 
Insulele Feroe - Luxemburg 0-1
A marcat: Rodrigues ’74 (penalti)

Germania - Anglia 1-1 (Hofmann 51 / Kane pen. 88)

  • Germania: Neuer - Schlotterbeck, Rudiger, Klostermann - Hofmann, Gundogan, Kimmich, Raum - Musiala, Havertz, Muller
  • Anglia: Pickford - Trippier, Maguire, Stones, Walker - K. Phillips (Bellingham 15), Rice - Sterling, Mount, Saka - Kane

Minutul 88: GOL ANGLIA! Oaspeţii primesc un penalty controversat, cu ajutorul VAR, iar Harry Kane îl transformă în gol.



Minutul 51: GOL GERMANIA! Kimmich verticalizează ca la carte, îl găseşte pe Hofmann, iar şutul acestuia e prea puternic pentru ca Pickford să-l poată respinge.



Minutul 46: A început repriza a doua, fără schimbări la pauză.

Minutul 45+8: Final de repriză la Munchen.

Minutul 45: Musiala trage tare, de la 14 metri, dar trimite pe mijloc şi Pickford reţine.

Minutul 27: Mare şansă a englezilor! Neuer iese greşit pe o centrare a lui Trippier, balonul ajunge la Kane, dar vedeta lui Tottenham trimite peste poartă din poziţie optimă.



Minutul 23: Gol anulat Germaniei! Hofmann înscrie pe un contraatac rapid, dar tuşierul anulează reuşita pentru ofsaid.



Minutul 15: Phillips, accidentat, e înlocuit cu Bellingham.

21:45: Start joc la Munchen!

Alte două partide pot fi urmărite de la ora 21:45. Pe Prima Sport 2 va fi transmisă confruntarea dintre Italia şi Ungaria, în timp ce pe Prima Sport 3 poate fi văzut meciul dintre Lituania şi Turcia.

Anglia, umilinţă istorică în prima etapă, cu Ungaria. Germania a remizat cu Italia

Ungaria a învins selecţionata Angliei, scor 1-0, în Grupa 3 a Diviziei A din Liga Naţiunilor, într-un meci disputat, sâmbătă, la Budapesta. Unicul gol al meciului a fost marcat de Szoboszlai, din penalti, în minutul 66, după un fault al lui Reece James asupra lui Nagy.

Partida din Grupa 3, Italia – Germania, s-a încheiat cu scorul de 1-1. ”Squadra azzurra” a făcut un rezultat bun, în condiţiile în care primul 11 aliniat de Mancini a fost unul experimental.

Prima repriză a fost dominată autoritar de Germania, care a ratat prima ocazie prin Gnabry. Echipa antrenată de Hansi Flick a trecut pe lângă deschiderea scorului de mai multe ori în prima parte. Singura acţiune periculoasă a Italiei a fost pendularea lui Scamacca, acesta a rămas cu noroc cu mingea la picior şi a nimerit bara porţii apărate de Manuel Neuer, în urma unui şut de dinafara careului.

În a doua parte s-au inversat complet rolurile, iar echipa care a avut cele mai mari ocazii a fost Italia, care a reuşit să deschidă scorul, în minutul 70, prin Pellegrini, după ce a fost servit perfect de jucătorul venit de pe banca de rezerve, Gnonto. Fericirea italienilor nu a durat mult, la doar 3 minute după marcarea golului, Germania egalează prin Kimmich, a cărui gol a stabilit scorul final al partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri