Ultima oră
Universitatea Craiova îşi asigură serviciile unui mijlocaş. Mihai Rotaru a făcut anunţul. ”Va mai sta cel puţin un an de zile” Universitatea Craiova îşi asigură serviciile unui mijlocaş. Mihai Rotaru a făcut anunţul. ”Va mai sta cel puţin un an de zile”
Rapid Bucureşti obţine medalia de bronz a Diviziei A şi la volei masculin Rapid Bucureşti obţine medalia de bronz a Diviziei A şi la volei masculin
Sergino Dest a suferit o ruptură de ligament încrucişat şi nu va mai juca în acest an Sergino Dest a suferit o ruptură de ligament încrucişat şi nu va mai juca în acest an
”Trebuie să acceptăm şi reversul medaliei”. Zeljko Kopic, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului ”Trebuie să acceptăm şi reversul medaliei”. Zeljko Kopic, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului
Ana Bogdan s-a calificat în turul doi la Catalonia Open Ana Bogdan s-a calificat în turul doi la Catalonia Open
Naţionalele României de volei încep pregătirile pentru Goldean League Naţionalele României de volei încep pregătirile pentru Goldean League

VIDEO | Hagi, cuvinte de laudă pentru elevii săi, după succesul la scor cu Hermannstadt. ”Cel mai fericit sunt pentru Achim, pentru că i-am găsit poziţia”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 22 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19399297/1/hagi-3.jpg

Gică Hagi s-a declarat extrem de mulţumit de jocul echipei sale, care a câştigat cu 4-1, partida contra celor de la Hermannstadt.

Remarcaţii au fost Vlad Achim şi Gabi Iancu, care au marcate fiecare câte două goluri:

 "Cred eu că a fost o perioadă din minutul 20 până în 45 când adversarul a jucat bine. Dar după pauză noi am jucat bine, am marcat şi goluri multe. Sunt fericit pentru jucători şi nu e uşor cu această presiune. Cel mai fericit sunt pentru Achim, pentru că i-am găsit poziţia. Despre Iancu ştiam deja, dar Vlad Achim face lucrurile bune, i-am găsit poziţia. E surpriză. Eram nemulţumit înainte, acum sunt foarte mulţumit de el. Noi mergem pe drumul nostru.

Când ajungi să faci echipe de start la alte cluburi, e jalnic. Nu are legătură cu fotbalul, cu ce e profesionist. Am fost la un nivel mare şi trebuie să mă concentrez pe lucrurile astea. Restul... Eu ştiu că în România se vorbeşte foarte mult, pe teren se face puţin"
, a declarat Gică Hagi, la finalul partidei.

Gabi Iancu după ”dubla” de azi a devenit golgheterul campionatului, cu 13 reuşite, urmat de Florinel Coman şi Denis Alibec, ambii cu 11 goluri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele