Ultima oră
”Mai am două meciuri”. Cel mai râvnit jucătorul de la Sepsi a anunţat unde vrea să evolueze ”Mai am două meciuri”. Cel mai râvnit jucătorul de la Sepsi a anunţat unde vrea să evolueze
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia” Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia”
VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi
Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă” Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă”
VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute

VIDEO | GRIEZMANN, PREZENTAT LA BARCELONA! AMENINŢĂRI DE LA FANII LUI ATLETICO: ”CU NOI NU TE JOCI”

Video Publicat pe 14 iul 2019
mail-share icon Email

Antoine Griezmann a îmbrăcat pentru prima dată tricoul Barcelonei. Atacantul francez va evolua timp de cinci sezoane pe Camp Nou şi va avea o clauză record: 800 de milioane de euro. Nici suma plătită de catalani lui Atletico nu e de neglijat: 130 de milioane de euro. ”Barcelona e un club mare. Va fi o plăcere să joc alături de Messi. Obiectivul meu este să cuceresc trofee”, a spus Griezmann imediat după prezentare.

Plecarea de la Atletico nu le-a picat bine suporterilor. ”Apără-ţi valorile. Cu Atletico nu te joci”, au scris fanii din Madrid pe pereţii stadionului Wanda Metropolitano (FOTO). Griezmann a jucat la Atletico în perioada 2014-2019, marcând 133 de goluri în toate competiţiile. În 2014 a cucerit cu Atletico Supercupa Spaniei. Patru ani mai târziu a câştigat Europa League şi Supercupa Europei.

Înainte de Atletico, Griezmann a jucat la Real Sociedad. La formaţia alb-albastră a înscris 52 de goluri şi a reuşit o promovare în La Liga. Anul trecut a ieşit campion mondial cu naţionala Franţei, unde are 72 de selecţii şi 29 de reuşite.

mail-share icon Email
viewscnt

Video

Ultimele articole Toate articolele