Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

VIDEO ǀ Gloria Buzău – Unirea Slobozia 3-1. Gazdele fac cel mai bun meci al sezonului şi urcă pe loc de play-off

Liga II Publicat pe 7 mar 2023
mail-share icon Email
 

Gloria a condus cu 3-0 la pauză, prin golurile marcate de bulgarul Angelov (min. 11), de Valentin Alexandru (min. 16 penalti) şi argentinianul Pablo Gaitan (min. 45). Echipa lui Adrian Mihalcea nu a mai forţat în repriza secundă şi Gabriel Lazăr a redus din diferenţă în minutul 62.

În clasamentul Ligii a doua, Unirea Slobozia, Dinamo şi Gloria Buzău se află la egalitate de puncte, dacă situaţia va rămâne la fel după ultima etapă a sezonului regular, ultimele două vor accede în play-off.

VIDEO ǀ Gloria Buzău – Unirea Slobozia 3-1 (Angelov 11, Alexandru-penalty 17, Gaitan 45 / Lazăr 62), pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Gloria Buzău: Stoian - Oteliţă, Vîrtej, Wiktorski, Sălceanu - Gaitan, Lopez - Eduardo, Lazăr, Angelov - Alexandru
  • Unirea Slobozia: Păduraru - Ibrian, Peju, Lazăr, Toma - Coadă, Serges - Bolohan, Afalna, Denis - Rus

Minutul 90+7: Fluier final! Gloria se impune cu 3-1.

Minutul 62: GOL Slobozia! Toma execută un corner, iar Lazăr profita de reacţia întârziată a lui Stoian şi reduce diferenţa, cu o execuţie din 6 metri.

Minutul 45+4: Pauză! Buzăul conduce cu 3-0.

Minutul 45: GOL Buzău! Angelov trece elegant de Mustacă şi şutează din interioreul careului, portarul Păduraru respinge, însă mingea ajunge la Gaitan, care face 3-0.

Minutul 16: GOL Buzău! Angelov este faultat în careu, iar arbitrul dictează penalty. Alexandru transformă cu ceva emoţii. Execuţia sa a lovit bara, înainte să intre în poartă.

Minutul 11: GOL Buzău! Angelov prinde un şut superb de la distanţă. Balonul este deviat de Afalna şi îl păcăleşte pe portar.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------

În cazul echipei din Slobozia, lucrurile stau putin altfel. Cu o victorie la Buzău, Unirea şi-ar asigura în proporţie de peste 90% un loc în play-off. De atlfel, echipa din Sudul ţării are 30 de puncte, este a cincea în clasament şi şi-ar consolida poziţia. 

Bătălia pentru play-off este una pe muchie de cuţit în liga a doua. Dacă liderul Steaua (37 de puncte), Poli Iaşi (37 de puncte) şi Oţelul Galaţi (35) sunt practic sigure că vor evolua în grupa de elită. Lucrurile stau puţin altfel în privinţa echipelor clasate pe următoarele locuri.

Pe lângă Unirea Dej – locul 4, 31 de puncte, Unirea Slobozia – locul 5, 30 de puncte şi Dinamo – locul 6, 30 de puncte, alte trei echipe sunt în cărţi. Practic, Concordia Chiajna – locul 7, 29 de puncte, FC Braşov – locul 8, 27 de puncte şi Gloria Buzău – locul 9, 27 de puncte, mai speră să prindă in extremis un loc în primele 6. De menţionat că echipa din Buzău are un meci mai puţin disputat şi că în cazul în care va câştiga ambele jocuri rămase va „sări” la 33 de puncte.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele