Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO ǀ Gigi Becali, nou moment viral. ”Lăsaţi-ne să ne pregătim de Champions League”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 6 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21007932/1/becali.jpg

FCSB a învins în deplasare, scor 1-0, formaţia CFR Cluj, în cadrul etapei a 24-a din Superligă. A fost a doua înfrângere consecutivă a ardelenilor pe teren propriu.

Gigi Becali a oferit o reacţie savuroasă, după victoria din derby. Patronul lui FCSB a revenit la replicile antologice, pe care le prezenta în spaţiul public în urmă cu câţiva ani.

Omul cu banii de la FCSB a reînviat celebra vorbă a lui Cristi Borcea: ”Lăsaţi-ne să ne pregătim de Liga Campionilor!”

"Lăsaţi-ne să ne pregătim de... Dacă suntem ca aseară, vijelie de joc a fost, ca Barcelona...pac, pac, pac! Pase într-una! Asemenea joc mi-a dat curaj, nu poate să ne stea nimeni în cale.

În prima repriză nici nu au contat. Lăsaţi-ne să ne pregătim de Champions League. Mi-a plăcut jocul ăsta prestat de echipă. Am avut viteză, cum îmi place mie. Vedeţi că, dacă merge jocul, nu mai schimb"
, a fost reacţia lui Becali.

EXCLUSIV | Detaliul care l-a surprins pe Florin Răduciou în jocul celor de la FCSB. ”Este ceva ciudat!”

Florin Răducioiu s-a declarat uimit de faptul că FCSB nu a schimbat la pauză, lucru atipic pentru formaţia lui Mihai Pintilii. Fostul internaţional a punctat faptul că victoria trupei din Capitală este una meritată.

”La pauză nu au avut schimbare. Este ceva ciudat! Ce pot să spun?! Mă refer mai ales la FCSB, fotbalul îţi mai ia, dar îţi mai şi dă.

FCSB după părerea mea a meritat mai mult victoria, deoarece a creat mai mult şi mai ales în prima repriză şi-a dort mai mult victoria. Totuşi, putem felicita ambele echipe, în ciuda temperaturilor polare, băieţii au oferit un fotbal de calitate, dar mi-a plăcut că am văzut ocazii de gol”
, a spus Răducioiu, pentru Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele